Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü yazayım
Sabah 8.30
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
İki tane kuru kayısı ve ceviz
Salata
Şekersiz çay

Öğle 12.30
Bir tane közlenmiş patlıcan
Bir kase yoğurt

Akşam 18.30
Dana bonfile
6 tane ince dilim patates kızartması
Salata
Ayran

Su 1.5 litre spor yok 4690 adım

Zipzip- Zipzip- @Cordelia 60kiloyum 60kiloyum Mefkurem Mefkurem
Afiyet olsun canım 🌹

Günaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanım Zipzip- Zipzip- @Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
çok geçmiş olsun canım :KK200::KK200::KK200:

İyiyim hamdolsun kaptanım akşam annemle babam covid testi verdi sonuç çıkmadı diye bugün işw gitmedim kafa izni yapiyorum sen nasılsın 🤗😘🤗😘
geçmiş olsun
inşallah bir şey yoktur.
olsa bile omicron varyant var şu aralar o da inşallah ölümcül değil.
tez atlatırlar inşallah Allah şifa versin :KK200::KK200:

merhaba kızlarrr 💙💙💙🙏🧿

günaydın.webp

Doğru bir anına denk getir anlat bence. Ben anlattım eşime ilk başlarda çok korktu buradaki herkesi kadın kılığına girmiş erkek zannetti. Şimdi evde bana kulüpler kadını elhan- dülüllah diyor. :confused:
fesang fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını okur valla takibe alır :KK70:

Günaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanım Zipzip- Zipzip- @Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.

Back
X