- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Kulaklık tak müzik dinleyerek uyu canım çok rahatlatıyorHanımlar iyi gecelernasıl uyuyacaksam fırtına var heryer gümbür gümbür
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulaklık tak müzik dinleyerek uyu canım çok rahatlatıyorHanımlar iyi gecelernasıl uyuyacaksam fırtına var heryer gümbür gümbür
![]()
İnşallah yarına daha iyi olacaksın canımŞükür canım ara ara miyde bulantısı var ama iyiyim düne göre. sadece ihtiyaçlar için birde namaz kılmak için kalktım yattım bütün gün![]()
Dinlen canım iyi ol da.Canım yattım ben bugun bütün gün ilaçlar uyutuyor![]()
Evet biraz hafifteeen müzik olur, uyuncak gibi değil yoksaKulaklık tak müzik dinleyerek uyu canım çok rahatlatıyor![]()
Geçmiş olsun. Hasta olunca yemek yenmiyor.Şükür canım ara ara miyde bulantısı var ama iyiyim düne göre. sadece ihtiyaçlar için birde namaz kılmak için kalktım yattım bütün gün![]()
İyi geceler tatlı rüyalar herkeseİyi Geceler kızlar.![]()
Evet biraz hafifteeen müzik olur, uyuncak gini değil yoksa
Saol canımDinlen canım iyi ol da.![]()
15 aylıkkaç aylık canım?
Saol canım ..Malesef yenmiyor iyiyken kapanmayan iştah hasta olunca kapanıyor tekGeçmiş olsun. Hasta olunca yemek yenmiyor.
Hmmm boyuna göre kilon ideal tabi herkesin vücud yağ ve kas miktarı farklı dir . Başarılar diliyorum canım az bişey kalmış zatenYok 50 olmaya çalışıyorum. Boyum 152 cm. Üst bedenim iri duruyor. Uzun süredir 55-57 arasındaydım. Çok zor 54.40 oldum.
Durdu kilo verme sürecim. Birde daha çok hareket ederek kilo vermeye çalışıyorum.
Az yiyince metabolizmam kitliyor.
Bende kan şekeri düşüklüğü var 4 saatten fazla aç kalmam lazım. Başım döner çok uzun süreli açlıkta.
Şu ara sebze olarak ıspanak aldım oğlan yesin diye börek yaptım peynirli kıymalı. Bu ara sık yiyoruz.
Genelde protein ağırlıkşı besleniyorum. Kas kaybım olmasın diye
Afiyet olsunTamam kizlar anlasildi tesekkur ederim
Okurken muz yiyen ben
Ürkütücü birazHanımlar iyi gecelernasıl uyuyacaksam fırtına var heryer gümbür gümbür
![]()
Amin canim sagol insallah gecer.çok şükür canım daha iyiyim. halsizlik ve boğazda akıntı var şu an. bu haftada dinlenirsen Allahın izniyle toparlarım.
Allah şifa versin canım. alerji zor bir hastalık. besin alerjisi daha zor. Allah büyük canım zamanla geçer![]()
Sagol canim. Amin insallahDene dene ağzımın tadına uyduğu için mi bilmiyorum çok severek yapıp yiyorum hem diyete uygun hem de hamur işi gibi
Canım yaAllah şifa versin inşallah bir an önce geçer alerjisi
Bu psikolojiyi çok iyi anlıyorum
Haklisin. Kizim okulda hergun yiyor sadece 2 gun yemiyor haftasonu. Ama vicdan yaptim bak. Kizim bogazi da iyidir ne gorse yer. Oglum oyle degil her seye burun kivirirama sizin için de gerekli canım. hem kızın gelişme çağında. o da yer.
Yaaa... 1 tanesinde bile oyle mi oluyor? Şoyle dusun muz cok kalorili en azindan kilo verme doneminde kendini yememem gerekiyor diye motive edebilirsin.Ben de muzu çok seviyorum yiyemiyorum.direk kabızlık problemi oluyor.geçen gün yine dayanamadım yedim 3 gündür kabızlık problemim var.kuru kayisiyla falan çözerim dedim olmadı.yarın eczaneye gideceğim.insanın sevdiği şeyi yiyememesi kötü![]()
Bilmorum ki canim. Bu alerji cok degisik bir durumCanım merhaba benim de önce yumurta alerjim yoktu sonradan gelişti geçici bir durummu acaba bu
Tamam canim bakayim. Doktor simdilik verme dedi. Akini da sarisini da.Canım doğduğunda benim de bebeğim de süt alerjisi vardı tedbiren yumurta et ve tüm hayvansal proteinleri de kesmiştim günlerce gecelerce aylarca ağlamıştım çok da zordu diyet yapmak sarısı da mı dokunuyor yavruna canım
Facebook da atike çiçek var çok yardımcı olmuştu bana o dönem şimdi de hala yardımcı oluyor annelere bi görüş istersen grubu var alerji yönetim süreçleri diye istek yolla