Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dalmak değil aslinda. Düşünmemek,kendimi kaybetmek için yiyorum..
kuzum benim hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları. bunlar hep insani normal haller.
yiyoruz çünkü yemek belki de bilinçaltımızda bizi mutlu eden bir eylem olarak kayıtlı.
seni mutlu eden başka eylemler bulduğunda oraya yöneleceksin.
en önemlisi kendini tam ve rahat olarak nasıl ifade edebiliyorsan o şekilde yaşamak . sen bir bireysin öncelikle kendine bağlısın. senin de aklın fikrin var ve öncelikle kendinden sorumlusun.
atıyorum kilondan etrafındakiler memnun olmadığı için memnun değilsen bunu bırak gitsin.
(mesela ben birileri beğenmiyor diye değil de sağlıklı beslenmek ve diz sağlığımı korumak daha çevik ve dinç olmak için kiloma dikkat etmeye çalışıyorum.)
bir şeyleri kendin değil de başkaları istediği için ya da başkalarını memnun etmek için yapıyorsan onları yapmayı bırak ve kendin aslında ne yapmak istiyorsan onu yap.
kimseye kendimizi hoş göstermek ya da ispat etmek zorunda değiliz.
inan bana bunu yapmayı bıraktığında üzerinden bir ton yük kalktığını göreceksin.
bir de başkalarının görevlerini de üstlenme. bize yapmak zorundaymışız, bizim görevimizmiş gibi çocukluktan beri dayatılan bir çok şey aslında sadece bizim görevimiz fln değil. yapabildiğini yap yapamadığını bırak gitsin. öyle zannettiğimiz gibi işler kalınca dünyanın sonu gelmiyor. hiçbir şey de mükemmel olmak zorunda değil.
duygularını ve fikirlerini ifade etmekten asla çekinme. kime ne kadar saçma gelirse gelsin.
ifade edemediklerin seni karamsarlığa iten şey olabilir.
bezen kuyuların en dibinde buluyorum ben de kendimi. lakin bu süreçler sonsuza kadar sürmeyecek. gelip geçici şeyler.
aslında bilmemiz gereken bunların tamamen normal haller olduğu. tıpkı kış mevsiminin normal olması gibi. bir gün hava günlük güneşlik olur, bir gün yağmur yağar, bir gün kar yağar.... bir gün karamsar hissederiz bir gün cıvıl cıvıl. zaten olması gereken de bu. robot muyuz biz ayol :)
şimdi hiç içinden gelmese bile gülümse
ve de ki:
"hiç bir şey umurumda değil. isterse dünya tersine dönsün. öf amaaaannn yandan yandan"

Ben de sinavimi bitirdim. Toplantıyı bekleyecektim 15.40 için. Müdür mesaj yazmış ertelendi diye. Koştum arabaya son ses müziği açtım bağıra bağıra eşlik ederek geldim eve. :KK71:
🥰🥰 Harikasın ♥️♥️ bugün son teneffüs öğretmen arkadaşlar Barış Manço nun kara sevdasını son ses açtılar bahçeye , müzik gerçektende insanın içini coşturuyor

Merhaba :KK28:

MasterFit 21.etap Haftasonu kazanan Kırmızı Takım olmuştur. @fesang ve Kırmızı Takımı tebrik ederim. :sampiyon: :KK9: :KK9: :KK9: :nazar: :nazar: :nazar: % 1 Avantaj hanenize eklenecektir.

Mavi Takım ve Kaptan 60kiloyum 60kiloyum sizleri de harika sporlarınız için tebrik ederim. :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

MasterFit 21. Etap Spor Yarışması haftasonu
Sıra NoÜye AdıTakım04 Şubat Cuma Kg.05 Şubat Cumartesi Adım Sayısı06 Şubat Pazar Adım SayısıTOPLAM ADIM SAYISI
1​
@fesangKırmızı Kaptan
60​
8.000​
8.000​
16.000​
2​
@Cordelia transferKırmızı
68,1​
8.000​
8.000​
16.000​
3​
Elhan Elhan Kırmızı
65,8​
8.000​
8.000​
16.000​
4​
Hallederiz Hallederiz Kırmızı
85,3​
8.000​
8.000​
16.000​
5​
@KinoalihatunKırmızı
77,55​
8.000​
8.000​
16.000​
6​
@Aomine DaikiKırmızı
60,9​
8.000​
8.000​
16.000​
7​
@DeryaOnDietKırmızı
74,05​
8.000​
4.373​
12.373​
8​
@Kahve __KokusuKırmızı
55,8​
8.000​
0​
8.000​
9​
@UcurtmaAvcisii Kırmızı
55,8​
3.555​
5.056​
8.611​
10​
Nefesimmmsin Nefesimmmsin Kırmızı
65​
8.000​
8.000​
16.000​
11​
@askrhpozitifKırmızı Sarı
78,95​
8.000​
8.000​
16.000​
toplam
156.984​
12​
60kiloyum 60kiloyum Mavi Kaptan
82,3​
8.000​
8.000​
16.000​
13​
@pastel34 transferMavi
65,6​
8.000​
1.844​
9.844​
14​
dolunaydagel dolunaydagel Mavi
81,9​
8.000​
8.000​
16.000​
15​
@sara_28Mavi
101,8​
8.000​
8.000​
16.000​
16​
@sengulllMavi
76,2​
0​
0​
0​
17​
Lavinia_98 Lavinia_98 Mavi
63,35​
0​
1.398​
1.398​
18​
@KarlarKralicesiMavi
66,2​
8.000​
8.000​
16.000​
19​
@ugurbocuuuMavi
59,7​
6.412​
8.000​
14.412​
20​
@EppekArasiMavi
74,25​
8.000​
8.000​
16.000​
21​
@oya17Mavi Sarı
8.000​
8.000​
16.000​
22​
Zipzip- Zipzip- Mavi Sarı
8.000​
8.000​
16.000​
toplam
137.654​

Ellerine sağlık kuzum ♥️ tebrik ederim kırmızı takımı ♥️

🥰🥰 Harikasın ♥️♥️ bugün son teneffüs öğretmen arkadaşlar Barış Manço nun kara sevdasını son ses açtılar bahçeye , müzik gerçektende insanın içini coşturuyor
Öyle bitanem bağıra bağıra şarkı söylemek insanı müthiş rahatlatıyor. :KK76:
Eve nasıl geldiğimi anlamadım. Sonra bir baktım iki kilo vermiş gibi hafiflemişim :confused:Siz de iyi yapmışsınız sefaniz olsun gerginliği atmıştır herkes.

kuzum benim hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları. bunlar hep insani normal haller.
yiyoruz çünkü yemek belki de bilinçaltımızda bizi mutlu eden bir eylem olarak kayıtlı.
seni mutlu eden başka eylemler bulduğunda oraya yöneleceksin.
en önemlisi kendini tam ve rahat olarak nasıl ifade edebiliyorsan o şekilde yaşamak . sen bir bireysin öncelikle kendine bağlısın. senin de aklın fikrin var ve öncelikle kendinden sorumlusun.
atıyorum kilondan etrafındakiler memnun olmadığı için memnun değilsen bunu bırak gitsin.
(mesela ben birileri beğenmiyor diye değil de sağlıklı beslenmek ve diz sağlığımı korumak daha çevik ve dinç olmak için kiloma dikkat etmeye çalışıyorum.)
bir şeyleri kendin değil de başkaları istediği için ya da başkalarını memnun etmek için yapıyorsan onları yapmayı bırak ve kendin aslında ne yapmak istiyorsan onu yap.
kimseye kendimizi hoş göstermek ya da ispat etmek zorunda değiliz.
inan bana bunu yapmayı bıraktığında üzerinden bir ton yük kalktığını göreceksin.
bir de başkalarının görevlerini de üstlenme. bize yapmak zorundaymışız, bizim görevimizmiş gibi çocukluktan beri dayatılan bir çok şey aslında sadece bizim görevimiz fln değil. yapabildiğini yap yapamadığını bırak gitsin. öyle zannettiğimiz gibi işler kalınca dünyanın sonu gelmiyor. hiçbir şey de mükemmel olmak zorunda değil.
duygularını ve fikirlerini ifade etmekten asla çekinme. kime ne kadar saçma gelirse gelsin.
ifade edemediklerin seni karamsarlığa iten şey olabilir.
bezen kuyuların en dibinde buluyorum ben de kendimi. lakin bu süreçler sonsuza kadar sürmeyecek. gelip geçici şeyler.
aslında bilmemiz gereken bunların tamamen normal haller olduğu. tıpkı kış mevsiminin normal olması gibi. bir gün hava günlük güneşlik olur, bir gün yağmur yağar, bir gün kar yağar.... bir gün karamsar hissederiz bir gün cıvıl cıvıl. zaten olması gereken de bu. robot muyuz biz ayol :)
şimdi hiç içinden gelmese bile gülümse
ve de ki:
"hiç bir şey umurumda değil. isterse dünya tersine dönsün. öf amaaaannn yandan yandan"
Teşekkür ederim ❤️
Ben düşüncelerimi uzun zamandir soyluyorum. İşte bu nokta da yıkıp geçiyorum, ayarım yok. Ya susuyorum içime atıyorum, ya da söylediğimde herşeyi yakıp gidiyorum. Bu ayarı tutturmam lazım. Öfke kontrol sorunum var. Özellikle çocuklara karşı tahammulsuzum. Bu yuzden herkesten tepki almaya başladım

Aklıma geldi de canım bilemedim ki o bir anda mi ortaya çıkar ki.
Canım bir sabah spor yapmıştım eğilmeli zıplamalı. Sonra duş aldım, giyindim, işe gittim, öğlene kadar çalıştım, öğleden sonra yemeye gittim geldim... Öğleden sonra saat 3 gibi sandalyemden bir kalktım, yer ayağımın altından kayıyor. Ne tutunabiliyorum ne hareket edebiliyorum, arkadaşıma seslendim tut beni diye. Bende tansiyondan diye düşünmüştüm ama vertigo çıkmıştı. Anlık olmuyor yani bu iş.

Teşekkür ederim ❤️
Ben düşüncelerimi uzun zamandir soyluyorum. İşte bu nokta da yıkıp geçiyorum, ayarım yok. Ya susuyorum içime atıyorum, ya da söylediğimde herşeyi yakıp gidiyorum. Bu ayarı tutturmam lazım. Öfke kontrol sorunum var. Özellikle çocuklara karşı tahammulsuzum. Bu yuzden herkesten tepki almaya başladım
kuzucum öfke bir birikimin sonucudur. tahammülsüzlük de öyle. bir günde böyle olmuyoruz neticede.
demek ki içinde çözemediğin ,sonuca bağlanmamış ve seni rahatsız eden bir şeyler var ve bunlar bir süredir birikmiş. :KK11:
bu birikimi çözebildiğin zaman ya da onları artık geride bırakmayı başarabildiğinde kuş gibi hafifleyeceksin.:KK47:
öfke ifade edilemeyen duygu ve düşüncelerin içe atılması ve birikmesiyle oluşuyor. işte tam vaktinde sakince ifade edebilirsen kendini, bu birikim oluşmaz. aslında belki de senin algıladığın gibi değildir. hemen sıcağı sıcağına sormak veya düşünceni belirtmek birçok şeyi büyümeden düzeltiyor aslında.:KK68:
bir şey olduğunda "ben bunu anlamadım, acaba ne demek istedin?, tam olarak anlatmak /söylemek istediğin nedir?, benden bu konudaki isteğin nedir?" gibi sorular gerçekten hayat kurtarıyor.:KK37:
"kesin şunu ima etmek istedi" diyerek içimizde kurduğumuz durumlar maalesef bizi yıpratıyor. karşı tarafın ise bundan belki de hiç haberi olmuyor. eğer karşıdaki bu insanın yüzünü nadiren görüyorsan ya da hiç görmüyorsan olabilir lakin görmek/yaşamak zorunda olduğun insanlarla böyle köşe kapmaca oynamak sadece bizi yıpratıyor. içimizde biriken şeyler ise öfke patlamaları ve tahammülsüzlükler olarak ortaya çıkıyor.:tokat:
bunun yanı sıra tabi ki herkes de haddini bilecek. herkes senin kırmızı çizgilerin olduğunu bilecek ve istediği gibi konuşamayacak. tepki göstermek /eleştirmek kolay. :KK67:eğer konuşabileceğin bir kişiyse ona da artık tahammülünün kalmadığını anlatabilirsin.:KK5: tahammülün kalmadıysa bunun bir sebebi var. herhalde doğduğundan beri tahammülsüz değilsin. ya üzerinde fazla iş yükü var , ya kendine hiç zaman ayırmıyorsun ,ya stres oluşturan bir takım faktörler var çevrende veya kendini yeterince ifade edemiyorsun yani kimse seni anlamıyor.
seni anlama ve yardımcı olma ihtimali olan insanlarla konuşmak sana iyi gelebilir.:KK19: çözüm bu kadar basit aslında kuzum.
bir tane hayatın var ve bunu böyle şeylerle heba etme ,gönlünce yaşa. kimsenin de buna engel olmasına izin verme.:dondurma::süslü::KK59::21:

Biraz daha mücadele et canım. Başlarsın. Korona soğuk hastalık derken bu rehavet hepinizde var. 😔
Koronadan korkmuyorum canım, elhamdulillah yakalanmadık. gerçekten iç sesim hoş şeyler söylemiyor.
Eskiye göre şükredeceğim çok şey var, görüp kabul etsemde aklımdan tamamen çıkaramadım.

Koronadan korkmuyorum canım, elhamdulillah yakalanmadık. gerçekten iç sesim hoş şeyler söylemiyor.
Eskiye göre şükredeceğim çok şey var, görüp kabul etsemde aklımdan tamamen çıkaramadım.
geçmişteki olumsuzluklar, kaçan fırsatlar, olaylar bazen insanı yokluyor. ama çok odaklanırsan o dönemi yeniden yaşıyorsun. bu da kendini fazla dinlemekten geçiyor gezom. odağını değiştirmeye çalış. sen güçlü bir kadınsın seni seviyorum
t4617.gif

Kızlar regl oldum tartıda kötü yansıyacak yaa 🥺 - eksi gelecek ama istediğim kadar güzel olmuyck
yavaştan spor yap ve menülerine yine dikkat et canım. tatlı yerine glisemik indeksi düşük meyve ye. yine de azami önlersin.

Back
X