Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ♥️
Teşekkür ederim kaptanım da aslında pek afiyet olamadı bugün. Modum çok düşük sabahtan bu yana, oyalamaya çalışıyorum kendimi. Sabah, hafta ortası merak ettim kilo durumumu, o kadar sporlar, adımlar, ölçülü yemeler.. vallahi saçlarımı yolacaktım🤬 içimden sürekli geçen ‘bak işe yaramıyor ne diye zorluyorsun?’ cümlesini ciddiye almasamda aklımdan yemek fikrini çıkartamadım bütün gün:KK14: bundan sonra pazartesi ve cuma günleri hariç tartıya çıkmayacağım.

Teşekkür ederim kaptanım da aslında pek afiyet olamadı bugün. Modum çok düşük sabahtan bu yana, oyalamaya çalışıyorum kendimi. Sabah, hafta ortası merak ettim kilo durumumu, o kadar sporlar, adımlar, ölçülü yemeler.. vallahi saçlarımı yolacaktım🤬 içimden sürekli geçen ‘bak işe yaramıyor ne diye zorluyorsun?’ cümlesini ciddiye almasamda aklımdan yemek fikrini çıkartamadım bütün gün:KK14: bundan sonra pazartesi ve cuma günleri hariç tartıya çıkmayacağım.
çok mu az vermişsin canım?

Eklentiler

• Screenshot_20220209-205005_Google Play Store.webp
    Screenshot_20220209-205005_Google Play Store.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 34
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Bir tane zeytin
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt

Ara
Bir orta boy mandalina

Akşam
İki tabak bol limonlu tavuk suyu çorbası
Salata

Su 2.5 litre spor yok adım 6552 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum Mefkurem Mefkurem

Bilmiyorum ki fatura nerede acaba otomatik odeme oldugundan faturalarida tutmuyoruz
Bence otomatik odeme sikintili canim yanlışlık olsa aninda cekiyor parayi sonra ugrasmaca. Bize geçen sene binanin su saatini okutup 800 tl su faturasi kestiler. Ben guvenmiyorum o yuzden

9.000 adımda kaldım. Ben de 20.000 yapabilir miyim?
Sen yaparsin canim ama nasilsin cok zorlama kendini istersen🥰🥰
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Bir tane zeytin
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt

Ara
Bir orta boy mandalina

Akşam
İki tabak bol limonlu tavuk suyu çorbası
Salata

Su 2.5 litre spor yok adım 6552 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum Mefkurem Mefkurem
Afiyet olsun canim ♥️
Gecmis olsun bu arada 😔

60kiloyum 60kiloyum mesajını alıntı yapmamışım canım telefonumun interneti çekmiyor. Ev interneti hala gelmedi modem bozuk galiba amaaaan ne zormuş. Diğer dairelerde türk telekom wifisi var bir tek bizde yok bakalım öğreniriz birazlardan meseleyi.

Kızlar doğru düzgün giremiyorum herkesi öpüyorum
:KK60:

Back
X