Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim kaptanım da aslında pek afiyet olamadı bugün. Modum çok düşük sabahtan bu yana, oyalamaya çalışıyorum kendimi. Sabah, hafta ortası merak ettim kilo durumumu, o kadar sporlar, adımlar, ölçülü yemeler.. vallahi saçlarımı yolacaktım🤬 içimden sürekli geçen ‘bak işe yaramıyor ne diye zorluyorsun?’ cümlesini ciddiye almasamda aklımdan yemek fikrini çıkartamadım bütün gün:KK14: bundan sonra pazartesi ve cuma günleri hariç tartıya çıkmayacağım.
Allahım mesajın altında beğen var, üzüldüm var, muhteşem var 😀 Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum 😜

Evet canım. Kilo vermekten saymayacağım gibi bir durum… bugünle yarın da var bakalım. İnsan emek verdiği zaman karşılığını görmek istiyor doğal olarak. Hele ki bizim kilolarda biri için..
sende troid ve insülin direnci mi vardı? eğer öyleyse bile bir süre bu düzende devam edersen mutlaka vücut bunu algılar ve yağdan gider canım. canını sıkma. bu rahatsızlıklarda mutlaka direnme oluyor çünkü. wc nasıl?

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 yumurta tavada
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2dilim tulum peyniri
6 zeytin
2 yaprak marul yarım havuç

Ara 10.00
1 elma 2 çörekotlu form bisküvi

Öğle 12.00
1 kase salata içine 4_5 parça tavuk sote
3 dilim çörekotlu form bisküvi

Ara 15.30
1 avuç yer fıstığı
Yarım avuç çıtır leblebi
3 hurma

Akşam 18.00
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük dilim tam buğday ekmeği

Su 3lt
Zipzip- Zipzip-

60kiloyum 60kiloyum

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 yumurta tavada
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2dilim tulum peyniri
6 zeytin
2 yaprak marul yarım havuç

Ara 10.00
1 elma 2 çörekotlu form bisküvi

Öğle 12.00
1 kase salata içine 4_5 parça tavuk sote
3 dilim çörekotlu form bisküvi

Ara 15.30
1 avuç yer fıstığı
Yarım avuç çıtır leblebi
3 hurma

Akşam 18.00
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük dilim tam buğday ekmeği

Su 3lt
Zipzip- Zipzip-

60kiloyum 60kiloyum
Afiyet olsun canim ♥️

sende troid ve insülin direnci mi vardı? eğer öyleyse bile bir süre bu düzende devam edersen mutlaka vücut bunu algılar ve yağdan gider canım. canını sıkma. bu rahatsızlıklarda mutlaka direnme oluyor çünkü. wc nasıl?
Evet canım vücudum neredeyse hiç tiroid üretmiyor, dışardan alıyorum. Wc sorunu da karbonhidratı kestiğim an başlıyor. Cuma sonucuma bir bakayım, zaten öğleden sonra tiroid nodülleri kontrolü için ultrasona ve dahiliye uzmanına gideceğim, olmazsa ona da durumu anlatır tetkik isterim. İnsülin direncine falan bakıldığını düşünmüyorum çünkü

Adımları da vereyim artık. 154647CC-470E-49AD-8715-8798EE3F6C54.webp
Sabah 15 dk kalça egzersizi ve 13.000 adım Cordelia Cordelia

Evet canım vücudum neredeyse hiç tiroid üretmiyor, dışardan alıyorum. Wc sorunu da karbonhidratı kestiğim an başlıyor. Cuma sonucuma bir bakayım, zaten öğleden sonra tiroid nodülleri kontrolü için ultrasona ve dahiliye uzmanına gideceğim, olmazsa ona da durumu anlatır tetkik isterim. İnsülin direncine falan bakıldığını düşünmüyorum çünkü
troid çok etkili kilo vermede. ama sen böyle devam et. karatay tarzı beslenenlerde troid de müthiş düzelme oluyor. wc için lifli sebzeleri çoğalt. mesela pırasa, bamya, kabak vs. glisemik indeksi düşük meyveler... elma vs. bende de ekmeği kesince wc sorunu başlıyor. ama bir şekilde başaracağız.
vücuduna parfüm, deodorant sıkma. koltuk altı roll on lardan kullanma. duş jeli bile... paket ürün tüketme. bunların hepsi troid hormonunu etkiliyor.

Dunku menum
09:00- 2 yumurtadan isoanakli omlet, 1 dilim ekmek.
12:00- 1 kase balkabagi corbadi, 1 tabak sakata, 2 dilim ekmek
15:00- prynirli sandvic
17:00- 1 kase barbunya, 3 yk pilav

Su: 2 lt
Spor: 3700 adim
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- fesang fesang

Eklentiler

• B0CFF2AB-3034-4FB9-B05C-74FD2A6ADEC7.webp
    B0CFF2AB-3034-4FB9-B05C-74FD2A6ADEC7.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 36
İyi geceler arkadaşlar çok yoğun günler geçiriyorum kusura bakmayın dün buraya adımımı paylasmadigimi sabah farkettim dedim akşam ikisini bir paylaşırım artık idare ettiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar💙💛❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸ilk paylaştığım dünkü adım ikincide bugünkü
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum

Eklentiler

• Screenshot_20220207-233455~2.webp
    Screenshot_20220207-233455~2.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220209-220859~2.webp
    Screenshot_20220209-220859~2.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 32
Back
X