- 8 Eylül 2016
- 103.284
- 438.055
- 898
- 36
Günaydın canimGünaydın herkese![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydın herkese![]()
Yok canım:))
2 haftada 4 kilo verebilir misinBen dikat edersem iki hafta ya görürüm bence![]()
İnşallah abla.Ben yine mi kaçırdım. Tatlım zaten hastaydın gene mi hasta oldun
Bir an önce iyiles inşallah.
Cordelia dün bunu yaptım bi bak istersen gruba uygun mu. Öncesinde de spor yaptığım için yoruldum 15 dk sını yaptım sadece.
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Günaydın prensesGünaydın tatlım.![]()
Günaydın kaptanGünaydın canim![]()
Onlar öğün değil tatlım.Çok az greyfurttan öğün olmaz
5 6 kuru kayısı dan da öğün olmaz![]()
Günaydın abla dünde göre daha iyiyim.bas dönmesi devam ediyor ama buna şükürGünaydın tatlım.iyilestin mi
![]()
Kaç yaşında Allah şifa versinÇok sağol hocam,pazartesi kalp atışı hızlanmış hastaneye gitmek istemedi bize getirdik dünde hastanye götürdüm tahlil eko ekg filan oldu pazartesi kontrolü var,5 gün tansiyon takibi var ölçüp yazıyoruz ona göre dr gerekirse hastanede yatırıp gözlem altında olur dedi.Akşam ölçtük 20 çıktı düşün yani şu anda uyuyor zaten durum böule hocam.
Günaydın kaptanimgünaydın kızlarrr![]()
Günaydın canım.Günaydıııın
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
O işler nicke göre olmuyo, bir pastel var +700 geldi diyeydin![]()
Günaydın bebekim.Gunaydin kizlar![]()
Günaydın tatlım. 55 olursun sen.Günaydın kızlar evet canım bu 60 larda bana yapıştı ben bir yılda sadece bir kere 58 gördümingaaa
Saglik problemleri devam ediyor mu
Biz ayniyiz canim yaa pek degisen birsey yok
Canım hemen git doktora. İhmal etme.
iyi olmanıza sevindim..mide rahatsızlıklarım geçmiyor. anlayamadım bir türlü. 2 gün iyi olsam 1 hafta hasta yatıyorum. haftaya bi aksilik olmazsa yeniden takımlara katılmak istiyorum
Günaydın canım.Günaydın herkese![]()
Günaydın kaptanım. Resim yok mu?günaydın kızlarrr![]()
Bu sabah kahvaltıdan önce yine dayanamadım tartıldım yine çok mutlu oldum