Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haydi bu kez de saatimin şarjı bitti... Ah Murphy... Sen ne mübarek bir insansın:KK14:
Bitsin tatlım bugün adım yarışı yok çok şükür. Sana bir şey anlatayım. Dün eşime adımlarım eksik gidip 5000 atıp geleyim dedim. Geldiğimde 500 küsur fazla çıktı tabi. Bana diyor ki geri geri adım atsan silmez mi bu saat :silah:olsun dedim fazla olması takım için şart değil ki😅

hemen öyle yazdım. sonra atarım 🥰🥰🥰

bir kere tam, iki kere de ucundan katıldım 🤭

tam katıldığımda son kısmı tam beceremedim sanırım. duyguyu tamamlayamadım. ama kitaptan okuyup ve demoya katılıp tam yapanlar sonuç alıyor. aslında bir müsait zamanımda yapmak istiyorum.
Benim eşim psikolojik kitapları çok okur.beyun sistemi nasıl çalışır detaylıca bilir.ben psikiyatrist ilaçlarından kurtulmak istediğimi söyledim ve doktor kontrolünde bıraktım.esim o arada EMDR denen sistemi öğrenmiş ve bana uyguladı.ben şok oldum.ve o konuda ki sıkıntım yok oldu.o arada bu barış a başladım nerdeyse aynısı zaten kendisi de söyledi.gecen cumartesi günü olan demosuna katıldım.bu hafta olur mu bilmiyorum

Doktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
Allah şifa versin canım 🙏
Benim eşim psikolojik kitapları çok okur.beyun sistemi nasıl çalışır detaylıca bilir.ben psikiyatrist ilaçlarından kurtulmak istediğimi söyledim ve doktor kontrolünde bıraktım.esim o arada EMDR denen sistemi öğrenmiş ve bana uyguladı.ben şok oldum.ve o konuda ki sıkıntım yok oldu.o arada bu barış a başladım nerdeyse aynısı zaten kendisi de söyledi.gecen cumartesi günü olan demosuna katıldım.bu hafta olur mu bilmiyorum
demo her hafta olmuyor canım. belli aralıklarla yapıyor.

Bitsin tatlım bugün adım yarışı yok çok şükür. Sana bir şey anlatayım. Dün eşime adımlarım eksik gidip 5000 atıp geleyim dedim. Geldiğimde 500 küsur fazla çıktı tabi. Bana diyor ki geri geri adım atsan silmez mi bu saat :silah:olsun dedim fazla olması takım için şart değil ki😅
Evet ya bugün spor yok değil mi? :halay:
Ah adım ah;
Kenetlenmişsin kalbime..
İlmek ilmek...
İşlenmiş gibisin...
Hasretinle..
Yüreğime....
Nereye böyle..
Bileyim söyle..

Erkeklerin düz mantığı inatla, itinayla kullanmalarını ayakta alkışlıyorum :KK9:

Benim bir arkadaşım 1 yıl kadar önce önermişti bu adamın videolarını. Öncelikle kalpten inanmak lazım. Ben inanamayanlardanım. Sürekli gülesim geliyor dinlerken. Mesela sürekli bu adamın Demolarına katılan bir arkadaşım var. "Koronadan korkmuyorum, enerjimden dolayı bana yaklaşamaz" gibi garip bir cümle söyledi. "Korku nedir bilmeyen el kadar bebeler covid oluyor, o nasıl oluyor" demiştim mesela. Cevap verememişti...:olamaz:

Instagram da birini takıp ediyorum.baris Muslu diye.adam harika bir şey konusu ise kısaca söyleyeyim psikolojik hastalıklar ile ilgili ve vücudundaki hastalıkların bize geçmiş zamanda yaptığı kötü yatırımlar yüzünden çıkan hastalıkların geçmesini sağlıyor ( anlatabildim mi bilmiyorum)
Evet çok duyuyordum takip etmedim ama her hastalığın psikolojik bir travma ya da içimizde bişeyleri kabullenememe sonucu oluştuğunu söylüyormuş bugün acar dinlerim

Evet ya bugün spor yok değil mi? :halay:
Ah adım ah;
Kenetlenmişsin kalbime..
İlmek ilmek...
İşlenmiş gibisin...
Hasretinle..
Yüreğime....
Nereye böyle..
Bileyim söyle..

Erkeklerin düz mantığı inatla, itinayla kullanmalarını ayakta alkışlıyorum :KK9:
Adımlar ilham kaynağı olmuş tatlima :KK36:

Back
X