Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

DeryaOnDiet DeryaOnDiet iğne hakkında fikrim yok maalesef. Bu çay da doğal sonuç olarak,denenebilir.
Watch this reel by fit_gunlukkkk on Instagram
Cok sagol canim. Elhan Elhan in tarifi olan kahveyi de iciyorum gunluk. Bunu da eklerim. Ignedrn korktum biraz cok fazla yan etkusi var. aldim duruyor dolapta. Recetemin vakti gecmesin diye alip attim dolaba ama son care. Eskm surekli kucuk bebegin var hayatini tehlikeye atma deyip duruyor. Simdi motivasyonum bu. Bugun yeniden basladim insulin direnci diyetime. Bozdugum anda igmeyi kullanacagom. Ama bozmaya calisacagim tabiki.

Benim bir arkadaşım 1 yıl kadar önce önermişti bu adamın videolarını. Öncelikle kalpten inanmak lazım. Ben inanamayanlardanım. Sürekli gülesim geliyor dinlerken. Mesela sürekli bu adamın Demolarına katılan bir arkadaşım var. "Koronadan korkmuyorum, enerjimden dolayı bana yaklaşamaz" gibi garip bir cümle söyledi. "Korku nedir bilmeyen el kadar bebeler covid oluyor, o nasıl oluyor" demiştim mesela. Cevap verememişti...:olamaz:
İnanirmisin bende senin gibi düşünüyordum taaa ki eşimin bana yaptığı şeye kadar.o anda resmen ilkokul zamanın da yaşadığım yere gittim.kendimi o ortamda gördüm ve benim için önemli bir konuydu sonra bende hafifleme oldu ve o konu kafamda kapandı 🤣ben şuna inanıyorum önce dua sonrası alternatif tıp 😘
Evet çok duyuyordum takip etmedim ama her hastalığın psikolojik bir travma ya da içimizde bişeyleri kabullenememe sonucu oluştuğunu söylüyormuş bugün acar dinlerim
Aynen canım.illaki demolara katılmak zorunda değilsin.iyilesen insanlar katılıyor sohbete.oradan daha iyi anlarsın 👩‍❤️‍💋‍👩

İnanirmisin bende senin gibi düşünüyordum taaa ki eşimin bana yaptığı şeye kadar.o anda resmen ilkokul zamanın da yaşadığım yere gittim.kendimi o ortamda gördüm ve benim için önemli bir konuydu sonra bende hafifleme oldu ve o konu kafamda kapandı 🤣ben şuna inanıyorum önce dua sonrası alternatif tıp 😘

Aynen canım.illaki demolara katılmak zorunda değilsin.iyilesen insanlar katılıyor sohbete.oradan daha iyi anlarsın 👩‍❤️‍💋‍👩
Bende şifaya çok inanıyorum. Bir gün 20lik dişim ağrı yaptı, ne yapsam ağrısını geçiremedim. Sonra bunun bir duası olup olmadığını araştırdım ve "Peygamber Efendimizin diş ağrısında okuduğu dua" diye bir duayla karşılaştım. Yemin ediyorum şak diye kesti. Ben derdinde dermanında Allahtan olduğuna çok inanıyorum, çokça tevekkül ediyorum. Dediğim gibi kalpten inanmak lazım her ne yapıyorsak. Bak bir şey daha anlatacağım. Bahsettiğim arkadaşlardan biri kilo verme konusunda bana bir yöntem önerdi, video gönderdi. Adam kafasına ve köprücük kemiğine minik minik vurup cümleler kuruyordu . Gülmekten ağladım ya o an :KK45:Önce aşağılamayla başlıyordu "iradesizsin, boğazını tutamıyorsun vb.. sonrada sen başarırsın, istersen kazanırsın vb...". Yani önce gömüyorsun kendini, sonrada teselli ediyorsun. Bunu aklına iyice kazımak için bir de kötek atıyorsun kendine:rolleyes:Benim bakış açım bu işte arkadaşım:KK59:

Afiyet olsun canim♥️

Afiyet olsun canim♥️

Günaydın kaptanim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın kızlar :KK68::KK68:
Sagol kaptan, tunaydinlar
Çok sağol hocam,pazartesi kalp atışı hızlanmış hastaneye gitmek istemedi bize getirdik dünde hastanye götürdüm tahlil eko ekg filan oldu pazartesi kontrolü var,5 gün tansiyon takibi var ölçüp yazıyoruz ona göre dr gerekirse hastanede yatırıp gözlem altında olur dedi.Akşam ölçtük 20 çıktı düşün yani şu anda uyuyor zaten durum böule hocam.
Gecmis olsun :(

Ben Ali'nin neden hafta sonu Azerbaycan'a gittiğini merak ettim. Bir de Ali kim? 😜
Bende bilmiyorum ki kaptanım. Ama bu şiiri bilmemek olmaz. Aklımdan bir geçireyim, en gergin anlarımı pamuk şekere dönüştürüyor, en ciddi ortamlarda püskürterek güldürüyor ya sağ olsun :rolleyes:

Kızlarcım şu an annemin apartmanının önünden yazıyorum🙈🙈🙈 internetim bitti evde internet yok, hiçbir yere giremiyorum. Annem Corona, onun evine gidemiyorum. Onun wifisini kullanmak için iki dakika apartmanina geldim geri gidiyorum şimdi. Öpüyorum herkesi internet bulduğumda geçmişi okuyacağım.

Kızlarcım şu an annemin apartmanının önünden yazıyorum🙈🙈🙈 internetim bitti evde internet yok, hiçbir yere giremiyorum. Annem Corona, onun evine gidemiyorum. Onun wifisini kullanmak için iki dakika apartmanina geldim geri gidiyorum şimdi. Öpüyorum herkesi internet bulduğumda geçmişi okuyacağım.
canım cep telefonunun interneti yok mu?

Salla kazan sonra sil süpür yok mu

Zipzip- Zipzip- son dakika haberi

flash flash flash
Az sonraaaaa
Aaa ne olmus canim
Tamam canim bu arada senin test sonucun ne çıktı negatif galiba disarda olduğuna gore🥰

Back
X