Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun cnm mutlaka baktır cnm benimde kan seviyem dusuk evimde ilacı hiç eksik olmaz belirli zamanlarda kullanıyorum
Cok teşekkür ederim.bugun gidip kan vericem kendimi hem ruhen hem bedenen iyi hissetmiyorum♥️
@UcurtmaAvcisii seni merak ettim.. nasılsın? 😔♥️
@askrhpozitif sen nerelerdesin? Herşey yolunda mı? ♥️
@sengulll nerdesin canım? ♥️
Zeynep_Nihal Zeynep_Nihal canımmm? ♥️
@Tutku44 bir varmış bir yokmuş. 😔♥️
@aypare ackerman canımmm. ♥️
Prenses 😘♥️

Koku ve tat kaybı yoktu gribim heralde dedim ama maalesef pozitif çıktı böcüğüm. Bir hafta karantinadayim. Yürüyüş yapacak halim pek yok genelde yatıyorum canım. Kusura bakma. İlerleyen günlerde daha iyi hissedersem destek olurum. 🥺
Sende mi canım yaaa☹️ çok geçmiş Olsun birimiz iyi olurken birimiz hasta oluyoruz. dikkat et canım bol bol dinlen vitamin al Rabb'im şifa versin inşaallah ♥️😘

Sende mi canım yaaa☹️ çok geçmiş Olsun birimiz iyi olurken birimiz hasta oluyoruz. dikkat et canım bol bol dinlen vitamin al Rabb'im şifa versin inşaallah ♥️😘
İki senedir yakalanmadim diye seviniyordum maalesef canım . Teşekkür ederim dikkat ediyorum geçecek inşallah. Allah hepimize şifa versin. :dua:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm. 😔😔😔
Allah şifa versin Seni spordan muaf tutalım istersen. Ya da yarışmadan tamamen çık. Sana nasıl uygunsa. Zipzip- Zipzip- kaptanım korona olan başka birini daha muaf yapmıştin galiba. Olur mu?
Cok teşekkür ederim bitanem:KK60:Yarismadan muaf tutulmayi ben de çok isterdim olursa harika olur.

Selamlar herkese. Ben daha önce 5. takımdaydım, verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönüyorum buralara

YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 61-62 ( yarın aç karna tartılayım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Finans Müdürü
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştah, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit olmak
Hos geldin müdürüm. :KK25:
Harika bir kilon var çok kısa sürede istediğin hedefe ulaşırsın eminim. :dua:

Koku ve tat kaybı yoktu gribim heralde dedim ama maalesef pozitif çıktı böcüğüm. Bir hafta karantinadayim. Yürüyüş yapacak halim pek yok genelde yatıyorum canım. Kusura bakma. İlerleyen günlerde daha iyi hissedersem destek olurum. 🥺
Canımmm çok geçmiş olsun 💐 Allah sana iyilik sağlık versin ♥️ bol bol istirahat et , beslenmeni güçlü tut kuzum ♥️

Günaydın kızlar 100 grm da olsa eksideyim 😍😊
IMG_20220214_081050.webp

Back
X