Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü

Sabah 11.30

Tam buğday lavaşa dürüm

Ara 15.00

Kırmızı meyveli yulaf bar

Akşam 17.00

Sucuklu yumurta
1 wasa
Peynir domates maydanoz
2 zeytin

Bisssssürü bardak şekersiz çay
Su sanırım 2 litre olur yatana kadar
Adımları gece atacağım

Zipzip- Zipzip- @Kinoalihatun
Afiyet olsun canim ❤
29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur

Canim biz 3 hafta once olduk ondan pozitif cikmamiz normal :KK43:

Allah razi olsun kizlar nolur dua edin
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Bayilma aninda nefessiz kalir diye korkuyorum
Allah korusun

Lutfen kizlar Allah rizasi icin dua edin
Allah korusun canim yaa kotu dusunme hayırlısı ile atlatir insallah dualarimiz kizinla🙏🙏🙏

Elhan Elhan ablacım çok geçmiş olsun. Covit denen virüsül bela senide buldu demek :KK1: ağrıya ve ateşe parol iyi geliyor. İnşallah hafif atlatırsın ablacım:KK15:
Teşekkür ederim tatlım. Atlaticam inşallah. Çok korkulacak gibi değil. Normal grip gibisin dinlenme ve beslenmeyle daha hafif geçiyor. Parol içiyorum bitanem.:KK60:

O kadar dikkat ediyorum yarı aç geziyorum ama gram gram gidiyor kilolar bu hafta sonu o kadar dikkat ettim 400 gram gitti düşününce canı sıkılıyor insanın

Bugün canım hiç olmadığı kadar tatlı istiyor ama hiç bir şey yemiyecem yarın diyetisyen kontrolüm var bu konuyu konuşayım bakayım

Adımlarım çok az ilerleyen saatlerde paylaşayım
Benim de çok az hep misafir geldi ( evet doğru tahmin görümcem ve eltim🤣) adımları tamamlayamam diye korkuyorum
O kadar dikkat ediyorum yarı aç geziyorum ama gram gram gidiyor kilolar bu hafta sonu o kadar dikkat ettim 400 gram gitti düşününce canı sıkılıyor insanın

Bugün canım hiç olmadığı kadar tatlı istiyor ama hiç bir şey yemiyecem yarın diyetisyen kontrolüm var bu konuyu konuşayım bakayım
Canım umudunu kaybetme, kimi insan ilk haftalar hızlı kilo verir sonra duraklar. Kimi insan da gram gram verir ama uzun vadede sağlıklı kalıcı kilo verir. Sen devam et istediğin sonucu alacağından eminim

Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Allah korusun

Oyyyy kıyamam kuzuya rabbim ya safi ismiyle şifa versin inşallah korkma iyi haberleri de verceksin bize insanlah allha daha kötü dertlrr vermesin

Oyyyy kıyamam kuzuya rabbim ya safi ismiyle şifa versin inşallah korkma iyi haberleri de verceksin bize insanlah allha daha kötü dertlrr vermesin
Insallah hayirlisiyla atlatiriz
Pozitif oldugu icin en sonki ameliyata alinacak 15h30 diyolar ama illaki gec kalinir ameliyatlarda cok oluyo. Kacta alirlar bilmiyorum
Uzun sure ac kalirsa huysuzlanir
Zor gun olacak yarin

Bugun ve yarin beni saymayin kizlar
Ne menu ne baska bise 😔

Insallah hayirlisiyla atlatiriz
Pozitif oldugu icin en sonki ameliyata alinacak 15h30 diyolar ama illaki gec kalinir ameliyatlarda cok oluyo. Kacta alirlar bilmiyorum
Uzun sure ac kalirsa huysuzlanir
Zor gun olacak yarin

Bugun ve yarin beni saymayin kizlar
Ne menu ne baska bise 😔
Bence sen hiç bunları düşünme bizim duamız sizinle rabbim yardımcın iz olsun kaç yaşında

Allah korusun

Canim bebekler konusunda yapılması gerekeni biliyorlardır endişe etme. Sağlıklı bir şekilde kurtulacak çocuğun. Herhangi bir risk olsa zaten ameliyat yapmazlar. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. :dua:

08.30 1bardak limonlu su
9. 1yumurta ceyrek simit 5 zeytin
10.30 kahve
13.şehriyeli tavuk çorbası
17.1 paket diyet bisküvi yeşil çay
19.bir kase çorba
2lt şu
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• 20220214_195745.webp
    20220214_195745.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 31
Menümü paylaşıyorum
Sahur
1 yumruta tavada
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin iki parça peynir

Yarım saat sonra 1 fincan Türk kahvesi

İftar
1 kase işkembe çorbası
1 kase salata
3yk Pirinç pilavı
2 parça tavuk

Suyu 3 lt tamamlayacağım yatmadan
Zipzip- Zipzip- ugurbocuuu ugurbocuuu

Benim de çok az hep misafir geldi ( evet doğru tahmin görümcem ve eltim🤣) adımları tamamlayamam diye korkuyorum

Canım umudunu kaybetme, kimi insan ilk haftalar hızlı kilo verir sonra duraklar. Kimi insan da gram gram verir ama uzun vadede sağlıklı kalıcı kilo verir. Sen devam et istediğin sonucu alacağından eminim
Desteğin için sağol canım benim 💞💞💞

Bence sen hiç bunları düşünme bizim duamız sizinle rabbim yardımcın iz olsun kaç yaşında
19 aylik
Canim bebekler konusunda yapılması gerekeni biliyorlardır endişe etme. Sağlıklı bir şekilde kurtulacak çocuğun. Herhangi bir risk olsa zaten ameliyat yapmazlar. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. :dua:
Allah razi olsun sizlerden ve dua edenleeden🥺

Back
X