- 8 Eylül 2016
- 103.295
- 438.086
- 898
- 36
Biraz telefonu birakip kafa dinleyecegim canimNe izleyeceksin bakiim??

Tv de bisi yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz telefonu birakip kafa dinleyecegim canimNe izleyeceksin bakiim??
Bende çok seviyorum canım hem yorgunluğu alıp dinlendiriyor hemde keyif veriyorNe guzel olurdu çayı cok severim![]()
Tamam canım hadi dinlen bakalımBiraz telefonu birakip kafa dinleyecegim canim
Tv de bisi yok![]()
Ah keşkeeeGel beraber içelim![]()
Ne güzel olurdu hepimiz bir yerde buluşsak sohbet edip çay kahve içsekAh keşkeee
ben de spor konusunda çok hantalım bu aralar. 8000 i zor topluyorumHangi sporu yapayım bugün??? Deyverin de başlayayım gari 2.523 adım daha. Plank rekor denemesi yapcam ama hiç umudum yok. Epeydir yapmadım.![]()
Nerdeyse her gün söylüyorum o kadar çok isterim kiNe güzel olurdu hepimiz bir yerde buluşsak sohbet edip çay kahve içsek![]()
Afiyet olsun tatlımÇok yorgunum ayağa kalkınca zor yürüyorum çay demledim çay içeyim çay beni dinlendiriyor![]()
Acılı tarhana mı? Acıyı çok severim ama tarhana ı ıh
Ayarlarsanız haber edin.Ne güzel olurdu hepimiz bir yerde buluşsak sohbet edip çay kahve içsek![]()
Ben hiç sevemedim nedense
Çorba zaten sevmiyorum, tarhanayı daha da sevmiyorum. Ya da güzel olanına denk gelmedim bilemedimBen hiç sevemedim nedense
İçmiş gibi oldum çok teşekkür ederim güzel davetin için bitanemTeşekkür ederim gel beraber olsun canım![]()