- 8 Eylül 2016
- 103.278
- 438.037
- 898
- 36
Iyi pazarlar canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi pazarlar canim
Selam canim 11 gunde 6.5 kilo cok hizli vermissin sankiSelam hanımlar diyetimin 11. günü bugün.6.5 kilo gitti.Yillardir diyet yapmadim şuan iyiyim .Ama yakında hızım düşer.Ramazana kadar full bozmadan devam.
Hatırladım ben seni ben nanekekik canimAhh seni ben anlarim, 4,5 sene oncede biz Hollanda ya goctuk turkiyeden, 2 sene issiz kaldim. Once ingilizcemi gelistirmem sonra Hollandaca ogrenmem gerekti. Burada verdigim 10 kiloyu o hollandaca kursudna geri aldim ben ahaha. Yaa bu surecte kendini yalniz hissedersen, yeni bir ulkede yeni bir duzen kurarken lutfen yaz bana. Ben Eindhovenda yasiyorum belcikaya uzak degil. Cok darlanirsan atlar gelirim bile. Ya ne kadar bile isteye gelse bile insan, bambaska bir ulkeye entegre olmak coook zor bir surec ve cogu yakinina da bunu anlatamiyorsun. Burada da bir kiz kardesin var Berrin kos de ben gelirim :)
ay bende tam tersi haftasonu bool adim hafta ici ancak gunu kurtariyorum
ben de yarin 68 i gormek istiyorum iki gundur bi mehteran gibi bi ileri bi geri giditor kilom, yarin hedef 68 kusur
sen de umarim 6 lari gorursun ortim
ay cok gecmis olsun canim benim, benimde kp 6 sene once boyundan ameliyat olmustu kemiklerini kesip vida taktilar yerine ama cok zorlu bir surecti, cok sukur simdi iyi ama cok dikkat ediyor
Merhaba eppek arasi, ben eski yenilerdenim, 2019 da 9. takimla 10 kilo vermistim sonra is guc vs derken pek gelemdim brualara simdi verdiklerimi geri almis olarak dondum
Ben Berrin bu arada, Hollanda'da yasiyorum, 35 yasindayim, evliyim, cocugum yok henuz, 2 kedi var. Mahallenin deli kedili kadini gibiyim azicik :) Burada bir bankada proje yonetim uzmani olarak calisiyorum, simdilik evden calisiyorum.
Ayy o lale bahcelerini bir ben goremedim.. girisleri pahali diye bir akraba ziyarete gelir onlarla gider goruruz dedik sonra pandemi patladi gidemedik falan oyle kaldi :)Iyiyim cnm nolsun
Temizlik yaptim sonra arkadasa gittim
Sen naptin nasil gecti
Kiz 26sinda Hollandaya geliyorum lale bahcesine![]()
Bende bekliyorum ama gelmiyo biturlu
ikiniz icin de yaziyorum, imkaniniz varsa gidip hayit tohumu alin ( internetten arastirin) onu icince birkac gune hemen gelir. Bir de genel not: Covid asisi pek cok kadinda adetlerinde birkac gun kaymaya sebep olmus. Mesela 28 gunde bir degilde 30-31 gunde bir olmaya baslamis cogu. Ben hep 30-31 gunde bir oldugum icin benim ki asidan mi kendi dogalim mi bu bilmiyorum :)Benimki de gelmiyor canım![]()
ayy baklava off yapmasinlar oyle seyler yaa.Bugun aksam annemde yemekteyiz
Erken cikip yuruyerek gitmeyi planliyorum
Dun aksam esim eve bide baklava almis dusun
Ama yemedim tabikide
Ramazana kadar gittim kadar gidim
Ramazanda kilo alirim kesin
Bayram sonrasi devam izinlere kadar
Evet ama ben epeyi ağır bir diyet uyguluyorum.Yanlis belki ama dayanabildigim kadar böyle gidicemSelam canim 11 gunde 6.5 kilo cok hizli vermissin sanki
Tebrik ederim![]()
Tmmdir canım kaptanlar saat yazın diyince dedim yoksa bildiğimden değil afiyet olsunSaatlerim hep belli aslinda
10 kahvalti
13 ara ogun
16 ara ogun
18 aksam
21 ara
aa bildimEppekarasini taniyor olabilirsin 9.takimdan Nanekekik![]()
Yani eger 90 in ustunde bir kiloda degilseniz 11 gunde 6.5 cok gibi geldi. Yine de tebrik ederim umarim kalici olur :)Selam hanımlar diyetimin 11. günü bugün.6.5 kilo gitti.Yillardir diyet yapmadim şuan iyiyim .Ama yakında hızım düşer.Ramazana kadar full bozmadan devam.
aaa nanekekik evet hatirladim senii :) neler yapiyorsun nasilsin? ben sonunca ise girdim Hollanda da ama iste sizinle verdigim kilolar hollandaca kursuna devam ederken geri geldi. Simdi yine kilo verme seruvenindeyim :)Hatırladım ben seni ben nanekekik canim
Kac kilosun hedefin kac canimEvet ama ben epeyi ağır bir diyet uyguluyorum.Yanlis belki ama dayanabildigim kadar böyle gidicem
yani kilo kaybinda onemli olan yagdan kaybetmek, suan su ve kas kaybediyor olabilirsin o da uzun vadede daha kotu sonuclar yaratabilir. umarim saglikli bir kilo kaybi olur senin icinEvet ama ben epeyi ağır bir diyet uyguluyorum.Yanlis belki ama dayanabildigim kadar böyle gidicem
Ay kilomu demesem ..Hedefim kendimi iyi hissedicegim şekilde hafiflemek.Bazi alışkanlıklardan ebediyen kurtulmak (ekmek gibi)Kac kilosun hedefin kac canim
Diyet konusunda epey bilgiliyim.Hayatimdan şekeri çıkardım ve karbonhidrat .11 gündür bunlar yok.Ama ben tamamen çıkardım hiç kacamagim yok .yani kilo kaybinda onemli olan yagdan kaybetmek, suan su ve kas kaybediyor olabilirsin o da uzun vadede daha kotu sonuclar yaratabilir. umarim saglikli bir kilo kaybi olur senin icin
Ah şükür o kadar degilimaa bildim
Yani eger 90 in ustunde bir kiloda degilseniz 11 gunde 6.5 cok gibi geldi. Yine de tebrik ederim umarim kalici olur :)
aaa nanekekik evet hatirladim senii :) neler yapiyorsun nasilsin? ben sonunca ise girdim Hollanda da ama iste sizinle verdigim kilolar hollandaca kursuna devam ederken geri geldi. Simdi yine kilo verme seruvenindeyim :)
Tükani kapatıp gideceğizNapcaz abla
Brukselden tur kalkiyo 50 euro gidis ve giris icindeAyy o lale bahcelerini bir ben goremedim.. girisleri pahali diye bir akraba ziyarete gelir onlarla gider goruruz dedik sonra pandemi patladi gidemedik falan oyle kaldi :)
Canim bilmiyorum ya ramazanda ben hic kilo verdigimi hatirlamiyorumayy baklava off yapmasinlar oyle seyler yaa.
Ya ramazanda da alicam diye dusunme. Ben universitey sinavina hazirlanirken ramazanda ozel diyet uygulamistim. Her aksam degil tabiki ama cogu aksam olabildigince hafif gecirip oruclu kaldigim saatler sayesinde kilo bile vermistim. O zaman yaptigim suydu. Eger evdeysem once orucumu acip, corba icip sonra yemege ara verip namaz kilmistim. O arada gecen surede hafif doygunluk hissi gelmeye baslamisti zaten. Sonrasinda diger yemeklerden cok az yeyip aksam ogunu kapatmistim. Gecee ders calisirken de yanima 1 avic cerez almistim. Cayimin yaninda birer birer onlari yemistim. Boylece epey hafif atlatmistim. Sahurdada hep yumurta yemistim omelt, menemen, haslanmis yumurta, daha cok kahvaltu turu ve bir de corba icmistim. tabiki aksamdan sahura kadar da bol su icmistim. Sen de benzer bir sey deneyebilirsin belki diye boyle detayli anlatmak istedim.
Sagol cnmTmmdir canım kaptanlar saat yazın diyince dedim yoksa bildiğimden değil afiyet olsun![]()
Bumu yani? Bukadarmi, pes edip gidelim oylemiTükani kapatıp gideceğiz![]()
Teşekkür ederim bitanemAyy o lale bahcelerini bir ben goremedim.. girisleri pahali diye bir akraba ziyarete gelir onlarla gider goruruz dedik sonra pandemi patladi gidemedik falan oyle kaldi :)
ikiniz icin de yaziyorum, imkaniniz varsa gidip hayit tohumu alin ( internetten arastirin) onu icince birkac gune hemen gelir. Bir de genel not: Covid asisi pek cok kadinda adetlerinde birkac gun kaymaya sebep olmus. Mesela 28 gunde bir degilde 30-31 gunde bir olmaya baslamis cogu. Ben hep 30-31 gunde bir oldugum icin benim ki asidan mi kendi dogalim mi bu bilmiyorum :)
ayy baklava off yapmasinlar oyle seyler yaa.
Ya ramazanda da alicam diye dusunme. Ben universitey sinavina hazirlanirken ramazanda ozel diyet uygulamistim. Her aksam degil tabiki ama cogu aksam olabildigince hafif gecirip oruclu kaldigim saatler sayesinde kilo bile vermistim. O zaman yaptigim suydu. Eger evdeysem once orucumu acip, corba icip sonra yemege ara verip namaz kilmistim. O arada gecen surede hafif doygunluk hissi gelmeye baslamisti zaten. Sonrasinda diger yemeklerden cok az yeyip aksam ogunu kapatmistim. Gecee ders calisirken de yanima 1 avic cerez almistim. Cayimin yaninda birer birer onlari yemistim. Boylece epey hafif atlatmistim. Sahurdada hep yumurta yemistim omelt, menemen, haslanmis yumurta, daha cok kahvaltu turu ve bir de corba icmistim. tabiki aksamdan sahura kadar da bol su icmistim. Sen de benzer bir sey deneyebilirsin belki diye boyle detayli anlatmak istedim.
Ben dogumdan beri 1kere oldum oda gecen aydi 10gun oldum. Normalde benim 28gunde olurdu hala gelmedi dur bakalim gorecegiz nezaman cani isterseikiniz icin de yaziyorum, imkaniniz varsa gidip hayit tohumu alin ( internetten arastirin) onu icince birkac gune hemen gelir. Bir de genel not: Covid asisi pek cok kadinda adetlerinde birkac gun kaymaya sebep olmus. Mesela 28 gunde bir degilde 30-31 gunde bir olmaya baslamis cogu. Ben hep 30-31 gunde bir oldugum icin benim ki asidan mi kendi dogalim mi bu bilmiyorum :)
Bak şişko ve pozitifsek kesinlikle başarırız.Süpersin maşallah deyim . Evet sisko ama pozitifimdaha önce yaptım yine yapacağım
Kv var ama oda bahçeye vs girince kendini unutuyor . Ama inek vs kalmadı satıldı çok şükür
Sağol canimcim