Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim bitanem 💙 bana hayıt tohumu bir şey yapamaz yapsa da döngü yoluna girmez geçici olur :olamaz: tatlım menopoza girdim bir yıl oluyor. :KK69:arada bir yokluyor pedimle hazırlıklıyim davetsiz misafire. 😌
Menopoz artik cok erken yaslarda oluyor ya
Eskiden 60dan sonra menopoza girilirmis
Benim bi arkadasim 30 yasindz girdi
Annem 40 falandi sanirim
Menopoza kadar cocuk yaptim yaptim

Önümüzde daha kac gün var. Cumaya kadar herşey değişir. Bugun adımları tamamlamaya çalış. Bak ben başladim bile hedefim 10 bin bu hafta. 2600deyim şuan. Benim tarti oynamiyor ama ben inaniyorum 1 2 güne kiricam o zinciri
Bugün tamamlayacağım canım. Sen de motivasyonunu bozma. Tartı durur durur birden düşer yeter ki sen kararlı ol 🤗

Menopoz artik cok erken yaslarda oluyor ya
Eskiden 60dan sonra menopoza girilirmis
Benim bi arkadasim 30 yasindz girdi
Annem 40 falandi sanirim
Menopoza kadar cocuk yaptim yaptim
Yumurtaları dondurmayı düşünüyor musun bitanem? Menopoz dediğin gibi erken başlıyor artık. Hamile kalmak da zor.

Brukselden tur kalkiyo 50 euro gidis ve giris icinde
Benim kizin arkadasi gidiyomus annesiyle o istedi
Bende kendime esime ve kizima aldil 52 euro odedim kendi sahsi arabamizla gidicez bizde
Sadece giris 32 euro, pahali bencede ama gidelim gorelim bende gormedim inanki. Su yasima geldim oraya gitmemisim sasirdim 😂

Canim bilmiyorum ya ramazanda ben hic kilo verdigimi hatirlamiyorum
Cok gec iftat yapiyoruz benim bunyem kilo almaya cok musaiit
Taaa 10da yemek yenirse 4, 5 saat icinde yedikleri' ictiklerin hizlandirilmis gibi oluyo
Ben gençken okulda oluyoduk kosa kosa eve gelip oruc acardik cunku saat 4bucuk civari falandi ne guzel oluyodu oyle ya
Bu yil bende senin dedigin gibi yaparim diye dusunuyorum
Hurma +su ve corba sonra namaz molasi
Sonra dengeli beslenmek adina tabagima koyarim diyorum ama bakalim ne kadar dayanabilirim😅
Mesajlarınızi okuyunca Ramazan heyecanı sardı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yumurtaları dondurmayı düşünüyor musun bitanem? Menopoz dediğin gibi erken başlıyor artık. Hamile kalmak da zor.
Hic dusunmedim abla
2 cocugum var zaten ama 1 tane daha istiyoruz
Oda olursa Allahtan olmazsada Allahtan ablam nasip degilmis deriz

Back
X