Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kırmızı Takım ❤️❤️

Kahvemi içtim spora hazırım😘
01316D87-DD2D-4DBC-8CB9-C02E087C4552.webp

Müsait olanlar hadi kalkın eşlik edin bana😘😘

Gerek görsem yazardım.Saat başı tartilmiyorum.Bu ne laubali bir konuşma böyle.
Kilo yarismasi grubuna gelip kilomus demesem diyorsunuz ve grubun kaptani gayet sizi rahatlatmak icin normal bir cumle kurdugunuzda bu tepkiyi verip, karsinizdakini mi laubali buluyorsunuz? Bence siz destek almaya gelmemissiniz buraya, bu tavriniz bunu gosteriyor maalesef

Ahh seni ben anlarim, 4,5 sene oncede biz Hollanda ya goctuk turkiyeden, 2 sene issiz kaldim. Once ingilizcemi gelistirmem sonra Hollandaca ogrenmem gerekti. Burada verdigim 10 kiloyu o hollandaca kursudna geri aldim ben ahaha. Yaa bu surecte kendini yalniz hissedersen, yeni bir ulkede yeni bir duzen kurarken lutfen yaz bana. Ben Eindhovenda yasiyorum belcikaya uzak degil. Cok darlanirsan atlar gelirim bile. Ya ne kadar bile isteye gelse bile insan, bambaska bir ulkeye entegre olmak coook zor bir surec ve cogu yakinina da bunu anlatamiyorsun. Burada da bir kiz kardesin var Berrin kos de ben gelirim :)

ay bende tam tersi haftasonu bool adim hafta ici ancak gunu kurtariyorum

ben de yarin 68 i gormek istiyorum iki gundur bi mehteran gibi bi ileri bi geri giditor kilom, yarin hedef 68 kusur
sen de umarim 6 lari gorursun ortim

ay cok gecmis olsun canim benim, benimde kp 6 sene once boyundan ameliyat olmustu kemiklerini kesip vida taktilar yerine ama cok zorlu bir surecti, cok sukur simdi iyi ama cok dikkat ediyor

Merhaba eppek arasi, ben eski yenilerdenim, 2019 da 9. takimla 10 kilo vermistim sonra is guc vs derken pek gelemdim brualara simdi verdiklerimi geri almis olarak dondum 🙈
Ben Berrin bu arada, Hollanda'da yasiyorum, 35 yasindayim, evliyim, cocugum yok henuz, 2 kedi var. Mahallenin deli kedili kadini gibiyim azicik :) Burada bir bankada proje yonetim uzmani olarak calisiyorum, simdilik evden calisiyorum.
gözlerim dolu dolu yazıyorum
neden bu kadar duygusallaştim bilmiyorum ..
ama kalpten yazdığin her satır için çok teşekkür ederim berna ..
gerçkten çok iyi geldi bunlari okumak 15 ay oldu daha benim .. yarin bir sinavim daha var hatta su an ona calısıyorum .. iki yerde gönüllu calısıyorum biri kutuphane biri belediyeye bagli bir egitim kurumu .. hep bir gayret icindeyim burda .. umarım bir gün sevdigim işimi yapabilirim .. bende flaman bolgedeyim (ah nederlandsss 🙈 ) evet yakın sayılır çok sevindim 😍 bende 32 yasındayım 6 yasında bir kızım var 😍 cok memnun oldum 😘😘😘

gözlerim dolu dolu yazıyorum
neden bu kadar duygusallaştim bilmiyorum ..
ama kalpten yazdığin her satır için çok teşekkür ederim berna ..
gerçkten çok iyi geldi bunlari okumak 15 ay oldu daha benim .. yarin bir sinavim daha var hatta su an ona calısıyorum .. iki yerde gönüllu calısıyorum biri kutuphane biri belediyeye bagli bir egitim kurumu .. hep bir gayret icindeyim burda .. umarım bir gün sevdigim işimi yapabilirim .. bende flaman bolgedeyim (ah nederlandsss 🙈 ) evet yakın sayılır çok sevindim 😍 bende 32 yasındayım 6 yasında bir kızım var 😍 cok memnun oldum 😘😘😘
Sinavinda basarilar canim Allah zihin acikligi versin 🙏

Kııısss bu saatte kalkılır mı 😄

Harikasın canım🥰 menü yaz, çünkü bizden çekinir illa ki frenlersin kendini. Bir de bizim menüleri incele fikir olsun sana. Spor ile de daha hızlı inceleceksin. Sen kaç kiloydun unuttum…
tesekkur ederim 😘😘 cuma kilom 83.4
evet spor bana cok iyi geliyor 😍 yapıcam insa

İnşallah canım basaricaksin
insallah 💖💝💖💝😍😘😘😘
Pandemi başlayalı dolmuşa otobüse binmedim.kızılayda işim var bugün.binmem lazım.kızılay için mi dolmuşa binecegimden mi yoksa dersanelerin çekeceği fiyatlardan mı bilmem çok heyecanıyım:KK17:
Büyük oğluma dershane bakacağız bugün:confused:.Inşallah hayırlısı olur:KK36:
allah yardımciniz olsun naptıniz baktıniz mi
Günaydın Simaycim. :KK60:Her şey çok güzel olacak. :dua:
😘😘😘amin insa abla
Evet herkes zayıfladı mi ? Bir ben mi kaldım multi sisko :silah:
ben varım tersi yone giderken ilk gördügüm kavsaktan döndüm 🙈🙈🙈
Günaydın Sirim.kaptanim.
💙💙💙

Afiyet olsun bebişim. 😘

👏👏👏 İyi yetişmemissin. Yaymaya devam.🤣

😔 İnşallah en kısa zamanda uygun bey bulursun canım. ♥️
sagol canım 😘
Belinden canim 8 vidada ona taktirdik önümüze geleni vidalatiyoruz :KK70: zamanında ihmal edilince ancak vidalama kurtarıyor. İyi canim erkekler daha hızlı toparlıyor galiba
ooo cok gecmis olsun canim 💝
Iyiyim cnm nolsun
Temizlik yaptim sonra arkadasa gittim
Sen naptin nasil gecti

Kiz 26sinda Hollandaya geliyorum lale bahcesine :süslü:
nasip olsada insa bende gelsem 🙈😘😘😘

insallah 💖💝💖💝😍😘😘😘

allah yardımciniz olsun naptıniz baktıniz mi

😘😘😘amin insa abla

ben varım tersi yone giderken ilk gördügüm kavsaktan döndüm 🙈🙈🙈

sagol canım 😘

ooo cok gecmis olsun canim 💝

Yazdırdık canım temmuzda başlıyor hayırlısıyla insallah.

balakim lale sezonu bitmezse belki Mayis basi kayinvalidemleri alip gelicem Turkiye den knlarla gider gezeriz bilmiyorum :) birileri bahanemiz olsunda vereceksek o parayi bari bir kez verelimndiye bekliyorum resmen 😅
Hahaha kiz bosver cik gel ya amaaan birilerini bekleme bosuna
ya aslinda 30 asiri erken, eger erken yasta redl olmaya baslamissaniz daha erken menopoza giriliyor, cocuk dogurmak da menopoz yasini ileriye atiyor. dogum sayisi da fark ettiriyor yani ama ben 60 da kesilen duymadim, genelde
Annannem 60da menopoza girmis o donemleri kastetmistim cnm simdikiler cok erken yaslarda menopoz oluyor artik
Gel kiz 26sinda gorusuruz orada

Sayfadan engelledim üzgünüm...
Tartisma istemiyorum burda ne guzel huzurlu hir sekilde ilerliyoruz kimsenin huzuru bozmasına izin veremem
tesekkurler kaptanim, ay anlamsiz insan. Hayir madem kilonu soylemeyeceksin ne isin var burada, bize hava mi atmaya geldin bakin ben 11 gunde y.5 kilo verdim diye.. tovbe yarabbim yaa

tesekkurler kaptanim, ay anlamsiz insan. Hayir madem kilonu soylemeyeceksin ne isin var burada, bize hava mi atmaya geldin bakin ben 11 gunde y.5 kilo verdim diye.. tovbe yarabbim yaa
Diyet konusunda cok bilgiliymis ya bizi bilgilendirmeye geldi heralde😂

Back
X