Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Süpersin canım 😍 ben Mart ayı bitene kadar yürüyüş yapacağım , kilom fazla çünkü 🤗
Kendini zorlamayacak şekilde planlarsın kuzum. Bende hoplamalı zıplamalı sporlara kızım 2 yaşında sütü bıraktığında başlamıştım. Ama o zamana kadar da yürüyüş ve dikkat ederek 96 kilodan 82 kiloya gelmiştim. Şimdi hep beraber daha iyisini yapacağız inşallah😊

@Cordelia ballı lokma tatlım.haftaya spor videosu önerin popo güzelleştirici birşeyler olsa ya.otobüs durağında bir kadın gördüm, bir tayt giymiş.poposu çok guzel duruyordu:confused::KK30:o zamandan beri kendi popomla küsüm.:KK14:benim neden öyle popom yok:mad:
Derdini yirim senin. :KK70::KK70:
Keyfim yerine geldi birden :KK60:

Kahve saati 😋☕🙏🏻♥️

3DA77F50-ED46-454E-8196-2EC1EECF09ED.jpeg

@Cordelia ballı lokma tatlım.haftaya spor videosu önerin popo güzelleştirici birşeyler olsa ya.otobüs durağında bir kadın gördüm, bir tayt giymiş.poposu çok guzel duruyordu:confused::KK30:o zamandan beri kendi popomla küsüm.:KK14:benim neden öyle popom yok:mad:
Bende göbeğimle küsüm 😞 çok kötü bir hal aldi, acilen göbek sıkılaşma girişimlerine başlamam lazim...

Afiyet olsun canim ellerine saglik🥰
Tesekkur ederim cnm ama ben yemicem bugun sebze yemegi yogurt salata diye sartlandirdim kendimi

Ellerine sağlık canım afiyetler olsun ❤️ Yemeden muhteşemligine bir şey diyemiciiim :confused:hele şu tarifi bir ver kuzum :rolleyes::rolleyes:sana zahmet bana hürmet:KK5:
Sagol cnm
Simdi patatesleri 2ye bol cok buyukse 4e
Dogra
Icine bezelye ve havuclu garnitur koy
Istege bagli tavuk gogsu
Borcama al
200 ml krem, tuz, karabiber, azcik kimyon, azicik kuri koy
Firina sur
Pismeye baslayinca uzerine rendelenmis kasar peyniri at

Afiyet olsund
ellerine saglik, afiyet olsun
Sagol schaatje

Tatlım 26.5 yaşındayım araştırayım o tarifi. :confused:Bak kaza kurşununa kurban gider hamile kalirsam bütün hayitlara savaş açarım demedi deme. :KK62:
Bilgi için teşekkür ederim. :KK60:
26.5 mu yasin bi dk yazim yanlisi mi oldu gercekten 26.5 musun?
hayit tohumu kisirlik tedavisinde de kullanilan bir bitki yani evet gebelik riski olabilir ona ayri onlem gerekebilir 🤭
Ağam bizimle eğlenir:63:
50' li bir şeylersen bilemem yani...gece muhabbetlerinde gelirsen baştan çıkarırız seni. :KK62:
ay zipzipim engelli onu, boz ver sen onu 😘

26.5 mu yasin bi dk yazim yanlisi mi oldu gercekten 26.5 musun?
hayit tohumu kisirlik tedavisinde de kullanilan bir bitki yani evet gebelik riski olabilir ona ayri onlem gerekebilir 🤭

ay zipzipim engelli onu, boz ver sen onu 😘
Aaaa sen yaşımı bilmiyordun di mi :KK51:eppegin geldiği güne rastladı tüh ya :KK14:

Abla gercekten baya kötü bir hal almaya başladı. Gobek deligi etrafi buruşuyor 😔
spor spor spor karinin en buyuk caresi o canim, aslind aher yerin caresi spor. Ben Leslie yapiyorum gobisim bayagi toparladi, Lesliyi o yuzden oneririm, her yerden inceltiyor

Back
X