Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaaa sen yaşımı bilmiyordun di mi :KK51:eppegin geldiği güne rastladı tüh ya :KK14:
abla benimlen dalga gecme yaa, herkes sana abla diyor 26.5 olamazsin 😅😅 o diilde bana 26.5 um dersende inanirim zaten cunku ben her seye cok kolay inanan pamis kalpli bir insanim. Esim beni senelerdir her 1 nisanda kekler. 1 keresinde ucan penguenlere inandirdi beni asiri mutlu olmustum. 1 nisan sakasi oldugunj ogrenince cok uzulmustum. Bir keresinde araba almistik o sene yeni, arabanin farlari icin ozel bir sivi oldugunu onu nasil degistirmem gerektigininogrenmem icin bana 20 dklik video izletmisti. Oyle bir sivi olmadigini video bitince ogrendim. daha bir suru baska sey var ben soylenilen her seye asiri kolay inanirim. Nolur beni keklemeyin cunku inanirim 😂😂

abla benimlen dalga gecme yaa, herkes sana abla diyor 26.5 olamazsin 😅😅 o diilde bana 26.5 um dersende inanirim zaten cunku ben her seye cok kolay inanan pamis kalpli bir insanim. Esim beni senelerdir her 1 nisanda kekler. 1 keresinde ucan penguenlere inandirdi beni asiri mutlu olmustum. 1 nisan sakasi oldugunj ogrenince cok uzulmustum. Bir keresinde araba almistik o sene yeni, arabanin farlari icin ozel bir sivi oldugunu onu nasil degistirmem gerektigininogrenmem icin bana 20 dklik video izletmisti. Oyle bir sivi olmadigini video bitince ogrendim. daha bir suru baska sey var ben soylenilen her seye asiri kolay inanirim. Nolur beni keklemeyin cunku inanirim 😂😂
Canım Allah seni inandirsin 26.5 yaşındayım. Sadece geceleri saymıyorum o kadar. :süslü::süslü:Ruya aleminde olmayı yaşamak saymam yani.
Çok tatlısın seni kandırmaya kıyamam ki kuzum :KK60::KK68:

oooooooooo :KK35::KK35::KK35: sen de çok ponçik kalpliymişsin yaaa :KK36::-)

Canım Allah seni inandirsin 26.5 yaşındayım. Sadece geceleri saymıyorum o kadar. :süslü::süslü:Ruya aleminde olmayı yaşamak saymam yani.
Çok tatlısın seni kandırmaya kıyamam ki kuzum :KK60::KK68:
bundan suphelenmistim zaten, bencede geceleri saymayabiliriz 😅😅 o zaman sen biraz arastir abla, sonra kaza kursunu olursa cocugu baktirmaya bana da getiremezsin taa buralara 🤭

Afiyet olsun canim♥️

Ben de sütlü filtremi parkta içiyorum. :süslü::süslü:
Afiyet olsun bebekim :KK74:

Afiyet olsun ben bugun galiba iki kez yeşilçay içtim emin olamiyorum sabah içtiğim kiraz sapi miydi yeşilcay miydi 😲

Afiyet olsun cnm bende kahve içiyorum suansaah 16.00 olmuş
Yaninda 10 findik koydum ama eksilmis gibi🤔 ufaklik almis buradan
teşekkür ederim kızlarrr :KK68:
bugün çok yoruldum. mutfakta işim vardı. birşeyler yaptım. zaman ne çabuk geçiyor. daha duşa giricem zor geliyor.

saat 16.00 olmuş 😬

spor spor spor karinin en buyuk caresi o canim, aslind aher yerin caresi spor. Ben Leslie yapiyorum gobisim bayagi toparladi, Lesliyi o yuzden oneririm, her yerden inceltiyor
Bende çok leslie yaptim ama artik karin agirlikli calismayada baslicam yürüyüş dışında

Allah seni napmasin yavrum boş ver bakma orana zamanla vücut toparlıyor kendini. Yaşın genç bak göreceksin dümdüz ve gergin olacak. :KK60:
Yarindan sonra evde ki kremi sürmeye başlicam bakalım bir faydasi olacakmi. Geçende eşim görüp sordu noldu öyle diye... Moralim bozuldu dahada

Penguenlere çok güldüm kusura bakma 🤭🤣🤣🤣

Ben 7yedim oraya kadar saydim gerisi yok du 😂
Afiyet olsun canim ♥️
Sagol kaptanim
spor spor spor karinin en buyuk caresi o canim, aslind aher yerin caresi spor. Ben Leslie yapiyorum gobisim bayagi toparladi, Lesliyi o yuzden oneririm, her yerden inceltiyor
Bise dicem ya benimde gobeksel problemim var yuruyus eritirmiki acaba yaa
Terazi burclari oyledir genelde ya
Hemen kanarlar poncikler
yaa hayir bir de tipimden herkes beni uyanik zannediyor. Tam bir uyanik gorunumlu safim. O yuzden hep boyle kandiriliyorum 😅
Hih iste terazi diyorum baska bise demiyorum
Sevdim seni :super::super::super:
Tanıdıkça daha çok :KK15:
Benide sevdinmi acep:110::KK53:

Sevdim seni :super::super::super:
Tanıdıkça daha çok :KK15:
yaa ablamm ben de seni cok sevdim 😘
Bende çok leslie yaptim ama artik karin agirlikli calismayada baslicam yürüyüş dışında
ya eger enerjonnolur zor gelmezse Jillian nin 30 days shredini yapmiatim 3 video var her birini 10 gun yapiyorsun 30 gunluk bir program. Inanilmazz fark ettirmisti eskiden yaptigimda. Ama suan ona zaman ayiramiyorum cok. yani hareketler epey zor ve yarim saatin sonunda cok terlemis oluyordum, sonrasinda biraz kendime gelmek icin zamana ihtiyacim oluyordu 😅😅 simdilik yuruyus ve leslieyle devam ediyorum ben :) ama coook etkili oneririm.
Tipin nasıl ki devlet gibi kadınım mi diyorsun:KK73::KK73::KK73:
evet 🤭 tipim tam karadenizli kadini, turtugunu koparan bir karakterim var ama boyle her seye inanan bir tarafimda var 😅😅
Yarindan sonra evde ki kremi sürmeye başlicam bakalım bir faydasi olacakmi. Geçende eşim görüp sordu noldu öyle diye... Moralim bozuldu dahada
ayy kiyamam, yaa eslerin o farkinda olmadan guzumuze vuruklari 🙈 sıkma canini, oraya ozel calis bence cok hizli toparlarsin 😘

yaa ablamm ben de seni cok sevdim 😘

ya eger enerjonnolur zor gelmezse Jillian nin 30 days shredini yapmiatim 3 video var her birini 10 gun yapiyorsun 30 gunluk bir program. Inanilmazz fark ettirmisti eskiden yaptigimda. Ama suan ona zaman ayiramiyorum cok. yani hareketler epey zor ve yarim saatin sonunda cok terlemis oluyordum, sonrasinda biraz kendime gelmek icin zamana ihtiyacim oluyordu 😅😅 simdilik yuruyus ve leslieyle devam ediyorum ben :) ama coook etkili oneririm.

evet 🤭 tipim tam karadenizli kadini, turtugunu koparan bir karakterim var ama boyle her seye inanan bir tarafimda var 😅😅

ayy kiyamam, yaa eslerin o farkinda olmadan guzumuze vuruklari 🙈 sıkma canini, oraya ozel calis bence cok hizli toparlarsin 😘
Bilerek yapmadi ama halime üzüldü gibi hissettim sadece şaşırdı bir an aslinda. Bende yüksek kg verdigim icin böyle şeyler olacak diyebildim...

Ben 7yedim oraya kadar saydim gerisi yok du 😂

Sagol kaptanim

Bise dicem ya benimde gobeksel problemim var yuruyus eritirmiki acaba yaa

Terazi burclari oyledir genelde ya
Hemen kanarlar poncikler

Hih iste terazi diyorum baska bise demiyorum

Benide sevdinmi acep:110::KK53:
Göbeğin sarkik mi? Sarkmissa yürüyüş yeterli gelmez. Ağırlıklı antreman gerekirmiş hatta az once biraz arastirdim

Oldu oldu çok şükür 1 ay sonra oldu :emir_bebek:
Hoşgeldin canım 😍
Bir sürü etiket var :halay: nasılsıniz kızlar ?
İyiyiz sen nasılsın 🥰
Bizimde persembe cuma ve haftasonunu oyle gosteriyor ama tabi yagsa da tutmaz artik diye düşünüyorum. Sadece soğuğu yetecek zaten, yine eve kapanmaya devam. Gercekten cok bunaldim. Sürekli hastayiz ne kimseye gidebiliyorum ne birini cagirabiliyorum
Evet soğuğu yetecek🥶
Bekledim de gelmedin :KK75::KK75::KK75:
Ahh aşkım ahh, pazar sabahları off oluyorum artık öğren. Benim de dinlenmem gerek:KK14:

Back
X