Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben hedef için gün koymuştum. Olmadı olamaz da artık. Akışına bırakalım bence
Hedefe ulaşcam derken hastalandiktan sonra da bir anlami yok. Detoksta yaptim sonunda yine hep patladim. Bende 1 marta 69 dedim olmadi, 14 martta 67 dedim nasip kısmet artik 🤷🏻‍♀️

Yapma canım yapma.inan çok vicdan azabı çekiyorum 😵 kendime ne çorba ne salata yaptım.evdekiler kalorili ne istedi ise onu yaptım bende nasiplendim.yarin başlamam lazım.

Yok valla abla.ama psikiyatristin verdiği sakinleştirici var.onu içsem yarın akşama kadar yatarım sabah kalkinca aha aynen böyle oluyorum:KK45:

Allah korusun canım.eger bir sorun cikacaksa rabbim tatlı bir sebep versin yaptırma 💋

AMiN canım 🙏 inan şu anda panik atağa bile razıyım yeter ki beynim de yada kalbimde kötü bir şey olmasın

Çok sağol canım.aslinda sadece bir gürültü var ama o bile geriyor 💋
İyi düşün iyi olsun canım beyninde ve kalbinde bir sorun yoktur inşallah MR cihazı insanı ürkütüyor bende her girdiğimde korkarım ama teşhis için önemli cesaretini topla hatta sakinleştirici vermelerini söyle MR çektir sebebini anlar bir an önce tedavine başlar rahat edersin

Aman çocuklar hasta olduktan sonra sen iyi olsan da mod enerji kalmıyor. İnşallah hemen iyileşirler 😔
Evet malesef bugün enerjim yerlerde oyuzden küçükte hasta şimdi 🤦🏼‍♀️
Canım geçmiş olsun. Bahar gelse de artık hasta çocuk kalmasa ya… Çok üzülüyorum, bütün çocuklar hasta. Bizde kızımdaki hırıltıyı aşıyoruz demeye kalmadı ishal başladı 😔 Sabahtan beri tuvalete çadır kurduk resmen. Probiyotik de içmiyor… Allahtan bugün yoğurt çorbası yapmıştım ona, inşallah iyi gelir.
Evet malesef özellikle okuldan çok geliyor eylül geldi bizden hastalık eksik olmadı🤦🏼‍♀️ İshal arada oluyor okulda wc girmiyor nasıl oluyor bilemıyorum. Yarın bakalım detaylı konuşcam
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsınız inşallah 😘
İnsallah teşekkür ederim😘
Geçmiş olsun kaptanim
Teşekkürler büşracım😘
Menümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan bol yeşillikli omlet
Süzme peynir ve kaşar peyniri (birer dilim)
Ceviz
Yeşil salata
Şekersiz çay

Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Bir elma

Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Bir tabak kıymalı pırasa yemeği
Cacık

Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie ve 6113 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia L u c i a L u c i a

Eki Görüntüle 3020458
Saracım afiyet olsun😚
6 mart menüsü

07.45
2 dilim ekmekle tost
Nescafe
1 domates

Arada bitki çayı

13.00
2 yumurtadan peynirli omlet(unsuz)
Yarim domates
8-9 zeytin
Nescafe

Bitki cayi

16.15
Türk kahvesi
2 kayisi
1 hurma
4 badem 1 findik

18.15
1 büyük tabak sulu kofte(havuç ve patates vardi un yok.)
1 kase yoğurt

Bu aralar tost fazla ust üste oldu. Bu hafta yesilligimi arttirip fit tarifte yapmayacagim adimlari da 10 binde tutmaya calisacagim bakalim sonucu ne olacak. Suyu az iciyorum arttirmaya çalışıyorum

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @s i d e l y a
L u c i a L u c i a
👏🏻Afiyet olsunnn
Teşekkürler😚
Geçmiş olsun canım 💙 Allah şifa versin ikinize de :dua: Ateşi nasıl çocuğunun?
İnip çıkıyor hem halsiz hem idrar sıkıntısı üşütmüş 🤦🏼‍♀️Geçer hemen insallah🤲🏻
6 Mart ( Şubat gitti kordişim😁)
8.00 Sütlü kahve
11.00 Yarım köy yufkasina bir buçuk yumurta, maydanoz, roka, bolca pul biber konup dürüm yapıldı. Çay , iki yeşil zeytin, bir çatal peynir

12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir elma
16.00 Bir yulaf bar , filtre kahve
19.00 Bir porsiyon haş tavuk , roka salatası, üç kaşık yoğurt
Bitki çayı şu an içiliyor
Detoks suyu bir bardak , iki litre su
Zipzip- Zipzip- L u c i a L u c i a Cordelia Cordelia @pastel34
Eki Görüntüle 3020484
Afiyet olsun😘
canım geçmiş olsun.
Teşekkürler💐
Site o kadar donuyor ki tam ömür törpüsü🙃 Hoplaya zıplaya alıntıladım. O sırada gözüme çarptı. L u c i a L u c i a geçmiş olsun. @Zeynep_Nihal etiketleyemedim. Geçmiş olsun. Covid olabilir misin? Tek belirtisi şiddetli baş ağrısı olan bir arkadaşım vardı. Bir de anestezili çekerler öyle bir sıkıntı varsa. Umarım nedenini bulur tedaviye başlarlar❤️
Teşekkürler yıldızcım😚
Kızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
İnsallah halledersin ya düzeleceğini düşünüyorum🤲🏻

Alıntıların bazıları gitmiş olduğu kadar yazabildim.

Hedefe ulaşcam derken hastalandiktan sonra da bir anlami yok. Detoksta yaptim sonunda yine hep patladim. Bende 1 marta 69 dedim olmadi, 14 martta 67 dedim nasip kısmet artik 🤷🏻‍♀️
Ben sağlıksız verdim zaten. Yanlış yaptım kabul ediyorum. Haftaya tekrar başladığımda daha insani bir diyet yapacagim 🙈🥰

Ben sağlıksız verdim zaten. Yanlış yaptım kabul ediyorum. Haftaya tekrar başladığımda daha insani bir diyet yapacagim 🙈🥰
Hepimiz hirstan dönem dönem yaptik onu. Bende şekersiz i sonlandiracagim ve normal bir insan evladi gibi yemeyi öğrenmeye çalışacağım. Çünkü bunun sonu yok, hizli ver hizli geri al vucuda olan oluyor

Evet malesef bugün enerjim yerlerde oyuzden küçükte hasta şimdi 🤦🏼‍♀️

Evet malesef özellikle okuldan çok geliyor eylül geldi bizden hastalık eksik olmadı🤦🏼‍♀️ İshal arada oluyor okulda wc girmiyor nasıl oluyor bilemıyorum. Yarın bakalım detaylı konuşcam

İnsallah teşekkür ederim😘

Teşekkürler büşracım😘

Saracım afiyet olsun😚

👏🏻Afiyet olsunnn

Teşekkürler😚

İnip çıkıyor hem halsiz hem idrar sıkıntısı üşütmüş 🤦🏼‍♀️Geçer hemen insallah🤲🏻

Afiyet olsun😘

Teşekkürler💐

Teşekkürler yıldızcım😚

İnsallah halledersin ya düzeleceğini düşünüyorum🤲🏻

Alıntıların bazıları gitmiş olduğu kadar yazabildim.
Çocuğuna geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun şişlik derken torbalanma gibi bişeymi yoksa kitle gibimi
Teşekkür ederim bitanem. Geçen sene göz altına dolgu yaptırmıştım. Birkaç ay once o dolgu biraz daha alta kaydı ve şişlik yaptı. Bir yandan zayıfladım yüzüm zayiflayinca daha da göze batmaya başladı. Biriyle konuşurken aklıma orası geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.

Valla bende cogunlukla üzerimde tuttum ama her an alamiyosun yine de. Beni cocuklari banyo yaptirmak feci yoruyor 🥴
Seninkiler küçük ama daha. Benim oğlum çooooook şükür artık kendi yıkanabilmeye başladı ben sadece küvete sokup çıkarıyorum girişi baya yüksek. Darısı başına canım

Kötü düşünme canım rabbim şifa versin bir an önce geçecek inşallah.
AMiN canım 💋♥️
İyi düşün iyi olsun canım beyninde ve kalbinde bir sorun yoktur inşallah MR cihazı insanı ürkütüyor bende her girdiğimde korkarım ama teşhis için önemli cesaretini topla hatta sakinleştirici vermelerini söyle MR çektir sebebini anlar bir an önce tedavine başlar rahat edersin
Daha önce sakinleştirici için olmaz dediler ama bu sefer inşallah yaparlar.laz damarıma basmasinlar ben sokarım onları mr makinesine🤣

Bugün menümü yazayım
Kahvaltı 12:00
3 çatal salatalık
4 çatal domates
5 yeşil kırma zeytin
3 minü peynir
1 çatal sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
Akşam 17:30
1 kase salçalı un çorbasi
5 iri parçalı tavuk gögsü
Salata
Bonus: detoks çayı 💛
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ gewezebidik gewezebidik
Adım

Eklentiler

• 89046B93-6AE8-428F-9523-89E9F9A44078.webp
    89046B93-6AE8-428F-9523-89E9F9A44078.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 26
İstersen olursun, karbonhidrat alimini biraz daha kisitlasan hem vucudundaki farki göreceksin hemde kgda ki eksilmeyi. Tatlidan bahsetmiyorum makarna pilav türevlerini mesela sadece 1 hafta yememeyi dene. Farki goreceksin
evet karbonhidrat çok etkili zaten. yediğimde sınırlı yesem bu kadar sorun olmayacak. ama yarından itibaren bir bakacağım. cumaya eksi gelmek istiyorum çünkü. şu 80 barajını geçmem gerek motivasyonum için. çok oyalandım :110:
Ben hedef için gün koymuştum. Olmadı olamaz da artık. Akışına bırakalım bence
canım büyük hedef için sınır koymadım zaten. benim 1. hedefim 80 ya da hatta 79.9 ama o da bir türlü gelmedi.
7 li rakamlara geçsem motivasyon tavan olacak. çünkü sadece tartıda gördüğüm rakam 7 ler olmayacak. aynı zamanda bazı kıyafetlerim büyük gelirken bazı eski kıyafetlerimi de giyebileceğim. bu da bendeki motivasyonu yükseltecek. ikinci hedef 75 olacak. neyse Allah büyük, akışa bıraktık 🙏

Herkese tek tek geçmiş olsun

Ben hedef kurmayı biraktım 🙄🙄 tutturamıyorum😂
Mesela geçen sene ekimde diyete başladigimda mayista ramazan hedefim 80di ama olmadi. Yine de yol aldimmi aldim 85tim. 1 haziran hedefim 79du ben 82 civarıydim. Bir kizin dogumgunune 77 dedim onu tutturdum 😅🤣 aslinda yazin diyet yapabilseydim coktan hedefe varacaktim ama surekli yap boz yap boz boyle gitmez bu yani.

Back
X