Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım geçmiş olsun. Dünkü Tunuslulari ağırlayan annenden bahsettin di mi? O da mı yurt dışında?
Ben senin kötü bir görümce olduğuna ihtimal vermem. Empati duygusu olan birisin. Sorun gelindendir :confused:
Evet abla
Bi tane annem var, Allahtan bitane nasil basederdim 2 olsaydi 🤭
Hepimiz yurt disinda yasiyoruz
2 gelinimiz var suan, yani nisanlilar henuz
Abiminkine cok agir konustum, konuda acmistim burda... Onun gozunde buyuk ihtimal kotu gorumceyim🤷🏻‍♀️

Canım benim çok geçmiş olsun. Panik atak ve anksiyete bozukluğu olabilir . Ben de MR dan korkarım. En son ağrılarım dayanılmaz olunca eşim yanımda durdu. Cesaret verdi bana o . Sen de sevdiğin bir kişiyi yanında isteyebilirsin. Tedavini aksatma lütfen. Allah şifa versin canım
Allah razı olsun canım.insallah kötü bir şeyim yoktur.ilac vermezlerse ben de eşimi yanım da isterim.insallah anlayışlı insanlarla karşılaşirim da kabul ederler.sana da çok büyük geçmiş olsun 🥰
İnşallah biran önce nedeni bulunur. 😘Çok şükür ben iyiyim bebeğim. ♥️
AMiN canım inşallah 😘
Çok geçmiş olsun açık MR var çekim yapılıyor aralatır bulabilirsen onu dnee mutlaka çok daha rahat birçekim olur.
Bura da yok diye biliyorum ama sürekli sistem değişiyor.insallah gerek kalmaz da sağlığıma kavuşurum💋

Allah razı olsun canım.insallah kötü bir şeyim yoktur.ilac vermezlerse ben de eşimi yanım da isterim.insallah anlayışlı insanlarla karşılaşirim da kabul ederler.sana da çok büyük geçmiş olsun 🥰

AMiN canım inşallah 😘

Bura da yok diye biliyorum ama sürekli sistem değişiyor.insallah gerek kalmaz da sağlığıma kavuşurum💋
İnşallah canım benim

Evet abla
Abiminkine cok agir konustum, konuda acmistim burda... Onun gozunde buyuk ihtimal kotu gorumceyim🤷🏻‍♀️
En son üzüntü sinir stres bir yerden patlaklik veriyor.yer gok dua üzerine rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏

Evet abla
Kötü görmce değilsin ki öyle düşünme sakın sen olması gerken neyse onu söyledin.
Ben herhalde döverdim onu varya gözüm görmezdi.

Back
X