Hiç sorma tatlımHiç beklemezdim..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sorma tatlımHiç beklemezdim..![]()
Amin canım tüm evlatlarımızın inşallah.Ablamla abimin arası da 15 aymış. Şimdiki aklım olsa belki ben de öyle yapardım ama artık kapattım defteri. Allah mutlu günlerini göstersin hep canım
Ben de ikinciyi seneye Mart-Nisan’da doğsun istiyorum. Tabi Allah bilir de. Bu şekilde olursa benim bebelerin aralarında 20 ay olmuş olacak. Zor olacak biliyorum ama ikisi beraber büyüyecek diye düşünüyorumTatlım benim çocukların arası 14 ay...çok zor demek az kalır. İkizden farkı olmuyor. Çok şükür geçti gitti.![]()
O benim işteYa yürürken okuyordum, önce Büşra yazdı sandım dedim ki Büşra tatlımlı konuşmaz :) sonra bir baktım biricikimmiş.
Yulaf bar acayip tok tutuyo, bi de süt içersen baya götürüyoTeşekkür ederim bitanemKuru fasulye hesapta yoktu. Eşim üç gündür yiyor bitiremedi. Yarın da mı kuru yiyeceğim deyince dayanamadım yardım ettim.
Yarin için kabak pişirdim. Detoks suyumu hazirladim. Dönüş yemeğim hazır. Okul için de termosa filtre kahve demler götürürüm. Yulaf barla idare ederim. Plan bu
O da bişey mi benim çocukların arası 1 dkYa yürürken okuyordum, önce Büşra yazdı sandım dedim ki Büşra tatlımlı konuşmaz :) sonra bir baktım biricikimmiş.
Çalışmıyorsan harika olur canım. Araya zaman girince tekrar göze alamiyorsun. Hayırlısıyla nasip olsun inşallah.Ben de ikinciyi seneye Mart-Nisan’da doğsun istiyorum. Tabi Allah bilir de. Bu şekilde olursa benim bebelerin aralarında 20 ay olmuş olacak. Zor olacak biliyorum ama ikisi beraber büyüyecek diye düşünüyorum
Zaten 1 dk olması ideal diyolarYulaf bar acayip tok tutuyo, bi de süt içersen baya götürüyo
O da bişey mi benim çocukların arası 1 dk![]()
Sütlü filtre kahve yapacağım canım.Yulaf bar acayip tok tutuyo, bi de süt içersen baya götürüyo
Sen efsanesin zaten maşallah tek seferde yavrularına kavusmuşsunYulaf bar acayip tok tutuyo, bi de süt içersen baya götürüyo
BENNNNRenkli gözlü gece kuşları derhal ortaya çıksın![]()
Benimkilerin arasi 2.5 yaş ama 2 senede ben benden geçtim sankiAmine Busra alıntı yapamadım canım. Allah kolaylık versin ablamın da 20 ay arayla iki kızı oldu. Çok zor ama şimdi coooook keyifli
Öğretmenim. Bu hafta raporluyum. Ayın 15 inden itibaren de ücretsiz izne ayrılacağım. İkinci bebe olursa 2 yıl ücretsiz izin alacağım canım. Sonra ben okula onlar kreşeÇalışmıyorsan harika olur canım. Araya zaman girince tekrar göze alamiyorsun. Hayırlısıyla nasip olsun inşallah.![]()
Burda bile sert dilliyim dimiYa yürürken okuyordum, önce Büşra yazdı sandım dedim ki Büşra tatlımlı konuşmaz :) sonra bir baktım biricikimmiş.
Aman yapma etme eyleme diyorumBen de ikinciyi seneye Mart-Nisan’da doğsun istiyorum. Tabi Allah bilir de. Bu şekilde olursa benim bebelerin aralarında 20 ay olmuş olacak. Zor olacak biliyorum ama ikisi beraber büyüyecek diye düşünüyorum