Offf deme ya cok geçmiş olsun canımGünaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf deme ya cok geçmiş olsun canımGünaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Kolay gelsin canımAkşam yeşil mercimeği yemediler, bugunde fasulye islamistim ama hayatta yemezler. Mecbur benim marketten sebze almam lazim. Şimdi yayla çorbası yapayim sonra doktora götürürüm
Sen çok güzelsin çoooookHoş geldin kadınım benim hoş geldin
yorulmuşsundur;
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum ne gümüş leğenim var,
susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır;
beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam.
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını bastın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin. ( N. Hikmet)
Kalbi güzel, kendi güzel tatlım. Gülüme şiir yakışır dedim yüreğine hediye ediyorum.
Ailenle , sevdiklerinle ve bizimle sağlıklı, huzurlu çok güzel bir ömrün olsun.
İyi ki gelmişsin hayata, hayatımıza. Seni çok seviyorum. Ömür boyu dostluğumuzun, kardeşliğimizin sürmesini diliyorum.
D O Ğ U M G Ü N Ü N
K U T L U O L S U N
B İ T A N E M![]()
Çok teşekkür ederim canım kuzumDoğum günün kutlu olsun kuzum![]()
Amin canımGünaydın grubun güzel tatlı emekçi kadınları
8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Anca gelebildim işe biraz yürüdüm sonra minibüs yaptım ve acayippp soğuk bir İstanbul üstüne birde yağmur var, 8/9 arasi filtre kahvemi içtim şimdi sahaya çıktım ama donuyorummm Allah dışarıda olanlara yardım etsin![]()
Beni gerçekten çok duygulandırdın, ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum.. iyi ki varsınYok canım![]()
Muhtemelen midesini de üşütmüş. Bazen öksürük de çıkartıyor.Ozele goturcem bu sefer. Zaten randevu yok, acillerden tiksindim artik..
O kadar alıştım ki artik bana bunlar normal geliyor. Ateşi 37.7 falan çok değil. Kendiside hareketli ama yediğini kustu öksürük şurubunu vermistim boşa gitti![]()
Sen bugün doğum günü cocugusun çok duygulanma bol bol sevin kuzum.Beni gerçekten çok duygulandırdın, ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum.. iyi ki varsın
kaptanım ben azıcık salmış olabilirimTakımım tebrik ederim çok duygulandım iyi hafta çıkardık .hep sizinleyim asla salmiyoruz kendimizi ve zayıflama ya devam
@gezegenfeza
HanimKelesimiGetir
gewezebidik
@Tutku44
eceboce
@dolunaydagel
Emeğinize teşekkür ler
Bildiri im ve menu almadigim
@AhSen_2504
@ada81
@Chedarice
Doğum gününüz kutlu olsun fesangBeni gerçekten çok duygulandırdın, ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum.. iyi ki varsın
Günaydin![]()
Gunaydin canim afiyet olsun8 mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
BU arada dünkü menüm
Sabah 6:30
2 dilim çubuk peynir
2 iri parçalı tavuk gögsü
2 yeşil zeytin
1 bardak muzlu süt
Ara: fitre kahve elma
Öğle 12:00
Rokalı domates salatasi
3 dilim çubuk peynir
6 yeşil zeytin
2 yumurta
Akşam 19:30
Bi kase un çorbasi
3 çigköfte marulla
Roka salatasi
Zipzip-
Cordelia
_ASTRAL_
gewezebidik
çok yanlış bir orti oldu sanırımAdımlar 1500 puan
120x2 + 60 sn. Toplam 300 sn plank 3000 puan
100 squat 1000 puan
Toplam 5.500 puan
@L u c i aeceboce
Sabahtan beri benim Ortim kimdi diyorum böcükmüş.![]()
afiyet olsun ortimm8 mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
BU arada dünkü menüm
Sabah 6:30
2 dilim çubuk peynir
2 iri parçalı tavuk gögsü
2 yeşil zeytin
1 bardak muzlu süt
Ara: fitre kahve elma
Öğle 12:00
Rokalı domates salatasi
3 dilim çubuk peynir
6 yeşil zeytin
2 yumurta
Akşam 19:30
Bi kase un çorbasi
3 çigköfte marulla
Roka salatasi
Zipzip-
Cordelia
_ASTRAL_
gewezebidik
Şunu yapıyorum canım. 2016 da uzun süre yapmıştım, gerçekten vücudunun her yerini çalıştırıyor ve 30 dakikacık.
Dilim damağımda 10 dakikada pert oldum bıraktım .
10 dakikada zumba yaptım srtım gitti
Maşallah en güzel en sevdiğim yaşlardan geçiyoruz biraz yavaş geçse bariTeşekkür ederim böcüküm36 oldum
afiyet olsun orticim4 Mart Cuma menü
Sabah
12.00
3 tatlı kaşığı Ntl.
2 kahve
Saat 15.00
1 kase patlamış mısır. (3 su bardağı)
Meyvelii soda
Akşam 19.00
6 kaşık tavuk sote
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara 21.00
50 gram leblebi 50 gram kuru üzüm.
5 Mart
Sabah ,12.00
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
Yarim kk helva
Domates
Ara : 2 galete diyet
Akşam 19.00
3 kase mercimek çorbası.
@L u c i aZipzip-
eceboce
tesekurler kaptanim, spor yaparken yururken hep aklimda eriyen yaglarimi geciriyorum, gozumde yaglarim boyle sicak ekmeye konmus tereyagi gibi oluyor ,eriyip gidiyorlarGünaydın
Alıntılar gidiyor sürekli
Menüler ve adımlar şahane.gewezebidik sporun göz dolduruyor
@She-Raa bacağın nasıl oldu? @sandriyon menü de spor da pazartesiye uygun olmamış. Tartıya son 3 günümüz. Lütfen önümüzdeki 3 günü güzel değerlendir
fesang doğum günün kutlu olsun. Sana huzur ve mutluluk getirsin
![]()
ayy seninkinin de benimkinden asagi kalir yani yokmusBenimki de Arnolg derdi bana, hep dalga geçerdi. Farketmiyo şimdi de dalga geçiyo. Akşam çocuklara, annenizle resim yapabilirsiniz diyodu
Teşekkür ederim canım
Hayatım acile gidiyosun iyi güzel bakıyor, seni polikliniğe yolluyo ama randevu yok. Kolu kırık çocukla randevu alamadım. Neyse mecbur özele gidiliyo38’e kadar , hatta halsizliği yoksa üstüne de çıkabilir. Beni kusması endişelendirdi. Bu sefer halsiz kalır çocuk
![]()