Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun ortimm

ayy ben de bugun ayni videoyu denedim 4. dk da bi yarim dk mola verdim sonra 15. dk da tamamen biraktim. Gunun geri kalaninda leslie ve yuruysu yapicam. O nasil kol calistirmaktir, bugun pert olucam bilgisayarda yazi yazamayip isimi yapamayacak hale gelicem gibi hissettim.
Snaw'da yere eğilemedim bile dümdüz oldu insanlar, ben köprü gibi kaldım :KK53:10 dakşka filan zorlandım yani bıraktım kol hareketleri güzeldi onları epey yaptım yumrkları savurdum .:KK45:
Hızımı alamayıp 10 dakka zumba yaptım düm dek şarkısında ...

fesang fesang cigim, yeni yasin kutlu olsun.🥳🥳🥳 Istedigin her sey sen daha onlari dilerken gercek olsun. Yeni yasin sana sıkı bir popo, baklava dilimli bir karın, sütun gibi bacaklar, yiyen ama asla yedigini belli etmeyen bir bünye versin.
Seni seviyoruz, sevdiklerinle saglikli afiyet dolu bir yas olsun. Iyiki dogmussun🥰🥰

Snaw'da yere eğilemedim bile dümdüz oldu insanlar, ben köprü gibi kaldım :KK53:10 dakşka filan zorlandım yani bıraktım kol hareketleri güzeldi onları epey yaptım yumrkları savurdum .:KK45:
Hızımı alamayıp 10 dakka zumba yaptım düm dek şarkısında ...

o yumruk savurmalar iyide bu kolu one arkaya cevirtip sonra yukariya dogru tutturuyor ya orada yandi benim kollarr😵
sinavida dedigin gibi yarim sinav yaptim ben de 🤭

o yumruk savurmalar iyide bu kolu one arkaya cevirtip sonra yukariya dogru tutturuyor ya orada yandi benim kollarr😵
sinavida dedigin gibi yarim sinav yaptim ben de 🤭
Yumruklar iyi çalıştı gerçi kollarım benşmde yanmaya başlamıştı direk yüklenmemek lazım bir anda .
Snaww zorladı benide :olamaz:

fesang fesang cigim, yeni yasin kutlu olsun.🥳🥳🥳 Istedigin her sey sen daha onlari dilerken gercek olsun. Yeni yasin sana sıkı bir popo, baklava dilimli bir karın, sütun gibi bacaklar, yiyen ama asla yedigini belli etmeyen bir bünye versin.
Seni seviyoruz, sevdiklerinle saglikli afiyet dolu bir yas olsun. Iyiki dogmussun🥰🥰
Ayyyy ne güzel dilekler bunlar, hepimize nasip olsun inşallah ❤️❤️😘😘😘

Muhtemelen midesini de üşütmüş. Bazen öksürük de çıkartıyor. :KK43:
Neyse ki yüksek değilmiş ateşi.
Doktora gidene kadar nane limon kaynatıp içirebilirsin içmek istemez gerçi de bir iki yemek kaşığı midesine girse yeter. Tavuk suyu çorba yapabilirsin limonlu naneli....
Belki telastan üzüntüden aklına gelmez canım.
Simdilik birseyler yediler abla birazdan dra goturecegim

Selammmm :KK200: :KK200: :KK200:
Bildirimlerinizi bekliyoruz.
Bildirdiyseniz bu mesajı dikkate almayın.

@L u c i a çocuklar nasıl oldu hastanede misin?

@Lavinia_98Yeşil Kaptan
eceboce eceboce Yeşil
@AhSen_2504Yeşil
@Tesnim1989Yeşil hamiş
@BirgaripanneYeşil
kaptanım özürlerimi sunuyorum dün diş randevum vardı
dişim kırıldı da
dişçiden sonra kafa bir milyondu hiç bakamadım

pzt kilo bildirimi

cuma: 66.5
pzt:66.9

+400
fakat dün çok dengesiz beslendim
bu gün de yine hamur işi girdi menüye
atın beni denizlere

bir türlü başlayamadım heee
boğazımı tutmakta zorlanıyorum şu an
iştahım gitti mi tam gidiyor
sora biraz canım bir şeyler çekince yiyorum
orticim tekrar söylüyorum kötü bir ortin var bu hafta özür dilerim o_O

Covid mi oldun canım çok geçmiş olsun. Kilo ne durumda kontrol ediyor musun bari :))
evet covid geçirdik canım ama iyiyiz sıkıntı yok şükür. haftada 1 2 kez tartılıyorum aklıma gelirse. şu an 59 dayım. 60 ı görmediğim sürece diyete dönmem herhalde. :dondurma:

Back
X