İyi geceler canımİyi geceler kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımİyi geceler kızlar![]()
Canim yaa bende o yoldan gectimŞu an 8 aylık. Zorla emzirdiğim bebe gitti yerine sürekli emmek isteyen, memeyle oyun oynayan bir bebe geldi. Yaza hamilelik düşünüyorum. Oğlum da bebek doğana kadar ne zamana kadar isterse emsin istiyorum. Sadece emmiyor . Mama da içiyor. Ek gıda kahvaltı ben akşam yemeği de yiyor bizimle beraber. Ama bana yapışık şu an. Sürekli kol altından tutup yürütmemi istiyor, bence ağrım da ondan oldu
İnşallah rahat bir gece geçirirsin mavişAğrı sancı ile ne kadar dinlenebildiysem dinlendim, şimdi papatya fln karışık bir bitki çayı içip uyuycam yine inşallah
Teşekkür ederim pastelfitim. Tempolu yürüyüş yaptım çoğunlukla bunlar nöbette oldu. Şu an senin gibiyim ama devrildim kaldım.Afiyet olsun canımşahane yürümüşsün
![]()
Evet benimBelçikada olan sen miydin, belki ondandır![]()
Ayyy cnmm ben sana yollayim kizHehehe Belçika çikolatası kalp ben çünkü
Bi de soğuk , insan iyice mayışıyoTeşekkür ederim pastelfitim. Tempolu yürüyüş yaptım çoğunlukla bunlar nöbette oldu. Şu an senin gibiyim ama devrildim kaldım.![]()
Tamam kapat konu kapat yaptım.Migi : bana nazar degdi kilo veremiyorum
Masterfit : bana da geldi zayiflamışsın dediler
Migi: nazar nazar deyip durmayin tamam kapat konu kapat!
Lanet okumadim renkli gözlülerin laneti benceCordelia
Yağlarimiz büzüşmüş müdürBi de soğuk , insan iyice mayışıyo![]()
Canim afiyet olsun cook buyuk bi kacamk degilki uzulmeİyi geceler kızlar. Bugün yine üzüntümden duygusal açlığıma yenik düşmenin üzüntüsüyle yazıyorum
İlk öğün 13.30
Tavuk dürüm
Akşam 17.00
Ton balıklı salata
Yemesen ölürdün sanki öğünü (20.45)
Yoğurtlu 1 haşlanmış patates (çocuğum ishal olduğu için yapmıştım ona, çok severim atmaya kıyamadım)
Su:1,5 litre
Adım
Eki Görüntüle 3021870
_ASTRAL_
Zipzip-
Cordelia
She-Raa
Detoks suyunu merak ettim ekmek çok değilse sorun etme dengeli bir menun olmuş ara öğünlerin özellikle çok güzel canim8 mart menum
Kahvalti 10
1 dilim tb ekmeği
30 gr peynirle 1 yumurta omlet
Marul
Yesil cay
Ara
2 yk yogurt
2 yk yulaf
2 hurma
Ara
Kahve
3 Pikan cevizi
Aksam
Yesil mercimekli salata
Ayran
Ekmek(cok canim cekti)
Su
2l normal
1l detoks suyu
Adim 10binlerde ama birazdan atarim
Zipzip-
Cordelia
_ASTRAL_
Maviokur
Canım kahvaltı ve yemek öncesi emzirmiyorum yoksa ek gıda yemek istemiyor, ama uykudan uyandığında istiyor. Göğsüme dokunuyor, ağzını yaklaştırıyorCanim yaa bende o yoldan gectim
8ay civarlari bebeklerde anneye baglanma baslarmis, terketme korkusu olurmus.
Hatta bende 1 yasina girince hamilelik dusunuyodum
Kinaaa geldim oyuzden vazgectim
2bucuk olmadan (yani okula baslamadan) dusunmuyorum artik.
Bi tavsiye vermemi istersen saatli emzir, mesela 4 saatte bir gibi.
Benimki asla bir anda birakmicagini bildigim icin oyle basladim. 4 saatle basladim her hafta yarim saat yukselttim
11h30 dayim suan. 2 kez emziriyorum yani
Çok derin bir olay yasaklar çok hassasiyetin varsa bulgur arpa şehriye irmik vbGlutene çölyak hastaları kadar hassasiyetim olmasa da rahatsız olduğumu hissediyorum. Abartmadan günde bir dilim yesem yeter bana canım.
İnşallah Türkiye'ye geldigin bir zaman elden verirsinEvet benim
Ayyy cnmm ben sana yollayim kiz
Valla bak ama nasil yollucam, cozum sun bana
Bende cok. Seviyorum yaaaa
Afiyet olsun cicikuşumİyi geceler kızlar. Bugün yine üzüntümden duygusal açlığıma yenik düşmenin üzüntüsüyle yazıyorum
İlk öğün 13.30
Tavuk dürüm
Akşam 17.00
Ton balıklı salata
Yemesen ölürdün sanki öğünü (20.45)
Yoğurtlu 1 haşlanmış patates (çocuğum ishal olduğu için yapmıştım ona, çok severim atmaya kıyamadım)
Su:1,5 litre
Adım
Eki Görüntüle 3021870
_ASTRAL_
Zipzip-
Cordelia
She-Raa
Nasıl istersenTeşekkür ederim canım. Sana kumsal mı diyetim Hande mı Adanalı mı bilemedim :))
Geçmiş olsun ama ishali diyette severimCanim afiyet olsun cook buyuk bi kacamk degilki uzulme
Bende ishal oldum soylemesi ayip ya