• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

AA Malatya'da çocukken 4 sene geçirdim. Çok güzel anılarım var orda. En mutlu zamanlarimda oradaydım hatta çocukluğumu dusunursem. Çok severim malatyalilari. İlk tasindigimizda komşumuz koca bir tepsi kayısı ve domates getirmişti hoşgeldiniz diye. Öyle de cömerttir Malatyalılar.
Teşekkür ederiz 🥰🥰 malatya maalesef depremden sonra eski güzelliğini kaybetti inşallah en kısa zamanda toparlayacak bizde şuan eşimin görevi nedeniyle başka bir şehirde yaşıyoruz ama ikimizinde tüm sülalesi malatyada 🤗

Makarna çok değilse menü güzel afiyet olsun🌿
Brezilya cevizini bir sebepten mi yiyorsun zevkine mi🤭
Çok değildi kaptanım tadımlık yedim, Glutensiz yiyoruz biz, bu makarnayı ilk defa almıştım tadı nasıl diye merak ettim 😃

Ben haşimato hastasıyım kaptanım, ve selenyum kullanımını öneriyorlar ama doktor kontrolü şartmış o yüzden doğal kaynaklardan alayım dedim o da Brezilya cevizinde bolca bulunurmuş haftada 2-3 gün 2-3 adet yemek selenyum açısından faydalıymış o yüzden 🥰

Çok değildi kaptanım tadımlık yedim, Glutensiz yiyoruz biz, bu makarnayı ilk defa almıştım tadı nasıl diye merak ettim 😃

Ben haşimato hastasıyım kaptanım, ve selenyum kullanımını öneriyorlar ama doktor kontrolü şartmış o yüzden doğal kaynaklardan alayım dedim o da Brezilya cevizinde bolca bulunurmuş haftada 2-3 gün 2-3 adet yemek selenyum açısından faydalıymış o yüzden 🥰
Afiyet şifa olsun 🌿
Ben de gebelik isteyenler için duydum ondan sordum herkes kendi ilgi alanına demekki:confused:
Fazlasının baya zararlı hatta zehirleme yapabileceğini de okudum aman dikkatli ol

Back
X