• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler kızlar. Bugün yine üzüntümden duygusal açlığıma yenik düşmenin üzüntüsüyle yazıyorum 😔

İlk öğün 13.30
Tavuk dürüm

Akşam 17.00
Ton balıklı salata

Yemesen ölürdün sanki öğünü (20.45)
Yoğurtlu 1 haşlanmış patates (çocuğum ishal olduğu için yapmıştım ona, çok severim atmaya kıyamadım 😔)

Su:1,5 litre
Adım⬇️
Eki Görüntüle 3021870
@yildiz4kc Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia She-Raa She-Raa
Canım 3 saat önce yemişsin, yakmışsınız bile. Olur böyle arada kaçamaklar, yeterki bir sonraki öğünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam et ☺️

Şekersiz bitti rehavetiyle dalgalara kapildim bugun linçleyin beni!!

07.30
1 lavaş 2 kaşar dilimi bir dana füme ile tost
Nescafe

12.00
1 küçük browni kek
Nescafe

16.30
1 lavaş, 2 yumurtayla sucuklu yumurta
Nescafe 🤷🏻‍♀️
Lavaşin bir kismina 2 kaşık kadar cikolata sürdüm 😑😰
Sonrasinda ıhlamur içtim

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia s i d e l y a s i d e l y a L u c i a L u c i a

Adimida 8bine zor tamamladim bugün

Eklentiler

• Screenshot_20220308-231318.webp
    Screenshot_20220308-231318.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 30
Bugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Oh ne güzel, senin adına çok sevindim

Canım kahvaltı ve yemek öncesi emzirmiyorum yoksa ek gıda yemek istemiyor, ama uykudan uyandığında istiyor. Göğsüme dokunuyor, ağzını yaklaştırıyor 😂 uyurken de birkaç kez emse rahatlıyor . 9. Aydan itibaren dediğin gibi yapayım
Benimki gösteriyo mememi
"anne mamma" diyo
Bide benim kiz ayni boyle küsüyo:KK12::KK12:
Saclarini iki kurdele yapiyorum genelde
Elini boyle bagliyo kafa salliyo no no diyo 😍ne tatli oluyo yaaa

Back
X