Tamam o zamanYok kiz
Nerdesin diyoruz
Koymuyorum canim ya hatta ben herkesden once oturuyorum masaya sonra kalkiyorum
Yemek aninda degil yemek sonrasi canim cekiyo
Cuma tartisi gecsin de oturup 1 tum ekmek yicem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zamanYok kiz
Nerdesin diyoruz
Koymuyorum canim ya hatta ben herkesden once oturuyorum masaya sonra kalkiyorum
Yemek aninda degil yemek sonrasi canim cekiyo
Cuma tartisi gecsin de oturup 1 tum ekmek yicem![]()
Canım Ankaralıyım ben, kışları kar buz oluyordu hep. Ne zaman ki buraya geldim kara hasret kaldım. Ama bu sene buraya da güzel kar yağdı, okullar tatil oldu, çocuklar kar tatili mutluluğunu tattıAyyy neguzel bir menuuu afiyet olsun
Gecmis olsun canim
Benim korktugum turkiyede kar bitip buraya gelince biz evlere kapanacaz
Neyse ramazanda evfe kalsakda olur onemli olan 5.aya kadar havalar duzelsin subhaneke dinimiz amin
Menu cok guzel cnm afiyet olsun
Ben kacirmisim canim ya kbakma
Sen buralarda yenisin galiba bebegim diyecektim
Havam sondu![]()
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Çok üzüldüm. Tez zamanda tedavisine başlanır inşallah.Sağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor![]()
Bende yeni kedi sahiplendim canım, ödüm kopuyor onlara bişey olacak diye.Haklisin galiba, umarim gececek..
Kedimi 1 sene once kaybettik, simdi ayni o zamanki gibi hissediyorum. Suan 2 tane kedimiz var, Mila'yi kaybettikten birkac hafta sonra sahiplendik onlari da. Cok sukur, anim cok sıkıldıgında onlara sariliyorum gercekten enrji veriyorlar. Eger birkac gun icerisinde gecmezse bu his Turkce bilen bir psikolog arayacagim artik burada. Olmadi Turkiye'den online bakicam.
Sıkma canını o kadar kaptanım, her gun birbirini tutmuyor. Sen dengelersin sporunla onu iki gune
Aaa nickimin hakkini vermisim :)
Ahh ablacigim, nasil iyi geldi yazdiklarini okumak. Gececegine inaniyorum, birkac gune hic bu histen eser kalmayacak :)
afiyet olsun ortim
Hasta değildir, hoşuna gitmiyordur. Bizde de aynı durum var çünküBende yeni kedi sahiplendim canım, ödüm kopuyor onlara bişey olacak diye.
Hele küçük gelince büyük bir sakinleşti, durgunlaştı, inşallah hasta filan deyildir.
Sen nerde yaşıyorsun?
Migi beni benden aldı
Afiyet olsun kuzum, adım sayın da çok güzel ayaklarına sağlıkİyi akşamlar kızlar. Devrildiğim yerden kalkamıyorum şu an, uyuyakalmadan yazayım hemen günü.
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta,
1 greyfurt, 15 tane fındık.
Öğlen 13.30
1 büyük tabak yoğurtlu kabak yemeği.
Akşam 18.00
Karnabahar kısırı (Dayanamadım yine1 küçük karnabahar, bolca yeşillik, 1 yk zeytinyağ ve 1 yk salça ile)
2 parmak kadar tavuk ızgara,
Yarım avuç yet fıstığı.
Su:3 lt
AdımEki Görüntüle 3022514
@yildiz4kc @Zipzip- @CordeliaShe-Raa
Sağol çiçeğimÇok iyi yapıyorsun.İnşallah çabucak iyi olur.
Afiyet olsunIyi akşamlar
Menüm
5, 6 parça tavuk göğsü
1 yumurta sarısı
Brokoli, marul, roka
Peynir
Fıstık, kaju
2 lt su
3 kupa kahve
1 kupa limonlu su
Lavinia_98
Noldu bebem![]()
Diyete mi üzülmüş fulya![]()
valla zaten bu ara 80 lerden kurtulamadım diye sıkılıyordum ama bir de bazı sorunlar oldu. azcık huzursuzum.Ne oldu canim![]()
Allah ferahlık versin kuzumvalla zaten bu ara 80 lerden kurtulamadım diye sıkılıyordum ama bir de bazı sorunlar oldu. azcık huzursuzum.
Haftada yüz iki yüz gram veriyorsam hasretinden prangalar eskitmisimdir deli kuşAşkitom şimdi pilatesim bitti, adım tamamlıyorum. Bugün hop hop zıpzıp yapmıyciim orası ağrıyo hala. Özle beni anacııım![]()
Kral kızının da arada bir halkin arasına karışması lazım amaHerhaldesen yabancılarla kaynaşamıycaksan burda işin ne
Ne yiyip içiyorsak ondan güzeliz napalimAma çok güzeliz böyle