Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benimkide 2 yaş 😵 neler yapiyor seninki
Uyumamak için herşeyi yapıyor. Üstünü giymiyor çıplak gezmek istiyor. Bez değişmiyor. Kaka yapınca bile ve üst giydirirken bez değişirken krizler yaşıyoruz sürekli. İşten eve geliyorum ne dinlenebiliyorum ne de başka bişey. 2.çocuğu düşünğyordum ama şu süreç beni okadar yıprattıki vezgeçtim.

Kilo vermeye uygun bir menü olmamıs. Seyahat ettiğini söylemiştin geçen. Ev dışında mısın, ondan mı menülerini istediğin gibi ayarlayamıyorsun? 🍀

Afiyet olsun ortaaam🥰🥰

Harika bir gün daha🥰🥰
Yok canım evdeyim seyahat pazartesi bitti. Yemekler ebnim kontrolümde değil o yüzden olanlardan yiyorum.

10.03.2022

Bugün oruçtum

19:00
1 kase tarhana çorbası
1 yt pırasa yemeği
3 dilim ekmek

Su 1,5 lt

Spor

9900 adım
250 zip

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_

Eklentiler

• 85D7E222-2A7C-4CE5-88AB-2798F89A5BA2.webp
    85D7E222-2A7C-4CE5-88AB-2798F89A5BA2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar Selam,

Dun menumu paylasamamistim once dunku menumu sonra bugunku menumu paylasayim. Sonra vaktim olursa gecmis yapicam. Oncelikle sunu soyleyeyim bugun dunden cok cok cok daha iyi hissediyorum. Sizinle konusmak cok iyi geldi. Bu aksamda kiz arkadaslarimda disari ciktim. Biraz havam degisti iyi geldi. Hepinize onerileriniz ve desteginiz icin cok cok tesekkur ederim.

9 Mart 2022
8:00 1 ada cayi
10:00 1 kahve
13:00 1 kase yogurda 1 elma uzerine tarcin serptim 10 tane badem
arada sekersiz cay
16:00 1 kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
20:00 1 kepce tarhaca corbasi yarim kase gibi, 4 parca tavuk sis 5 parca et sis yaninda ceyrek dilim ekmek boyutunda pide, 1 kase salata 1 yk pilav
gece kiraz sapi cayi
3 lt su
spor 8212 adim 821 puan Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip- @Migim

Günaydın, Hayırlı cumalar olsun inşallah güzel haberler alacağınız bir gün olsun 🤲💙

Günaydınlar, Hayırlı Cumalar kızlar :KK25: yorgun uyandım. İnşallah bugün dinlenebilirim. Dün öğleden sonra pek yoktum. Geçmişe vakit bulabilirsem bakarım 🤗
Afiyet olsun. İyi olmana sevindim. Dinlenince gel dedikodu yaparız.❤️🤗
Günaydın kaptanım. ❤️
Günaydın kızlar💕
Günaydın canım. ❤️

Back
X