- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Evet canım geç uyuyup erken uyanınca hemen burayı unutmadan yazayım dedim aceleden yanlış yazmışım ama düzelttim94,7 degil mi canım? Tebrikler bu arada harikasın.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım geç uyuyup erken uyanınca hemen burayı unutmadan yazayım dedim aceleden yanlış yazmışım ama düzelttim94,7 degil mi canım? Tebrikler bu arada harikasın.![]()
Tebrikler canım. Bu hafta 800 gr da karar kılmışız
Olsun eksiler başımızın tacıYanlız hesaplamayı yanlış yapmışım düzelttim canım![]()
Aynen canımOlsun eksiler başımızın tacı![]()
Sende çok güzel ilerliyorsun Elhan ım muhteşemsinOlsun eksiler başımızın tacı![]()
Tebrikler canımGeçen cuma günü : 95.6 kğ
Bugün : 94.7 kğ
Fark : - 900 gr
Zipzip-
Cordelia @L u c i a
Eki Görüntüle 3023290
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize bol eksili bir gün olsun
Ekledim canimBen masterfitte tatile gidene kadar hep varım ❤
Artiyi atip eksiye gecmissin tebrik ederim canimGeçen cuma günü : 95.6 kğ
Bugün : 94.7 kğ
Fark : - 900 gr
Zipzip-
Cordelia @L u c i a
Eki Görüntüle 3023290
Günaydın canimGünaydın kızlar dün regl oldum aksamda misafir vardı bakamadım![]()
Teşekkür ederim canım benimTebrikler canım![]()
Kolay gelsin canimBen kaçar kızlar kahvaltı hazırlayacam![]()
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın canim
Ekledim canim
Artiyi atip eksiye gecmissin tebrik ederim canim
Günaydın canim![]()
Kervana takıldık birlikte sağlıkla yolculuğumuz devam etsin inşallah.Sende çok güzel ilerliyorsun Elhan ım muhteşemsin![]()
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canim![]()
İnşallah canım benimKervana takıldık birlikte sağlıkla yolculuğumuz devam etsin inşallah.
Teşekkür ederim canımeski zarafetimize ulaşalım beraber.
![]()
Tartilarin havalı duruşuna bak
Dombilim tebrik ederim canımGünaydın kızlar. Şöyle bir göz gezdirdim de çok güzel kilolar verilmiş yine. Ben pek iyi sayılmam bu hafta o kadar dikkat etmeye çalıştım ama. Kilomu paylaşıp bilgisayara geçiyorum.
Eki Görüntüle 3023297
Geçen hafta :84
Bu hafta : 83,4
Fark : 0,6
Yüzde : 0,71
Zipzip-
_ASTRAL_
She-Raa
Her eksi iyidirGünaydın kızlar. Şöyle bir göz gezdirdim de çok güzel kilolar verilmiş yine. Ben pek iyi sayılmam bu hafta o kadar dikkat etmeye çalıştım ama. Kilomu paylaşıp bilgisayara geçiyorum.
Eki Görüntüle 3023297
Geçen hafta :84
Bu hafta : 83,4
Fark : 0,6
Yüzde : 0,71
Zipzip-
_ASTRAL_
She-Raa