İşte olayı bu, dıştan minnoş görünüüüüüp HARTÇok minnoş oldu.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte olayı bu, dıştan minnoş görünüüüüüp HARTÇok minnoş oldu.![]()
Tişkürler tatlısıHahahayytt müthiş![]()
İyi akşamlar canımİyi akşamlar canlarımyeni takımlarimiz hayırlı olsun bu hafta benim de bir ortim olacak mı
![]()
Tmm beybiTamam free yapıyorum seni.![]()
İyi akşamlar canlarımyeni takımlarimiz hayırlı olsun bu hafta benim de bir ortim olacak mı
![]()
Afiyet olsun canim11 Mart cuma
Alıç sirkeli ılık su
11:20 ; sade filtre kahve glutensiz yağsız süt ürünsuz pizza yaptım, salata ve 7 zeytin dilimleri foto olsana attım
14:43 ; form çayı ve glutensiz 1 minik kurabiye
17:28 ; tarçınlı sade türk kahvesi ve bir avuç kabak çekirdeği
19:30 ; 7 kaşık sucuklu kuru fasulye, 3 kaşık zeytinyağlı pirinç pilavı birkaç parça tavuk, roka ve biber turşusu
Kızlar evin içinde telefon üstümde olmadığı için dışarı çıktım bu adım oldu eşim bile dedi kiüstünde değil ki 8000 geçmiştir yaptı çünkü kar bile oynayama çıkmıştık
Su 2.5 litreyi geçti bile ilerleyen saatler de spor ve squati yapacağım iletirim
Cordelia
pastelfit Z zipzip etiketi doğru yaptım umarım
Olabilir tam olarak rakip olunca ne oluyor ???
Lucia ile kilomuz aynı tam, o olmaz mı? Revize mi?
Korkacak bir şey yok benimde eritme olmustu.Revizyon mu artık naparlar tatlım . Yaptirdigin yere gidip bir görün istersen.
Birbiimize sataşıp sabote edip rakipten daha çok kilo vermeye çalışıyoruz. Maksat eğlence. Takım kaynaşması.Olabilir tam olarak rakip olunca ne oluyor ???
Tamam o olsun.Lucia ile kilomuz aynı tam, o olmaz mı? Revize mi?
Ben motive ediciyimdir hiç bu şekilde yapmadım denerizBirbiimize sataşıp sabote edip rakipten daha çok kilo vermeye çalışıyoruz. Maksat eğlence. Takım kaynaşması.![]()
Cordişim benimkini de diyiver