- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Waaaw very interesting
No problem kaptanım bugün bile salmadim ödülüm bile zararsız olanını yaptımKIRMIZI ÇEKİRGELER
Bir güzel ödüllü Cuma’nın daha sonuna geldik. Yarın cici yemekler yiyelim ve suyumuzu sporumuzu ihmal etmeyelim. Unutmayın hepsi bir bütün. Bahar geliyor ve biz hazır olacağız
fesang
Maviokur
@Migim
@DombiliKus
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
Kinoalihatun
60kiloyum
@Busra 17
Evet çoğu okul temiz değil canım, ikili öğretim olunca temizlik işi daha zor oluyorGelirim valla.oglumun okula gidince ellerim kaşınıyor okul pis.şöyle hayalimde herkesi kovup tüm katı domestoslamak var. dur melda diyorum.çıkıyorum dışarı![]()
Allah yardımcınız olsun canımAminn canım.İnsallah babam hastaneden çıkar o zaman da temizlerim.simdi kardeslerim var.ablam engelli.kızkardeşim de hastanede kosturuyor gündüz yoruluyor.
Hoşgeldin
bu ara canım sürekli tatlı istiyor.Hepimizin ortak derdi çikolata![]()
Hayırlı sonuçlar görürsün inşallah canımYaaaaaa çok ama çok aminnnnnAllah'ım nasip etsin hem bana hemde bütün isteyenlere
Yok yok estağfurullah ne demek arada göz gezdiriyoruz sayfayagüzel haberler vermek dileğiyle inşallah
![]()
Amin.Bende iki ileri bir geri 65e varacagim inşallah![]()
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
HarikasınBaşlarım yarın Arap pilavlarına
Canım sidoşum birlikte güzelliklere imza atacağız inşallah.Ablacım güvenini boşa çıkarmayacağım
Tamamdır Elhan kaptanım![]()
Sağol canım❤Evet çoğu okul temiz değil canım, ikili öğretim olunca temizlik işi daha zor oluyor
Allah yardımcınız olsun canım![]()
Bitter cikolata yüzde 80 lik olan biraz kesiyor sanki istegimi dene canım.bu ara canım sürekli tatlı istiyor.
Hiç yemedim merak ediyorummmHarikasın
Maklube olsa da yeseketli ama tavuklu değil
![]()
iki aya seni 60 yapamayız. Gel 65 te anlaşalım ayağın alışsın..
Ellerine sağlık canımÖnce kendi evimi sonra annemin evini temizledim.heryer mis gibi domestos kokuyor![]()