65e varım kesinlikle, süreç düğünden sonraya uzar diye düşündüm malesefiki aya seni 60 yapamayız. Gel 65 te anlaşalım ayağın alışsın..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
65e varım kesinlikle, süreç düğünden sonraya uzar diye düşündüm malesefiki aya seni 60 yapamayız. Gel 65 te anlaşalım ayağın alışsın..![]()
Bebiş var mı canımevet öyle galiba
Nişanlı.Bebiş var mı canım![]()
Yok yokBebiş var mı canım![]()
Düğün senin mi yakinlarinin mi65e varım kesinlikle, süreç düğünden sonraya uzar diye düşündüm malesef![]()
Bak hele baltayı taşa vurdumNişanlı.![]()
Evet.
Canım ben evlendiğimde 49 kilo değildim, 80 kiloydum65e varım kesinlikle, süreç düğünden sonraya uzar diye düşündüm malesef![]()
Sağol canım 103.6 yı gördüm canım ama diyetisyen desteğiyle 94 ü gördüm çok şükür daha çok yolum var ama başaracağıma inanıyorumMaşallah güzel gidiyorsun 102 miydi en çok gördüğün sayı
çikolata olayına dur demeliyim. mutsuzum![]()
BenimBak hele baltayı taşa vurdum![]()
Canım benim rakibim kimdemek için buradayız.
![]()
VaoovvCanım ben evlendiğimde 49 kilo değildim, 80 kiloydumYani kiloluyken de evlenilebiliyor. Senin hedefin sağlıklı kilo vermek olsun, yoksa kiloları fazlasıyla geri alırsın
Ben vardiysam sende varacaksınSağol canım 103.6 yı gördüm canım ama diyetisyen desteğiyle 94 ü gördüm çok şükür daha çok yolum var ama başaracağıma inanıyorum
Amin ablacım Allah razı olsunHayırlı sonuçlar görürsün inşallah canım![]()
Onu ye sade pilava pilav demezsinHiç yemedim merak ediyorummm
Merhaba hoşgeldin. Şuanki kilonu bilmiyorum ama sakın şok diyetle kendine zarar verme. Sağlıkla ve bol sporla kg ver ki sarkman olmasinBenimtombiş bir gelin olmak istememekteyim, gelinlik bol gelse razıyım