- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Ben evlenmek için zayıflamayı bekleyemedim valla canım. Eşimle tanıştık, 3. ayımızda evliydikVaoovv![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evlenmek için zayıflamayı bekleyemedim valla canım. Eşimle tanıştık, 3. ayımızda evliydikVaoovv![]()
Rabbim tez zamanda kucağına sağlıklı bir bebe versin canımAmin ablacım Allah razı olsundualarınıza benide katın yoruldum isyan değil sözüm ama dayanma gücüm azalmış gibi biraz
![]()
Gece gündüz duam hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek Mevlam boş bırakmasın hayallerimizi inşallaj çok sağol ablacımRabbim tez zamanda kucağına sağlıklı bir bebe versin canımSen istemekten vazgeçme vaktini bekliyor en güzel zamanda gelecek inşallah.
![]()
Çok mutlu bir gelin ol inşallah.Benimtombiş bir gelin olmak istememekteyim, gelinlik bol gelse razıyım
Hadi inşaAllah7/24 burada olmalısın iki aya en az 72 ile seni gelin ederiz.![]()
AminÇok mutlu bir gelin ol inşallah.![]()
Hoş geldiniz
Başarılı geçer, mutlu haberlerle gelirsiniz inşallah. İstediğin özel bir dua varsa okuyayım senin içinAmin ablacım Allah razı olsundualarınıza benide katın yoruldum isyan değil sözüm ama dayanma gücüm azalmış gibi biraz
![]()
Afiyet olsun canım11 Mart Cuma menüm
11.30 kahvaltı: 2 yum omlet, 2 kk kaşar peyniri, 2 ceviz, 3 dilim tb ekmeği, çay
15.30 ara sade Türk kahvesi, 5 fındık, 5 badem, 1 minik çikolata
19.00 akşam yemeği: 1 lahmacun, yarım kaşarlı kuşbaşılı pide, yarım etli ekmek, 1 sb ayran
Su:3 litre
Bugün gözüm de doydu karnım daBirazdan yürüyüp yediklerimi birazcık olsun eritmek istiyorum
yarın da diyete devam
Elhan @Zipzip-
Afiyet olsun canım
Çok üzgünüm inşallah hepsi geçecek.Ya dertlerimle burayi yine karistirmiyim diyorum. Artik patlama noktasina geldim. Biliyorsunuz çocuklar 3 haftadir ben 10 gündür hastayiz. Tam yavas yavas iyiyiz falan derken birkac gece boğazım acıdı, gündüz sadece burun akıntısı var. Bu sefer burnumu silmekten burnum yara oldu, agzim surekli kuruyor acıyor.. dün gece sol gözüm akma yapti, çapak gibi birşeyler oldu bugunde biraz kizarik hafif şiş gibi geldi bana eşim birşey yok dedi, şuan pit pit atmaya başladı
Yetmezmiş gibi ellerim kış başından beri hep yara içindeydi, sürekli nemlendirici sürüyordum. Yine bu hafta işaret parmağının tam eklem yerinde iltihapli şişlik olmasin misıkmaya çalışıyorum deri altinda, azıcık iltihap akıyor devami yok. Zonk zonk atiyo, renk degistiriyor. Bir yere değince acıyor.
Ben kendimi nereye atayim, bugun randevu baktim cevremde hic bir devlette randevu yok. Kendimi ya bir açılın önüne yere atacam, ya kapinin önünde karlarda yuvarlancam offf
Kurşunmu döktürsem ne yapsam![]()
Oldu.Beni kimse rakip almadi galiba bu hafta![]()
Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı besinleri arttır. Bol antioksidan al. Yeşil yapraklı sebzeler, sarmısak&soğan, iltihabi durumlar için özellikle zencefil ve zerdeçalYa dertlerimle burayi yine karistirmiyim diyorum. Artik patlama noktasina geldim. Biliyorsunuz çocuklar 3 haftadir ben 10 gündür hastayiz. Tam yavas yavas iyiyiz falan derken birkac gece boğazım acıdı, gündüz sadece burun akıntısı var. Bu sefer burnumu silmekten burnum yara oldu, agzim surekli kuruyor acıyor.. dün gece sol gözüm akma yapti, çapak gibi birşeyler oldu bugunde biraz kizarik hafif şiş gibi geldi bana eşim birşey yok dedi, şuan pit pit atmaya başladı
Yetmezmiş gibi ellerim kış başından beri hep yara içindeydi, sürekli nemlendirici sürüyordum. Yine bu hafta işaret parmağının tam eklem yerinde iltihapli şişlik olmasin misıkmaya çalışıyorum deri altinda, azıcık iltihap akıyor devami yok. Zonk zonk atiyo, renk degistiriyor. Bir yere değince acıyor.
Ben kendimi nereye atayim, bugun randevu baktim cevremde hic bir devlette randevu yok. Kendimi ya bir açılın önüne yere atacam, ya kapinin önünde karlarda yuvarlancam offf
Kurşunmu döktürsem ne yapsam![]()
Saatler ilerledi.Ilerleyen saatlerde gelirim kizlar![]()
Suan iyi gidiyoruz normal.hamilelik belirtileri biraz zorluyor mide bulantısı halsizlik devamlı uyku haliMerhaba canım nasılsın, bebiş nasıl![]()
Dikkate alacağımMerhaba hoşgeldin. Şuanki kilonu bilmiyorum ama sakın şok diyetle kendine zarar verme. Sağlıkla ve bol sporla kg ver ki sarkman olmasinbende 72yle evlendim bu arada :)