Misafirin gelmezse fazlasıyla hem deBu hafta çok eğlenicez

Ben niye kıskanıyorum seni misafirlerinden bilmiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirin gelmezse fazlasıyla hem deBu hafta çok eğlenicez
Hoşgeldin canımSelam, grubunuza katılmak istiyorum. Fazla fazla kilom var, grupla beraber daha iyi devam edebileceğime inanıyorum
Hoşgeldin canım :)))Selam, grubunuza katılmak istiyorum. Fazla fazla kilom var, grupla beraber daha iyi devam edebileceğime inanıyorum
Canımcım biricikim benimmmMisafirin gelmezse fazlasıyla hem de
Ben niye kıskanıyorum seni misafirlerinden bilmiyorum.![]()
Çocuklarla film izliyor.
Kesinlikle doğruCanımcım biricikim benimmmmisafirim gelince buraya yazamıyorum ondan sinir oluyosundur çünkü ben de oluyorum
![]()
İyi iyi otursun kalkmasın yerinden. Pilates falan yapmasın daÇocuklarla film izliyor.![]()
Hiç sorma ya... Masterfit ailemden uzak tutuyolar beniKesinlikle doğru
Hadi geldiniz iki saat oturun gidin abi niye yatiyorsunuz![]()
Bence de.Kesinlikle doğru
Hadi geldiniz iki saat oturun gidin abi niye yatiyorsunuz![]()
Afiyet olsun canım tam olarak doğru kişileri etiketlemişsin
Muhteşem maşallah 9 kilo olmuş bile sakin vazgeçme çok iyi gidiyorsunSağol canım 103.6 yı gördüm canım ama diyetisyen desteğiyle 94 ü gördüm çok şükür daha çok yolum var ama başaracağıma inanıyorum
Evet, kesinlikleYeşil takıma girebilirsin sabah tartılırsan. Yalnız bu hafta rekabet büyük kendine güveniyor musun?
HoşbuldumHoşgeldin canım![]()
HoşbuldumHoşgeldin canım :)))
Telefonuna şimdiden adım sayar uygulamasi indir eğer yoksa, çok motive ediyor canımEvet, kesinlikle
Öyle oldu biraz geç başlamış oldum ama düğünden sonra bırakmayı düşünmüyorumHem geç kaldın hem de kalmadın tatlım. Sen düğünde daha zarif goruneyim istediğin için geç kaldın dedim. Düğünden sonra da devam ederiz çok da kafaya takma![]()
Saatim var, mi programını indireceğimTelefonuna şimdiden adım sayar uygulamasi indir eğer yoksa, çok motive ediyor canım