- 8 Eylül 2016
- 103.293
- 438.072
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok acıkırsam yoğurt tüketiyorum, süt de olabilir tabiAynen öyle çok zorlanırsan sıvı tuket sorun yok onda hatta tarçınlı süt fln buna alışana kadar iyi oluyormuş, ben süt ürünleri tüketimiyorum ama deneyebilirsin
Merhaba canımselaaamm kızlarrr
![]()
Selam canim![]()
Selammmm![]()
Çok acıkırsam yoğurt tüketiyorum, süt de olabilir tabi
Merhaba canım
Biraz önce bir ağlamışım öfkemi kusmusum her şey üst üste gelince şimdi bir rahat bir mutlu oldum anlatamam bakalım ne kadar gidicek![]()
Kolay gelsin canımtutku şimdi işten çıktı
susadi
acıktı
alişveriş yapmasi lazim
kızina pasta yapması lazım
...
...
...
..
![]()
Kolay gelsin canimtutku şimdi işten çıktı
susadi
acıktı
alişveriş yapmasi lazim
kızina pasta yapması lazım
...
...
...
..
![]()
Ver kuzum vermek paylaşmak çok güzeldir ama şu pastelfite verme yeterAma ben çok verici bir insanım ne yapım yardımcı olmayı seviyorum
![]()
Tabi yapmamak daha mantıklı ya da ödülün günü ve ne yediğin önemli diyordu benim diyetisyen verdiği taktiklerle geçen sene 56 ya düştüm, bu sene de aynı devam ediyoruzHer ödül veya kaçamak sonrası bir kilo artiyla güne uyanıyorum. Sizde de durum böyle mi oluyor?
Ne can sıkıcı bir durum.
İki gün bunu normale çevirmekle gececekse yapmam abi bir daha.![]()
Aynısını sabah düşündümHer ödül veya kaçamak sonrası bir kilo artiyla güne uyanıyorum. Sizde de durum böyle mi oluyor?
Ne can sıkıcı bir durum.
İki gün bunu normale çevirmekle gececekse yapmam abi bir daha.![]()
Bizde de yok gibiIyi kar oynamalar bizde kar yok![]()
ah abla ozelden yazdimNoldu bitanem![]()
sagol kaptanimKolay gelsin canim![]()
belcikaya bahar geldi bildiginIyi kar oynamalar bizde kar yok![]()
Yapmamayı tercih ediyorum canımTabi yapmamak daha mantıklı ya da ödülün günü ve ne yediğin önemli diyordu benim diyetisyen verdiği taktiklerle geçen sen 56 ya düştüm, bu sene de aynı devam ediyoruz![]()