Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanım, cuma günü dünyaları yedim , ona rağmen kilo gitmişGuzel eksi tebrik ederim canim![]()
Tebrik ederim canım, bu ne güzel bir eksi, gözlerim kamaştıGünaydınlar herkese. Spor yaparım diye saati erkene kurdum ama yok, belim tutmuyor şu an.
Tartıldım bu arada,
Cuma : 83,4
P.tesi : 83.
Cuma günü o kadar fettuccine gömmeyeydim daha iyi olurdu ama![]()
Cuma’ya kadar 2536373 kg verirsin canımBen sadece 100 gram vermişim
59.1 neden ama anlamadım reglim de bitti
O kadar olmasa da 2536372 kg vereyim bariCuma’ya kadar 2536373 kg verirsin canım![]()
70 kg benim hedefimGünaydın arkadaşlar tartıldım ve 70.30 çıktı![]()
Emzirmenin etkisi olabilir canim adimlarinda cook guzelTeşekkür ederim kaptanım, cuma günü dünyaları yedim , ona rağmen kilo gitmiş![]()
Şiram kendine gel 70ten hedef olmaz en azından 65 de70 kg benim hedefim![]()
Ekside olman guzel tebrik ederim canimBen sadece 100 gram vermişim
59.1 neden ama anlamadım reglim de bitti
Umarım zıpzıpımEkside olman guzel tebrik ederim canim
Odemdir belki cumaya daha cok eksi olur![]()
Biricikim günaydınTatlım tebrik ederim. Senin adına çok sevindim.Guzel menülerle daha da artacak bu fark
![]()
Çok teşekkür ederim kaptanım ayaklarına sağlık.
Kaptanım benim bebe bu aralar pek emmek istemiyor, zorla emzirmeye çalışıyorum. Çok etkisi yoktur bence. Ama bu haftaki hedefim hergün 13000 adım . Ara ara azaltıp artırırım. Vücudu biraz şaşırtmak gerekiyorEmzirmenin etkisi olabilir canim adimlarinda cook guzel![]()
Adımların resmi var mı canım?Kizlar Selam,
Ben bugunku menumu yazip kacicam. Yarin yine cok yogun bir gun olacak. Umarim ogleden sonra biraz rahatlar da buraya daha cok ugrayabilirim.
Bugun ku menum
10.00 1 kahve
11.30 1 dilim peynir 100 gr kadar tavuk fume, 1 dilim salam, yesillik, salatalik, mini domates, 1 dilim peynirli pizza (dunden kalan)
14.30 1 kuru incir, 1 tane (bayram cikolatasi gibi) cikolata 1 cay
18.50 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 parca izgara et 1 yk humus 1 dilim ekmek 1 bardak tuzsuz ayran
su 3lt
spor sabah haftanin videosu 1000 puan
aksam 15 dk leslie 75 puan
8378 adim 837 puan
toplam puan 1912Cordelia
Elhan
Zipzip- @Kmsl Hnd
Kız benim sadece kemiklerim 51-52 kgŞiram kendine gel 70ten hedef olmaz en azından 65 de
Afiyet olsun bidigim.Kizlar Selam,
Ben bugunku menumu yazip kacicam. Yarin yine cok yogun bir gun olacak. Umarim ogleden sonra biraz rahatlar da buraya daha cok ugrayabilirim.
Bugun ku menum
10.00 1 kahve
11.30 1 dilim peynir 100 gr kadar tavuk fume, 1 dilim salam, yesillik, salatalik, mini domates, 1 dilim peynirli pizza (dunden kalan)
14.30 1 kuru incir, 1 tane (bayram cikolatasi gibi) cikolata 1 cay
18.50 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 parca izgara et 1 yk humus 1 dilim ekmek 1 bardak tuzsuz ayran
su 3lt
spor sabah haftanin videosu 1000 puan
aksam 15 dk leslie 75 puan
8378 adim 837 puan
toplam puan 1912Cordelia
Elhan
Zipzip- @Kmsl Hnd
Günaydın kuzum iyiyim sağol sen nasılsın,bu hafta eşim evdeydi hep birde grip oldu bugün işe gitti erken bile geleblir yaniGünaydın ablacim hosgeldin nasılsın![]()
Günaydın kaptanımGünaydınnnnnnn.![]()
GünaydınlarGünaydın
![]()