Er mektubu görülmüştürAdımlarım ekte kızlar
Ayrıca 15 dk 1 mil leslie yaptım 15 dk zumba
Zipzip-
Elhan @Cordelia @yildiz4kc

Ayaklarına sağlık canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Er mektubu görülmüştürAdımlarım ekte kızlar
Ayrıca 15 dk 1 mil leslie yaptım 15 dk zumba
Zipzip-
Elhan @Cordelia @yildiz4kc
Diyetteyim deme şekerim dersenİyi akşamlar kızlar ne zaman diyete başlarsam eşim sabote ediyor yarın geliyormuş benim diyet yalan olacak![]()
Yok canım ben bilmiyorum ama çok faydalı olacağını pek düşünmüyorumKızlar Instagram da böyle bir şey gördüm mide de şişiyormuş daha önce deneyen var mı acaba
Beyinde yeme hissini yok etmedikçe içeriğini tam olarak bilmediğimiz şeyleri kullanmamaliyiz diye düşünüyorum.Kızlar Instagram da böyle bir şey gördüm mide de şişiyormuş daha önce deneyen var mı acaba
Aynen öyle ya bende demiyorum yoksa şundan az ye ne olacak, böyle diyet yapılmaz bilmem ne bir sürü şeyler söyleniyorDiyetteyim deme şekerim dersenbozmak için uğraşıyorlar
Vücudu şaşırtmışsın gibi düşün bebeğimCumartesiden baslayimkizmak yok ama e zaten bosunada arti gelmedim
12 mart menum
Kahvalti
Yagda yumurta
Ekmek
Zeytin
Peynir
Ara
Kahve
Kaju
Aksam (iste burda kopuyoruz)
Makarna salatasi
Kucuk dilim pizza, ev yapimi
2 pogaca
1 mercimek koftesi
1 dilim yaspasta
2 mi 3mu bilmiyorum seker hamurundan kurabiye
Hic içecek icmeyen ben 1 bardak fanta
Euhhhhkapanis olarak da
Cekirdek citledim
Pazar 13 mart
Kahvalti
Omlet
Ekmek
Peynir
Zeytin
Ara
1 cikolatali bisküvi
Kahve
Aksam (misafirlikde)
Pilav
Et tava
Salata
Corba
Fellah koftesi
Kara lahana yogurtlu sarimsakli
Hala aksamdayiz
1 dilim kek
Dondurma
Kremfresli alman pastasi
Az bise cekirdek
Yazarken yoruldum ama yerken hic yorulmadim ya
Bugunun menusu gatet saglikli oldugu icin bunlarla bir yazmicam
Bunlar ayri bi utansin
Kimi etiketlesem
Zipzip- @Cordelia
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Pek havalı bir menün var okurken keyif aldım![]()
Kendime degil de anneme düşündüm açıkçası belki duyan yada kullanan varsa diye paylaştımYok canım ben bilmiyorum ama çok faydalı olacağını pek düşünmüyorum![]()
Elbette yeme hissi çogumuzda kronikBeyinde yeme hissini yok etmedikçe içeriğini tam olarak bilmediğimiz şeyleri kullanmamaliyiz diye düşünüyorum.
Afiyet olsun canım14 Mart Pazartesi menüm
11.00 kahvaltı: Yulaflı kaşarlı omlet(2 yum+2 yk yulaf+3 ince dilim kaşar), 2 minik domates,2 kk peynir, yarım dilim tb ekmeği, çay
15.00 ara : 1 fincan sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
18.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak yumurtalı ıspanak, 1 dilim tb ekmeği, 1 sb ayran
20.30: 1 şekerli kurabiye , çay (misafirlikteyim)
Su:3 litre olur
Elhan
Zipzip-
Hallederiz
Darısı başına canım, en yakın zamanda yeşili goreceksin inşallahSenin alttaki vki yeşil yeşil gördükçe motive oluyorum![]()
Fark ettimÇok teşekkür ederimbilerek ayrıntılı yazıyorum ki içerik hakkında yanlış anlaşılmalar olmasın
![]()
Hahaha demezsem de iyice şiştin diyor diyetteyim desem hadi hadi ye diyor yaranılmıyor bir türlüDiyetteyim deme şekerim dersenbozmak için uğraşıyorlar
Şimdi aticam bugün kilerle birlikte kaptanım eksik kaldi dün ki adımlar ama bugünü tamamladimugurbocuuu pazar günü adımlarıni görmedim canım?
Ayyyynı benim eşim. Diyetimdeki en büyük engel mübarek. Ama kilo alınca da laf ederHahaha demezsem de iyice şiştin diyor diyetteyim desem hadi hadi ye diyor yaranılmıyor bir türlü![]()
Boza geldiğinden beri içiyorum tatlımTelefonumu ele geçirebildim sonunda. Naaaaaabersiniz????
58 olsam çok zayıfladın diyor 60 dan yukarı çıksam kilo aldın diyorAyyyynı benim eşim. Diyetimdeki en büyük engel mübarek. Ama kilo alınca da laf eder![]()