• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya arkadaşlar geçmiş yapamadan direkt yazınca üzülüyorum ya, şimdi farkettim Elhan Elhan
Ben de çoğu zaman alıntılarda denk geliyorum bozişim. :KK51: belki ben de kaza olayına üzülmüş kilo verememiş olabilirim :KK43: desem de inanma. Bahanelerin arkasına saklanmak kendimizi kandırmaya yeter sadece. :confused:

Aa.. Eşinize de abiniz ve ailesine de çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Mal canın yongası, o da üzer tabi.Rabbim can sağlığı versin, hepsinin üstesinden gelirsiniz evelallah.
Sağ ol kuşum :KK60:
Evelallah geliriz. :dua:once can sağlığı tabi ki :super: Hepimize sağlıklı günler dilerim. :dua:

Bende bugun nur topu gibi kistimi öğrendim. Hormon tahlili verdim. Bakalim sonuclara ne diyecek...
Çok geçmiş olsun 🌼

fesang fesang kazasız belasız evinize varın inşallah 😘

Elhan Elhan abla valla yazdım ama gözüküyor mu ben anlamadım 🥴 çok büyük geçmiş olsun 👩‍❤️‍💋‍👩

Çok geçmiş olsun 🌼

Elhan Elhan abla valla yazdım ama gözüküyor mu ben anlamadım 🥴 çok büyük geçmiş olsun 👩‍❤️‍💋‍👩
Tatlım çok teşekkür ederim. :KK60:
Ben arar bulurum mesajını o kadar çok alıntı etiket var ki canım.:dua:. Allah razı olsun hepinizden. Dualarınız için içten sevgiler bilmukabele. :KK60:

Tatlım çok teşekkür ederim. :KK60:
Ben arar bulurum mesajını o kadar çok alıntı etiket var ki canım.:dua:. Allah razı olsun hepinizden. Dualarınız için içten sevgiler bilmukabele. :KK60:
Yerim seniiii.guclu kadın.senden de Allah razı olsun.:KK60::KK60:

Benim ben eppek bitti zam geldi :KK70:
Kiz bu hafta canim hep eppek cekti
Seni gormekden heralde 🤓
Belki bu hafta canim cekmez
Gerci ben burada birilerini bulurum gene
Bi ara cikolatagozlu vardi canim hep cikolata cekiyodu
Bakalim gene kimi bulacam:işsiz:

Gecmis olsun canim 😔

Aaaa çok geçmiş olsun canım canım ya

Geçmiş olsun canım🙏

Çok geçmiş olsun büşracim
Herşey üst üste olaylar geldi buna şahidim
Cocuklarin hastalgıı
Bitmeyen derlter 😞
Buna ragmen kilonu veriyorsun içten tebrik ediyorum seni canım
İnşallah sonuçlar iyidir 🤲

Çok geçmiş olsun 🌼

Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah sonuçlarimda iyi çıkar bu sorunum hallolur.

AseliccA AseliccA bende devam edemiyorumki tıkandım kaldım

Back
X