• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Fındık sütlü Macha ile ara öğün icmelere devam She-Raa She-Raa 2.5 litre su bitti birazdan boya fln bakmaya cikicaz

Eklentiler

• IMG_20220319_143852.webp
    IMG_20220319_143852.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 41
Afiyet olsun canım, kolay gelsin. Taşınma gününüz ne zaman
Günümuz belli değil tuttuk bu ev sahibine de dedik en geç 5 ine kadar o tarihe kadar vaktimiz var eşimde ben de çalışınca çok vaktimiz de yok ara ara fırsat buluyoruz geç olsunda güç olmasın modundayiz ev bulunca rahatladım ☺️ stresten hasta olunca şuan takmamaya çalışıyorum

Günümuz belli değil tuttuk bu ev sahibine de dedik en geç 5 ine kadar o tarihe kadar vaktimiz var eşimde ben de çalışınca çok vaktimiz de yok ara ara fırsat buluyoruz geç olsunda güç olmasın modundayiz ev bulunca rahatladım ☺️ stresten hasta olunca şuan takmamaya çalışıyorum
Evet canım buna şükür. Bir arkadaşımın tayini çıktı, kiralık ev arıyordu, kiralık bulamamış . Bu duruma sinirlendi. Kredi çekti, ev aldı. Ev bulmak da çok zor. Allah yardım etsin. 5 ine kadar daha vakit var. Yavaş yavaş toparlanırsın. Allah kolaylık versin canım 😘

Evet canım buna şükür. Bir arkadaşımın tayini çıktı, kiralık ev arıyordu, kiralık bulamamış . Bu duruma sinirlendi. Kredi çekti, ev aldı. Ev bulmak da çok zor. Allah yardım etsin. 5 ine kadar daha vakit var. Yavaş yavaş toparlanırsın. Allah kolaylık versin canım 😘
Kuzum biz de emin evimde ödediğimiz için mecbur kiralık bakmak zorunda kaldık şerde hayır varmış arkadaşın ev sahibi olmuş Cümlemize yardım etsin inşallah rabbim 🤲☺️💙

Misafirim gitti. Eşim kucağında bebe, başımda bekledi :KK70: bebem de gariban acıkmış, uykusu gelmiş . Eşim diyor ki bu isimler ne 🤣 takım kaptanıyım ben , bu isimler de benim ekibim dedim :KK68:
Neyse şükür bebemi uyuttum, eşimi de gönderdim, kahvemi içeceğim şimdi
Afiyet olsun kaptanim 💙
Yürüyüş çok önemli kaptanım. Günlük 10 bin adım atmaya gayret ediyorum. Zayıflamamın sebebi yürüyüş .
Bugün gelen ablamız zayıflamışsın dedi. En son geçen hafta görmüştü beni 🤗 bir haftada bile farkediyor . Şahane bir şey bu 🤗🤗
Yuruyus onemli gercekten canim yurumesem galiba daha cok kilo alirdim
Gunluk en az 10 bin adim atmaya calisiyorum bende
2 gundur adim yarisi yoktu ama yine 10 bin adim tamamladim🤗🤗

Kuzum biz de emin evimde ödediğimiz için mecbur kiralık bakmak zorunda kaldık şerde hayır varmış arkadaşın ev sahibi olmuş Cümlemize yardım etsin inşallah rabbim 🤲☺️💙
Amin canım inşallah, kira ödemek zor . Bekarlığımda benim neyime gerekse lüks bir sitede oturuyordum 🤣🤣 dünyanın kirasını ödüyordum. şimdi de sitedeyim ama daha orta halli bir site . Eşime diyorum bazen senle evlenmeseydim ben geçinemezdim, iflas ederdim diye 🤣🤣

Afiyet olsun kaptanim 💙

Yuruyus onemli gercekten canim yurumesem galiba daha cok kilo alirdim
Gunluk en az 10 bin adim atmaya calisiyorum bende
2 gundur adim yarisi yoktu ama yine 10 bin adim tamamladim🤗🤗
Evet ya, yürümeden geçen günlerime yanarım. Doğumdan sonda yürümeye başlasaydım şimdiye 70 lerdeydim

Olsun canim hic gec değil yaza 70 lerdesin insallah 🥰🥰
İnşallah canım 🙏🏻İkinci bebeği düşünüyoruz. Hamilelikten önce biraz zayıflamak istiyorum. Doğumdan sonra da hedef 65 diyerek gelirim buraya 🤗
Bende gebelik şekeri çıkmıştı . İkincide olmaması için sağlıklı beslenmem ve biraz hareket lazım. O dönemde de burada olurum 🤗

Back
X