• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar herkese. Bugünüm bomboş geçti. Ne doğru düzgün temizlik yapabildim, ne kendimle ilgilenebildim… Resmen başladığım her işi yarım bıraktım.
Dün gece yine yeme atağım geldi ve karşı koyamadım, daha doğrusu karşı koymadım. Baya oturup 2 dilim tahıllı ekmeğe 1 yk çikolatayı sürdüm yedim yani:KK14: She-Raa She-Raa telafi edeceğim amao_O
Sana güveniyorum canım, fazlasıyla telafi edersin 🤗

Bugünün menüsüne gelirsek,

Sabah 10.00
4 dilim sucuk ve 2 yumurta ile omlet,
1 kk peynir, 6 tuzsuz zeytin,
3 yk kadar yazdan hazırladığım domates sosu,
2 parça mercimek ekmeği. (Mercimek, yumurta ve yoğurtla yaptığım ekmek. İçinde hiç un yok)

Akşam 16.00
1 küçük boy avokado,
1 kk peynir ve bol limonla sos hazırladım,
1 parça mercimek ekmeğiyle yedim.

Ve son olarak 18.30
Eki Görüntüle 3029703
Su : 2 lt ye tamamlayacağım. She-Raa She-Raa @Zipzip-
Afiyet olsun kuzum 😘 suyu kilona göre hesaplayıp içersen daha fazla etkisini görürsün canım 😘

Bugün ben kötü uyandım ama. Daha önce ‘amann yediysem yedim.’ diyorken bu sabah 06.45 te büyük bir pişmanlık ve rahatsızlıkla uyandım. Sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorum normalde, ‘Aç karnına içiliyor bu ilaç, aç mısın sen?! Yok sana ilaç milaç’ diye paraladım falan kendimi. :KK14:
Kuzum mümkün olduğunca akşam yemekten sonra bir şey yememeye çalış. Sadece diyet ve kilo vermek için değil, mide sağlığın için 🤗

Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
1 dilim salam
5 tane zeytin

Akşam 17:00
Urfa kebap
4 kaşık bulgur pilavı
Ayran

Su 1.5 litre
Adım 10.000

2 kupa kahve içtim aralarda
Urfa kebap güzeldir ben de çok severim 😍 ama yanında lavaş yoktur inşallah canım 😬 sen Adana’da mıydın kuzum . Adımların güzel canım . Afiyet olsun ve ayaklarına sağlık 😘

Menü

Sabah 11.00

İki yumurtadan sucuklu omlet
2 wasa bir dilim süzme peynir
1 tatlı kaşığı lutenitsa
1 tatlı kaşığı tahin pekmez 😒

Akşam 15.00

Büyük tabak içinde
Köz patlıcan salatası
Köz biber salatası 🤩🤩
Tavuk salatası
İki sarma
Küçücük minicik 1 sosisli börek
Yeşil mercimekli salata

Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Adımları gece atarım

@Zipzip- @s i d e l y a
Bu kadarını gerçekten beklemiyordum. :KK9::KK9:
Afiyet olsun canım ❤️ içimden önüme ne konulduysa onu yedim diyeceksin diye geçti ama çok şükür seçimlerin harika...minicik sosisli börek de nazarligi olsun :KK5:

Back
X