• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bugün yine çok yoğun geçti. Sabahtan çocuğu yüzmeye götürdüm sonra eve girdim komşum geldi. O gitti gorumcemler geldi. Sonra gorumcemi bizim evde çocuklarla bırakıp halı bakmaya gittik.

Hali bir tane ipek beğendik yuvarlak model 2.50*2.50 çooooook güzeldi ama en son 5bine kadar indi. Bir hali 5bin olur mu ya.. eşim yarın bilgisayarda çizim olarak bakacak ölçülere, salona ve koltuklara uyacak mı diye? :KK14::KK14::KK14::KK14: fena sıkıştık bu ay koltuk ve avizeler yüzünden. Neyse sağlık olsun

Bu arada bitti bugün.

Sabah 11.30
2 yumurta ve 3 parça sucukla omlet,
Domates, salatalık, bol yeşillik,
2 yk domates sosu,
6 tuzsuz zeytin, 1 kk peynir.
Daha önce tarif verdiğim pırasalı poğaça 2 tane.

Akşam 17.30
1 parça tavuk ızgara,
1 yk zeytinyağ ile yeşil salata.

Dün yazdığın mesaj sonrası hesaplama yaptım She-Raa She-Raa 3 litre su içmem gerekiyormuş. Tamamlamaya çalışacağım. Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun kuzum 😘 suyu mutlaka iç aksatma 🤗

Selam kızlar, bugün 2 hatta, 2 buçuk, buçuk nasıl oluyorsa cızım var, pişman diilm yediğim için. Kardeşim e eşlik ettim. Ayda yılda bir geliyor ama farkındaysanız bahane gibi oluyor. Bahane g.. gibidir herkeste bulunur diye bir söz var. Pastayı canım istemeden yedim, diyet yaptığımdan söz etmemiştim dün. Söyleyince kötü hissediyorum çünkü.
Bahanelerimi küçültmeye devam :KK59:

Sabah
11:00
Peynirli maydanozlu omlet
3 dilim domates
1 dilim salam
1 dilim tb ekmek
3 yesil zeytin

16:00
5 tavuk kanat
4 kaşık pirinc pilavı
Salata
1 bardak Kola 😥

Filtre kahve
1.5 litre su

Adımlarin henüz 7000 de tamamlamayınca atacağım 💙
She-Raa She-Raa
Afiyet olsun canım. Kolanın deneyini yapmıştık okulda. 1 kutu kolanın içine 1 parça et attık(midemiz olarak düşündük) birkaç dakika sonra et haşlanmış gibi lime lime oldu ☹️

20 Mart Pazar menüm

09.00 kahvaltı: 3-4 yk menemen , 2 yk sucuklu yumurta 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği, çay

13.00 ara: yarım elma

14.00 ara: 1 sb sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma

15.30 ara: 3 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 çk tarçın karışımı

18.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak yemeği, yarım kase sarımsaklı yoğurt

Su:3 litre

Sabah kahvaltıyı erken yapınca çok acıkıyorum . Neyse ki hafta içi geldi, istediğim saatte kahvaltı yapabilirim artık 🤗

Zipzip- Zipzip- sidelya sidelya

Sabah 14.00
2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
Salatalık
2 çeri domates
1 parmak peynir
Akşam 20.00
Yarım kase domatesli şehriye çorbası
( çok az şehriyeli )
Fırında balık
1 mandalina büyüklüğünde patatesten yaptığım bol yeşillikli patates salatası ( dünden haşlayıp dolapta beklettim böylelikle dirençli nişasta olup daha zor sindiriliyormuş glisemik indeksi düşüyormuş galiba )
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @B O Z A
Afiyet olsun canım 🌺🌺
Kahvalti yapmadan bekleyemezsin ki canim 1 e kadar
Beklerim dersen gelincede tartılabilirsin

Ramazanda saatleri degistiririz zaten 2-3 gibi tartılırız
Sağol 🫂
Yargı başlıyor ilerleyen saatlerde gelirim kizlar 🥰🥰
İyi seyirler 🙋🏽‍♀️
Börekten 6 dilime kadar yerim kendime güveniyorum 😎 afiyet olsun Bozacan
Ben güvenmiyorum kendime🤭🤭

Bugunku menum
Sabah 12:30
2 tane tost (diyette ekmekden)
Peynir zeytin
Sekersiz cay
Aksam18:00
1 tabak pırasa
Ara
2 lt su
1 paket gong
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️
Çalışanlar o saatte tartılamaz ki kuzum. Sorun yok, en az 500 gr oynadığımızı biliriz😌 iftardan hemen önce tartılır ekstra mutlu oluruz falan 😜
Çalışanlar icin bir onceki aksam iftar oncesi tartisini baz alabiliriz
Yarismada oyle yapıyorduk eskiden

İyi akşamlar herkese.

Maalesef 1.639 kalori ile sesleniyorum. :oha::oha:

KAHVALTI (ölçüler üç aşağı beş yukarı aynı, diğer günlerdeki gibi)
Beyaz peynir,
zeytin,
lor peyniri,
şekersiz çay,
fıstık ezmesi,
tereyağ,
1 dilim kıymalı börek (113 gram) üşenmedim tarttim
Kapasitem 4 adet (seviyorum çok) ekmegi sevmem pek ama bu böreğe bitiyorum ki bittlm, içim gitti.

ARA
1 dilim çikolatalı Brzilya ... pasta diyeyim ( uzun hikaye bosverin) pişman diilim ama mecbur hissettim, üç lokma kadar da baska pasta neyse geç boza:KK14:
1 sütlü filtre kahve (orta) kalorisini zor hesapladım ikisinin netten araştırıp.

AKSAM
18:00 gibi kendime ceza verdim.salata ve sulu köfte 😫😫

Yeşil çay ve kefirler içildi (hem de tarçınlı elmalı) ayy elma demişken ben dün hemen hemen 1,5 elma yedim, unutmusum akılsız kafam.

Suyu mutlaka 3 e tamamlicam

Son iki gün hatalarım yüzünden güçsüz düştüm.

motive m iyi çok şükür.🤲. Başaracağım. Başaracağız.👭👭👭👭👭👭👯👯👯👯👯👯👯👯👩👩👩👩🧕🧕🧕🧕🤩🤩🤩😇😇😇😇🫂🫂🫂

böreği kesin telafi ettim ama pasta duble gibiydi ve tok bir pastaydi. Onu telafi edemedim, kesinlikle. Tüm günüm kitlendi
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanim💚
Yarin daha guzel menulerle bekliyoruz 🥰
En son lokmayı ağzıma 2.30da attım. İnşallah tartıda eksi görürüm
Cok erken kapatmışsin canim gunu ara ogun yapsaydin keske 🥰
20 Mart Pazar menüm

09.00 kahvaltı: 3-4 yk menemen , 2 yk sucuklu yumurta 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği, çay

18.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak yemeği, yarım kase sarımsaklı yoğurt

Sabah kahvaltıyı erken yapınca çok acıkıyorum . Neyse ki hafta içi geldi, istediğim saatte kahvaltı yapabilirim artık 🤗

Afiyet olsun kaptanim 💙

Kızlar bugün yine çok yoğun geçti. Sabahtan çocuğu yüzmeye götürdüm sonra eve girdim komşum geldi. O gitti gorumcemler geldi. Sonra gorumcemi bizim evde çocuklarla bırakıp halı bakmaya gittik.

Hali bir tane ipek beğendik yuvarlak model 2.50*2.50 çooooook güzeldi ama en son 5bine kadar indi. Bir hali 5bin olur mu ya.. eşim yarın bilgisayarda çizim olarak bakacak ölçülere, salona ve koltuklara uyacak mı diye? :KK14::KK14::KK14::KK14: fena sıkıştık bu ay koltuk ve avizeler yüzünden. Neyse sağlık olsun
Sağlık olsun.hayirli olsun
En son lokmayı ağzıma 2.30da attım. İnşallah tartıda eksi görürüm
İnşaallah canım
Bahanelerimi küçültmeye devam :KK59:
Poponu mu yani?🤭🤭
20 Mart Pazar menüm

Afiyet olsun 💕🙋🏽‍♀️

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun kaptanim💚

Afiyet olsun kaptanim 💙
Sağol inşaallah 🤲👯👯👭👭

sidelya sidelya Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

2.00: Tavuklu bulgur pilavı ve yoğurt
18.50: Omlet, domates, salatalık, kapya, yeşil soğan, kuru soğan, yeşil zeytin, beyaz peynir ve çay
20.00: Sütlü kahve

Su 1 litre şimdilik
1C754487-DD11-46A1-90B6-8AEE41C7E580.webp

Zeynep_Nihal Zeynep_Nihal sana kocaman bir kalp gönderiyorum ❤️ Senin geldiğini hemen anlıyorum bildirim sayısından 😊 o nasıl bir geçmiş okumak kuzum, sende kitap gibi okuyorsun belli 😊 Çok tatlısın 🥰
Benden de sana kocaman bir Sevgi yolluyorum canım 💋 hiç kimseye saygısızlık olmasın diye okuyorum canım.yazilanlari beğenmezsem içim rahat etmiyor🤭benim yazdıklarımı isteyen beğenir istemeyen beğenmez herkes kendi değerini ve kişiliğini belli ediyor.bu düşüncen için çok teşekkür ederim 😘

Benden de sana kocaman bir Sevgi yolluyorum canım 💋 hiç kimseye saygısızlık olmasın diye okuyorum canım.yazilanlari beğenmezsem içim rahat etmiyor🤭benim yazdıklarımı isteyen beğenir istemeyen beğenmez herkes kendi değerini ve kişiliğini belli ediyor.bu düşüncen için çok teşekkür ederim 😘
Nasılsın canim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun kaptanim💚

Afiyet olsun kaptanim 💙
Teşekkür ederim kaptanım. Çalışmayanlar ne zaman tartılıyor Ramazan’da

Back
X