• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar size bir tüyo veriyim, eğer yemekten hemen sonra acıkıyorsanız ahmet beyin tahin karışımından yapın. Bir kâse tahinin içine biraz çiğ kuruyemiş doğrayın ve öğün sonunda kilosu çok olanlar 1 yemek kaşığı, az olanlar 1 tatlı kaşığı yerseniz tok tutuyor.
Ramazanda sahurda yapacağım
Bende olmuyor öyle çay filanda içinde tıkanıyorum herhalde.
Tahinide pek sevmem ki.

Nefesimmmsin Nefesimmmsin yok mu bu hafta? Görmüyorum sanki kaç gündür
Buralardayım cnm mazeretler kraliçesolacam yakın da geçen pzt oğlumu krese yazdık bugün geri aldık bayaa ağlamış benim de içime sinmiyordu zaten 1 haftadır çocuğum orda 1 etkinliğe dahi ikna edememisler ki oğlum zor biri değil sondaradn öğrendim ki kreş değilmiş oyun merkeziymis yaa bizi uyarmadı bile demediler burası oyun merkezi kreş değil diye bayaa moralim bozuk arkadaşım iki çocuğunu gönderiyor diye başka yere bakmadım o memnun kaldı diye sonuç olarak başladığımız yere döndük sosyal hizmetler bünyesinde ki bir kresesle görüştük. Ama 1hafta gondermiyecem çocuğu evde kalsın biraz

Buralardayım cnm mazeretler kraliçesolacam yakın da geçen pzt oğlumu krese yazdık bugün geri aldık bayaa ağlamış benim de içime sinmiyordu zaten 1 haftadır çocuğum orda 1 etkinliğe dahi ikna edememisler ki oğlum zor biri değil sondaradn öğrendim ki kreş değilmiş oyun merkeziymis yaa bizi uyarmadı bile demediler burası oyun merkezi kreş değil diye bayaa moralim bozuk arkadaşım iki çocuğunu gönderiyor diye başka yere bakmadım o memnun kaldı diye sonuç olarak başladığımız yere döndük sosyal hizmetler bünyesinde ki bir kresesle görüştük. Ama 1hafta gondermiyecem çocuğu evde kalsın biraz
Oyun merkezide çok faydalı aslında bizim ufsklık gitmşti ilk başta çok severek gidiyordu.
Kreşe başlayınca zorlandı gitmek istemedi 3 hafta sonra hastalanmaya başladı bağışıklık sistemi yoktu ki hep evdeydi 3 gün gidiyordu 4 gün evde oluyordu.
Böylr oluncada mazaret uydurmuş gitmeyim evde kalauım tv seyredeyim oyuncaklarım beni özler diyordu hep.
Şimdi çok daha rahat severek gidiyor,ilk başta sıkıntı mutlaka olacak sakın üzülmeyin geçici bir durum buda.

Bende çok severim tam bir ekmekciyim aslınfa neredeyse kestim ekmeği pazar sabahı sıcaktı 2 dilim filan yedim.

Bende öyleyim isterdim kızımda yanımda olsun ama olmadı işte.
Sıcak ekmek yeme de yanında yat 😍
Ben geçen sene evden ders veriyordum o zaman tek öğün yiyordum. Bu sene okula gidiyoruz öyle iki öğüne geçtim 🙈
Bende 8.30-6.30 sabit çalışıyorum ee erken kalkınca zor oluyor 2 öğün
Hmm doktorun dediyse başka tabi canım. Ben canan Karatay teyzemin yalancısıyım, insülin direncini kırmak için iki öğün ye tam ye diyor. Çok geçmiş olsun bu arada ❤️
O kadın bana güvenilir gelmiyor nedense 🤦🏼‍♀️
Ben eskiden 15 tepsi börek yapardım, birazını eşe dosta dağıtır birazını dondurucuya koyardım.
Şimdi gözüm kesmiyor.
Vaktiyle benim dağıttığım eş, dost nerdesiniz, şimdi sıra sizde 😂😂😂.
Sanki kimin umrunda
Demekki neymiş, aman o seviyor, bu beğeniyor denmeyecekmiş.
Kızımın dediği gibi akıllandım 30 sene sonra 😂😂
Yok ya kime ne yaparsan boş insanlar nankör olmuş ablacım.
Cuma günü yap canım 🤗
Pazar günü yemek var kaçamak ihtimaline karşı bu hafta pazara kadr fire vermeden gitmek amacım ☺️

Günler sonra minik kara godiva yedim ama damakta beklettim erisin diye yasak evet ama dayanamadım çay da mis gibi kokunca gitti damakta çok güzel 🥺😋
Bnede bitter gofrete nikah basıyorum gibi olmuş yiyip boşuyorum hemen

Sıcak ekmek yeme de yanında yat 😍

Bende 8.30-6.30 sabit çalışıyorum ee erken kalkınca zor oluyor 2 öğün

O kadın bana güvenilir gelmiyor nedense 🤦🏼‍♀️

Yok ya kime ne yaparsan boş insanlar nankör olmuş ablacım.

Pazar günü yemek var kaçamak ihtimaline karşı bu hafta pazara kadr fire vermeden gitmek amacım ☺️
Her pazar denk gelmiyor bu sefer affetmedim hiç

Aaaa hay Allah neyse bu hafta evde geçirsin inşallah yeni yerden memnun kalırsınız

Çok sağol çok severim sıcak ekmeğide,pide bizde çok fazla yenmiyor nedense kalıncada yumurtalı ekmek gibi yaparım onuda.
Bizimkiler genelde ekmek almıyor Ramazan olunca . Birde böyle üzerine yumurta sürülen şekli var yumurtalı pide 🤤 off ki ne off

Back
X