• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

IMG-20220322-WA0001.webp IMG-20220322-WA0000.webp

Kizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun 😔
Cok gwcmis olsun canim rabbimden umit kwsilmez

Dün spor yaptım canım. Olan o oldu😊 ne zaman lunge hareketi yapsam bacaklarım iptal olur zaten. Bu sefer idmanlıyım diye fazla fazla yaptım, kalça kemiğinden diz kapağıma kadar et kesildim resmen. Neyse, gün bitti, yatağa girdim, ev mis gibi yemek kokuyor😌 yarına daha iyi olurum herhalde 😩
Spora yeni başlayanlar, spordan sonra şekersiz türk kahvesi içerse hamlama en aza inermiş.

Bakımlı kızlar ❤️❤️ kullanıp memnun kaldığınız bi cilt serumu yaşlanma karşıtı cilt dolgunlaştırıcı krem vs var mı cilde çok iyi gelen ❤️ yaşım 28 ama cildim çok hassas ve göz altlarımda cizgiler var gibi 😂
Nemlendirici kullanıyorum, öyle pahalı bişey de deyil, banyodan sonra madecassol diye bir krem var, onu kullanıyorum ( bikac ay oldu)
Birde bikac aydır kolajen hapı alıyorum, öyle gözle görülür bir fark henüz yok

Back
X