Allah şifa versin canımSağol hocam benim,hfta sonu birde 2 gün üst üstte olunca zorladımda biraz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin canımSağol hocam benim,hfta sonu birde 2 gün üst üstte olunca zorladımda biraz.![]()
Vitesi düşürüyoruz o zamanHem ter oldu hermde hareketleri yaparken hızlı davrandım ondanda oldu hocam.
Sensiz bir zaman düşünemiyorum kiTeşekkür ederim ablacim iyi ki varsin![]()
Sağol hocam yeşil takımıda geride bırakmak istemiyorum aslında,bizde spor mecburi değil aslında.Allah şifa versin canımdinlenmeye al kendini vücut sinyal gönderiyor duymak lazım.
bize haftada iki gün spor yeter geri kalanda da yürürüz napalim...
Kedi konusunda bayag aşmışsın kendini ben hala beterim bu konudaYok hayatımı kısıtlamıyor canım kedilere karşı bayağı bayağı aştım düşünsene kardeşim kucağında sıkıca tuttu ve ben sevdim dokundum sırtını okşadım buda büyük bir gelişme benim için ama sokakta yürürken sokak köpeklerinden çok korkuyorum heleki arkandan geliyorlar ya ödüm kopuyor resmen
İyiyim çok şükür canım bebiste iyi elhamdülillah sen nasilsin
Oyyy kurban olurum ben sana
Herhade hocam daha yavaş olmam lazım,dün video bulmuştum 6000 adım step diye çıtayı yükseltecem demiştimVitesi düşürüyoruz o zaman![]()
Niye kanadı öyle.Kuran okuyordum ne güzel ellerim kanamaya başladıispanakta yikancakti. Once ellerimi kremleyip bekliyim bari..
Aşkım pozitifim hep sağlık haberlerini almak nasip olsun.İyiyim çok şükür canım bebiste iyi elhamdülillah sen nasilsin
Çitaya dikkat tatlımHerhade hocam daha yavaş olmam lazım,dün video bulmuştum 6000 adım step diye çıtayı yükseltecem demiştimben onu mutlaka yapacağım
Niye kanadı öyle.
Canım bugün nasılsın. Rabbim şifa versin çok üzüldümKizlar yatak yorgan yatıyorum
Cigerlerim cok agriyo
Donuyorum
Yerimden kalkamiyorum
Ben adim atamicam canıms i d e l y a
Cok kotuyum rabbim sifa ver
Doktoru aradim taaa saat 7de rdvu verdi![]()
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
s i d e l y a
Cordelia
Zipzip-
8.30: Peynirli omlet, domates, salatalık, kapya, yeşil zeytin, 1 dilim ekmek ve çay
13.00: Sütlü kahve ve 3 hurma
18.10: Zeytinyağlı kereviz, et köfte ve yoğurt
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3032061
Afiyet olsunBen de menümü yazayım :
22 Mart Salı menüm
12.30 kahvaltı: 1 tabak menemen(1 büyük soğan, 2 biber, 2 domates, 1 yumurta) , 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği
16.00 ara: 1 tane tam buğdaylı tereyağlı Konya gevreği
18.00 akşam yemeği: 1 tabak pırasa yemeği, 4 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık
Su: 3 litre
Zipzip-
s i d e l y a @L u c i a
Afiyet olsun22 mart menum
5 6 adet siyah kuru uzum
Kahve
19.00
Yarim kase Terbiyeli yesil meecimek corbasi
1 yeke tabaginin icinde Kuru fasulye bulgur pilavi
1 lahmacun
1 bardak ayran
Zipzip-
s i d e l y a @fesang
Mis gibi menü spor. Afiyet olsun canımZipzip-
Cordelia
s i d e l y a
Elhan
Kahvaltı 09.00
Detoks kahvaltı
(Süt,yulaf, kayısı, ketentohumu bızzt)
Öğle 14.00
Bir tabak çiğ ıspanak üzerine h. Tavuk 3 köfte kadar
Akşam 17.00
Yarım kase yoğurt çorbası
Bir tabak kadar h. Ispanak üzerine h. Tavuk 3 köfte kadar
Ara 21.00
1 b kefir
Su 1,5 + 1,5 detoks su
Spor
30 dk tempolu yürüyüş
Cordişin videosu
Adım 12.701
Cordelia kaptanım Cumartesi, Pazar ve Salı(bugün) video yaptım. Sporlarımda kardiyo yazıyodur.
Amin canım teşekkür ederimTamam canım , anlıyorum. Bir dua göndericem akşam üzeri.bi de onunla denemiş olursun, sağlıkla, hayırla, herşeyin hayırlısı olsun![]()
1000 adımcık daha fazla atacam işte,Çitaya dikkat tatlımsana bakıp gaza gelirim bak
saglikla yaşa hanımcim
![]()
Oyyy kurban olurum ben sana
Seni ben pek çok pek çok severim
Ben bir abla ben bir arkidiş her şey olurum sana![]()
allahım hayirla hayirlı zamanda nasip etsin ins aarkadaşımAmin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum![]()
Yok canım yıllardır çok uğraştım çok tedaviler oldum tedavili tedavisiz gebe kaldım ama olmadı olan yavrumda yaşamadı öyle işte.......Senin bebişin yok mu canım? Allah inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip eder.![]()
Evet canım ben bile kendime inanamıyorumKedi konusunda bayag aşmışsın kendini ben hala beterim bu konuda
Hee,sıcak sıcak kargoya verdiAnneciğin yemek mi gönderdi kargoyla![]()
Aminnnallahım hayirla hayirlı zamanda nasip etsin ins aarkadaşım![]()