Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.
Ay ne insanlar var ya.Hayır yani çocuktan ne istiyorsunuz gereksizler😡

İyi akşamlar kızlar. Hemen menümü yazayım aklımdayken,

Sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık kavurma ile omlet,
Bol yeşillik,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin.

Akşam 17.30
Brüksel lahanası 2 tabak,
3-4 köfte (ekmeksiz).

Su:2 litre. Bugün suyu az içtim ama yükleneceğim. She-Raa She-Raa Zipzip- Zipzip- @North River
Afiyet olsun cicikuşum çok güzel menü

22 Mart menüm

Kahvaltı:9.30
1 yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim ekmek

11.30
Yarım simit

Aksam:16.30
4 yk pilav
Haşlanmış tavuk göğsü
2 bardak ayran

18.00
2bardak ayran(cok canım sıkkındı evi yesem doymazdım o derece kaptanım @s i d e l y a uyardığı icin ayran ictim bastırmak icin😘)
20.00
1bardak ayran

Su:1 litre
Spor:Eki Görüntüle 3033062
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @s i d e l y a @

23 Mart menüm

Kahvaltı:12.00
1dilim ekmek
1dilim sucuk
1yumurta(cift sarılı çıktı)

Aksam:17.00
2yk kavurma
4yk pilav
Salata

Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3033065
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @s i d e l y a
Afiyet olsun canim♥️♥️

She-Raa She-Raa Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- canlarım bugün adım hâlâ yazmadı telim yeni oturdum kolileme yapıyoruz çünkü evde bugün izinli idim ama işlerimi hafifletip spora da başlayacağım neyse menümü yaziyim onda da sıkıntı var 🥺 bulgur bana yasakken çiğköfte yedim 😢 lavaş fln değil ama yeşillik ile
23 Mart Çarşamba
8.30 sirkeli su
9.30 sade türk kahvesi
12.00 kahvaltı haşlama yumurta salatası, yeşil salata, 4 zeytin, 2 dilim glutensiz ekmek, yeşil biber sote
15.00 sade türk kahvesi glutensiz kraker
16.00 birkaç dilim portakal ve elma
18.30 akşam yemeği 1 yt karnabahar, bolca yeşillik ve çiğ köfte 🥺

Neyse biraz da güzel seylerden bahsedeyim. Cumaya kadar söylemeyecektim ama söylicem. Bu sabah coooook uzun yıllardan sonra ilk defa 57.3 gördüm. Umarım cumaya kadar artmaz
Yaa ne guzel darisi basima insallah
19 aralikta aşı olduktan sonra kilo almaya basladim o rakamlari goremedim 3-4 aydir 🙈

She-Raa She-Raa Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- canlarım bugün adım hâlâ yazmadı telim yeni oturdum kolileme yapıyoruz çünkü evde bugün izinli idim ama işlerimi hafifletip spora da başlayacağım neyse menümü yaziyim onda da sıkıntı var 🥺 bulgur bana yasakken çiğköfte yedim 😢 lavaş fln değil ama yeşillik ile
23 Mart Çarşamba
8.30 sirkeli su
9.30 sade türk kahvesi
12.00 kahvaltı haşlama yumurta salatası, yeşil salata, 4 zeytin, 2 dilim glutensiz ekmek, yeşil biber sote
15.00 sade türk kahvesi glutensiz kraker
16.00 birkaç dilim portakal ve elma
18.30 akşam yemeği 1 yt karnabahar, bolca yeşillik ve çiğ köfte 🥺
Afiyet olsun canim💙
Kolay gelsin islerinde 🥰

İyi akşamlar kızlar. Hemen menümü yazayım aklımdayken,

Sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık kavurma ile omlet,
Bol yeşillik,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin.

Akşam 17.30
Brüksel lahanası 2 tabak,
3-4 köfte (ekmeksiz).

Su:2 litre. Bugün suyu az içtim ama yükleneceğim. She-Raa She-Raa Zipzip- Zipzip- @North River
Afiyet olsun canim ♥️

Çocukluğumdan beri aynı.Ortancayim ben ablam zihinsel engelli.kiz kardeşim annemin farklı versiyonu.küçüklüğüm hep evlatlık mıyım diye düşünerek gecti.beni babam anlar o sever 😢
Yaaa 😔😔
Zor bir cocukluk gecirmissin canim 😔
Babana allah sifa versin bir an önce iyilessin inşallah 🙏🙏

Back
X