Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çocuğum servisten indi diğer taraftan da aptal komşularım geliyordu. Önce onlar girdi apartmana. Çocuğum kapıya gelince kapıyı özellikle ittirip yüzüne kapatmışlar. Çünkü aptallar. Çocuk sinirden ağlayarak girdi eve
Bunlar nasıl insan ya cocukla.ugrasiyolar

Babam henüz iyileşmedi.kıyamıyorum ona.onun için gidiyorum.annem ve kızkardeşim kafalarına göre ilacını da icirmemisler babama.midesini bulandiriyor diye.Çok zayıfladı babam.stres yasak.
Kuzum midesini bulunduruyorsa ilaç yan etki etmiştir, doktora söyleyip değiştirseniz nasıl olur

Teşekkür ederim canım ama sanki bu akşamki menü biraz fazla geldi midem rahatsız oldu maden suyu içiyorum şimdi
Eskiden bundan çok fazla yer yanındada kaç dilim ekmek yerdim ama rahatsız olmazdım şimdi öyle değil
Az yemege basladigin zaman birden cok yediginde mide rahatsiz oluyor
O gunleri ozledim🙈🙈
Midem agrimasin yeter ki az yerim derdim kilo verirken
Simdi ne bulsam yiyorum birsey olmuyor 🙈🙈

Bana yaptiran hayat sanada yaptırabilir kaptanım😨😰😒😂
🙈🙈

Iyi akşamlar naptınız zayıflar giremedim özledim bugün sizi💙💚💛💜 sondaki mor da fesang fesang ve beni temsil ediyor
Menü yazalım

Sabah
1 yumurta 1 dilim sucuk 1 çatak peynir 1 dilim ekmek

Öğlen
1 küçük kase kısır

Akşam
2 3 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık türlü
Salata 1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip-
s i d e l y a s i d e l y a

Iyi akşamlar naptınız zayıflar giremedim özledim bugün sizi💙💚💛💜 sondaki mor da fesang fesang ve beni temsil ediyor
Menü yazalım

Sabah

Öğlen
1 küçük kase kısır

Akşam
2 3 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık türlü
Salata 1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️

Menü yazalım

Sabah

Öğlen
1 küçük kase kısır

Akşam
2 3 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık türlü
Salata 1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip-
Bize mor çok yakışacak 💜💜💜

Ya benim oğlan götürüp kisirlastiracakti, yazık dedim, oğlan baba olmasın mı?, sen dede olmayacan mı? Biz pisik sevmeyecez mi ?
Duygu sömürüsünün sonu uykusuz geceler.
Yarım saat önce kalktılar, bana bu gecede uyku yok
Bugün yine veterinerdeyim🙈😂dedim ki, benim evdeki dombili sabaha kadar bağırıyo. Aynı benim dediğimi dedi. Gündüz uyuduğu için gece sıkılıyo, ya da evde olmadığınız için özlüyor. Yaw ben bütün gün evdeyim, özlemediği kesin😭
@busra ytez yeni nikin hayirli olsun canim 🥰
O kim👀
Menü yazalım

Sabah

Öğlen
1 küçük kase kısır

Akşam
2 3 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık türlü
Salata 1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 🥰

Allah babana şifa versin canım sıkma canını ya sabır de sürekli
Amin canım💕
Kuzum midesini bulunduruyorsa ilaç yan etki etmiştir, doktora söyleyip değiştirseniz nasıl olur
Ben de öyle dedim canım.yarın dr randevusu var.ona sormadan bırakmak mantıksız.Babam yutkunamadıgi için yemek yiyemiyordu.zor nefes alıyordu.az da olsa duzelme yolunda gelişmesi var.yemek yemeye başladı.daha rahat nefes alıyor.ya ilacı almayınca tekrar eskisi gibi kötü olursa diye çok korkuyorum.

Back
X