Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Küçük bir motive mesajı...

Bu sefer 1 kilo vermemiş olucam, tartı değişikliği değil sebebi, olmadı, sağlık olsun. Çok dikkat edemedim ve şişkin rahatsız hissediyorum. Amaaaaa hiç sorun değil canım bozacim, çünküüüüü:süslü::süslü:
Yarin cuma, diyetimin 14.ncü günü, yanii tam 2 haftada 2 kilo vermiş oluyorum Allah'ın izniyle. Sabah tartıldım da , 81.1 im🤭🤭Geçen hafta fazla, şimdi de az verince zaten dengelendi çok şükür. 83 ten 81 eeeeeee :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:gelsin 70 lerrrr. Hadi herkes kendi hikâyesini yazsın 💃💃💃💃💃
Anlatsam roman olmaz ama çok inişli çıkışlı bir hikaye benimki 🙈

Seni tebrik ediyorum Bozacan:halay:

Günaydın kızlar işyerin de bile vazgeçemiyoruz kahveye herkesin günü güzel olsun 😍💙
Yorgunluk atmaya çalışıyorum mal gibiyim

Eklentiler

• IMG_20220324_084140.webp
    IMG_20220324_084140.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 38
Çok kötü bir gece geçirdim. Önce sinirden saatlerce uyuyamadım. Sonra tam daldım çocuğum geldi ateşli☹️ sabahın köründe kalktım çocuğu mecbur yolladım ben nöbetçiyim. İnşallah okulda bir sıkıntı yaşamaz
Oy kıyamam kuzuma iyi mi şimdi yavrum düştü mü ateşi geçmiş olsun kuzum

Küçük bir motive mesajı...

Bu sefer 1 kilo vermemiş olucam, tartı değişikliği değil sebebi, olmadı, sağlık olsun. Çok dikkat edemedim ve şişkin rahatsız hissediyorum. Amaaaaa hiç sorun değil canım bozacim, çünküüüüü:süslü::süslü:
Yarin cuma, diyetimin 14.ncü günü, yanii tam 2 haftada 2 kilo vermiş oluyorum Allah'ın izniyle. Sabah tartıldım da , 81.1 im🤭🤭Geçen hafta fazla, şimdi de az verince zaten dengelendi çok şükür. 83 ten 81 eeeeeee :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:gelsin 70 lerrrr. Hadi herkes kendi hikâyesini yazsın 💃💃💃💃💃
Bende 66 kiloyla geldim menapozun hediyesi oldu bu kiloda bana,yavaş yavaş eskye dönmeye başladım .
Günaydın dememisim günaydın kızlar
Günaydınlar
Çok kötü bir gece geçirdim. Önce sinirden saatlerce uyuyamadım. Sonra tam daldım çocuğum geldi ateşli☹️ sabahın köründe kalktım çocuğu mecbur yolladım ben nöbetçiyim. İnşallah okulda bir sıkıntı yaşamaz
Geçmiş olsun şimdi nasıl acaba düşütümü ateşi.

Yaaaaa işte trafik illet bir şey. İnşallah hemencik varirsin iş yerine
20 dk geç kaldım ama vardım şükür hayatta en nefret ettiğim şey geç kalmaktır. Ve gerekmedikçe asla izin almam işten ( böyle sürünecek kadar hasta olacağım ya da hastaneye gideceğim öyle ) sonra böyle prensiplerim sekteye uğrayınca huzursuz oluyorum

Günaydınlar hanımlar :KK200::KK200:
Günaydın ablacim♥️
Günaydın kızlar işyerin de bile vazgeçemiyoruz kahveye herkesin günü güzel olsun 😍💙
Yorgunluk atmaya çalışıyorum mal gibiyim
Günaydın canim afiyet olsun♥️
Günaydın dememisim günaydın kızlar
Günaydın fesangcim 🥰🥰
Gecmis olsun canim 😔

20 dk geç kaldım ama vardım şükür hayatta en nefret ettiğim şey geç kalmaktır. Ve gerekmedikçe asla izin almam işten ( böyle sürünecek kadar hasta olacağım ya da hastaneye gideceğim öyle ) sonra böyle prensiplerim sekteye uğrayınca huzursuz oluyorum
Üfff evet ben de çok korkarım geç kalmaktan çok stres yaparım. Neyse vardığına sevindim ama üzülme yapacak bir şey yok senin suçun değil ki

23 mart menü.
Sabah
0930: Yulaflı omlet 2 yumurtadan,maydonoz ,peynir,zeytin çay ekmek yok.
Ara 1 kayısı çayı.

15:30 1 elma 1 portakal.

Ara 1 poşet çay.

Akşam
20:30
2kaşık pırasa 1 kaşık yumurtalı kıyma,1 küçük haşlanmış patates,yeşillik salatası, ekmek yok.

Su 1,5 litre
500 ml limon kürü.
6200 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Back
X