Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlarrrrr :KK24:
Evet yarın Cuma, kafalarda belirlendi mi ödüller :confused:
Neyseki ben bugün gece berbattım, en son sabah 5 gibi eşimin bebeğimi kucağımdan aldığını hatırlıyorum. Sonrası bayılmış gibi uyumuşum. Çok değil ama 1,5 saatcik. Olsun o bile şu son 8,5 aydaki en güzel uykularımdan biriydi, o kadar güzeldi ki rüya bile gördüm :rolleyes:
Bir saat önce tartıldım, kahvaltı öncesi ve tartı güzel bir sayı gösterdi, yarın daha aşağısını gösterir inşallah 😍
Benim oğlan bağırıyor mama diyip duruyor :KK70: , elimden geldiğince fırsat buldukça geçmiş yapacağım . Ara ara yazabilirim, bu da çok alakasız cevap veriyor denilmesin lütfen :KK68: ziraaa 60 küsür bildirim var 😆

Kızlar Instagram da kilo ile ilgili bir sohbet bilgilendirme olacak.neden kilo alıyoruz,neden veremiyoruz vs.psikolojik sebeblerini anlatacak Barış Muslu Instagram hesabından dinleyebilirsiniz bugün akşam 11 de.sevdiklerinize haber verin dedi.bende size haber vereyim dedim:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
Teşekkür ederiz ablasının gülü 💜

Neyseki ben bugün gece berbattım, en son sabah 5 gibi eşimin bebeğimi kucağımdan aldığını hatırlıyorum. Sonrası bayılmış gibi uyumuşum. Çok değil ama 1,5 saatcik. Olsun o bile şu son 8,5 aydaki en güzel uykularımdan biriydi, o kadar güzeldi ki rüya bile gördüm :rolleyes:
Bir saat önce tartıldım, kahvaltı öncesi ve tartı güzel bir sayı gösterdi, yarın daha aşağısını gösterir inşallah 😍
Benim oğlan bağırıyor mama diyip duruyor :KK70: , elimden geldiğince fırsat buldukça geçmiş yapacağım . Ara ara yazabilirim, bu da çok alakasız cevap veriyor denilmesin lütfen :KK68: ziraaa 60 küsür bildirim var 😆
Kolay gelsin Şiram eksine çok sevindim

Merhaba hanımlar🥰çocukları göndermedim bugün o yüzden geç geldim😍
Hoş geldinn :KK200:
Eksiler güxel gelecek ozaman

Back
X