Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın tünaydın,
Menümü yazıp kaçayıp bnm bebikler yine ateşli, bi bitiremedik hastalıkları, burayı da hiç okumaya vaktim olmuyor, inşallah alınmıyorsunuzdur.

23 mart menüm

12.30 = enginarli hindi konservesi +
yarım milföyden yapılmış börek
19.00= 1 kase tarhana çorbası ve pırasa yemeği, 2 salatalık turşusu küçük salatalıklardan

Su : 1.5 lt ve 3 bardak
Gunaydin canim cok gecmis olsun
Yogunsun canim normal yani okuyamaman Allah kolaylik versin ♥️♥️
Kızlar basen ve kalça için bileklere ağırlık bağlayıp spor yapmak yağ yakımina yardımcı olur mu bilginiz var mı
Ağırlıkli spor yapmak iyidir canim ama dikkat et zorlama kendini
Emojiler de gitmis nerden geliyordu bunlar
Üçüncü üçlü noktada [ ] bu isarete tikla canim

Afiyet olsun şimdiden😍

Kolay gelsin canım 🥰

Afiyet olsun 😍

8.000 adım başta bana da zor geliyordu, artık daha rahat. Biraz da zorunlu olmak gerek, yoksa yine tamamlamam 🤦‍♀️
Canım alıştıktan sonra zor gelmiyor 🤗 dediğin gibi başta zorunluluk ama sonrasında içinden geliyor. Ben Perşembe Cuma 8 bin adım atmıyordum ama artık atacağım. Burası güzel bir motivasyon kaynağı 😍

Eklentiler

• Screenshot_20220324-000856.webp
    Screenshot_20220324-000856.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 38
3 gün kahvaltıda içiyosun, öğlen ve akşam tavuk-salata veya sebze-yoğurt yiyiyosun. Ben biraz çorba filan ekledim , çok acıktım çünkü. Detoks sütüne de ceviz ekledim .

Detok sütü kahvaltısı, hepsini bızzt yapıp içiyorsun.
1 b süt
1 yk yulaf
1 tk keten tohumu
3 kuru kayısı
Ben aralıklı oruç yapıyorum öğle yemeği yok bu sütü ilk öğünde yanına neler yiyerek icebilirim ??seni de darlamak istemiyorum canım ramazan öncesi çok vermem lazım "dilenci değilim apla sadece kilo vermek istiyorum"😅

Back
X