Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim ekledim listeye
Sari takima girecek misin peki
Öyle yapıcam haklısın.Ama esas sorunum bu ara spora zaman ayıramaz oldum.İşim de biraz pasif,öncesine göre.Bi de menopoz.Ondan sonra aralıklı oruç dene bence
Bana ve böcüküme mor takım olmayacaksa sarı takimdayimTamam canim ekledim listeye
Sari takima girecek misin peki![]()
Ben nacizane vücut diyete alışana kadar spor yapmıyorum.Öyle yapıcam haklısın.Ama esas sorunum bu ara spora zaman ayıramaz oldum.İşim de biraz pasif,öncesine göre.Bi de menopoz.daha ne olsun
Neden,ikisi birarada sanki daha hızlı yanıt oluyor,motivasyon açısındanBen nacizane vücut diyete alışana kadar spor yapmıyorum.
Mor takim yapariz tabi ki istersenizBana ve böcüküme mor takım olmayacaksa sarı takimdayim![]()
Tabi motivasyon konusunda haklısın. Ama ben diyete başladığımda vücudumda bir halsizlik oluyor ilk zamanlar, o yüzden spor yapamıyorumNeden,ikisi birarada sanki daha hızlı yanıt oluyor,motivasyon açısından
Geçmiş olsun,kolay gelsinÖn göremiyoruz şuan 1.5 ay daha var ramazan da ztn yasak oruç tutacağım için o rahatsızlığı kaldıramam, zamanla beslenmemin içine işte biraz peynir biraz yoğurt vb. Sonra bulgur diye azar azar koyucax ama dün biraz çiğ köfte yedim dayanamadım mahvoldum sancidan ağrıdan şişlik cabası alışıyorum ama![]()
Mor takım (kilo alma + adım atmama zorunlu)Mor takim yapariz tabi ki isterseniz![]()
Haklısın kesinlikle her bünye farklıTabi motivasyon konusunda haklısın. Ama ben diyete başladığımda vücudumda bir halsizlik oluyor ilk zamanlar, o yüzden spor yapamıyorum
Senin kilon da çok az zatenHaklısın kesinlikle her bünye farklı
Ama kilonuz iyi daha da mı vermeniz lazımHem de nasıl,eğer böyle de kilo veremezsem daha da uğraşmayım boş yere![]()
Ben en çok bu takımı sevdimMor takım (kilo alma + adım atmama zorunlu)![]()
Evet şartlar artık çok daha iyi ztn her şey pahalı olduğu için pek koymuyor glutensizler deHay Allahım ya.. benim 13 yaşındaki yeğenimde de aynı sıkıntı var. Allah yardımcın olsun neyse ki artık nerdeyse her gıdanın glutensiz seçeneği var. Yine de umarım tamamen düzelir bu durum
Boyum 1.52,o yüzden 50 kilonun üstünde olduğumda kendimi ağır hissediyotumAma kilonuz iyi daha da mı vermeniz lazım![]()
Aaa çok doğru sağlık açısından boy kilo indeksinde çıkar ztn ideal kilo tez zamanda hep beraber hafiflemeye inşallahBoyum 1.52,o yüzden 50 kilonun üstünde olduğumda kendimi ağır hissediyotum
Vki değerin gayet iyi zaten, birkaç haftada istediğin kiloya ulaşırsın benceBoyum 1.52,o yüzden 50 kilonun üstünde olduğumda kendimi ağır hissediyotum
Sağol canım,ekibin motivasyonuyla daha azimli oluyor insanVki değerin gayet iyi zaten, birkaç haftada istediğin kiloya ulaşırsın bence