Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eveeet ben de hep tokken diyet yapmaya karar veririm, sigarayı yeni söndürmüşken sigarayı bırakayım artık derim🙈
Dersin tabi, geçen gün uzun süredir diyet yapan arkadaş, (işyerinden) 2 poğaça, 2 açmamı ne yemiş toplamda bir anda. Pişman oldum diyo. Tokken olursun tabi diye gülmüştük. Sonra ben her zamanki gibi sacmalayip, bekara karı boşamak kolay dedim, sonra uymadı falan:KK70::KK70::KK70::KK70:

Dersin tabi, geçen gün uzun süredir diyet yapan arkadaş, (işyerinden) 2 poğaça, 2 açmamı ne yemiş toplamda bir anda. Pişman oldum diyo. Tokken olursun tabi diye gülmüştük. Sonra ben her zamanki gibi sacmalayip, bekara karı boşamak kolay dedim, sonra uymadı falan:KK70::KK70::KK70::KK70:
Aaaa o arkadaşın da benden. Aynen iki poğaça iki açma alıp öyle giderdim okula.

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @She-Raa aklıma ne geldi🙈biz eskiden takımımızda iki gün adım bir gün de zıp yarışı yapardık.Spora teşvik ediyordu.Mesela 10a kadar herkes adım ya da zıp sayısını özelden gönderiyordu.O kişi de sonrasında sonuçları açıklıyordu.Heyecanli oluyordu😂Biraz önce bin tane ziplarken aklıma geldi.500 zipalayacaktim aslında, hadi 750 olsun dedim sonra bı baktım 1030 olmuş.Simdi onu 10100e tamamlamak için ziplayacagim ki hızımı alamayıp 1250 falan olacak🤭ne dersiniz yapak mi🙈
Yapalım canım. Jumping Jack yarışması yapalim haftaya olur mu? Zipzip- Zipzip-

24 Mart menüm

Kahvaltı:9.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim ekmek

14.00
2yk patlıcan yemeği

17.00
4yk tavuk döner
Salata
2dilim ekmek

18.00
4 çiğ fındık

Su:3 litre su
Spor:
IMG_20220324_203749.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia s i d e l y a s i d e l y a gewezebidik gewezebidik

Back
X