- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ara verdiEline emeğine sağlık. @Migim ara vermemiş mıydı?
Ben şmdilik yeşilde oşayım.Spor yaparsam da bonusum olsunEvet canım
Adim atabilirim kilo verebilirim derden kirmizi ya da mavi
Spor yapamam dersen yesili sec![]()
Dersin tabi, geçen gün uzun süredir diyet yapan arkadaş, (işyerinden) 2 poğaça, 2 açmamı ne yemiş toplamda bir anda. Pişman oldum diyo. Tokken olursun tabi diye gülmüştük. Sonra ben her zamanki gibi sacmalayip, bekara karı boşamak kolay dedim, sonra uymadı falanEveeet ben de hep tokken diyet yapmaya karar veririm, sigarayı yeni söndürmüşken sigarayı bırakayım artık derim![]()
Aaaa o arkadaşın da benden. Aynen iki poğaça iki açma alıp öyle giderdim okula.Dersin tabi, geçen gün uzun süredir diyet yapan arkadaş, (işyerinden) 2 poğaça, 2 açmamı ne yemiş toplamda bir anda. Pişman oldum diyo. Tokken olursun tabi diye gülmüştük. Sonra ben her zamanki gibi sacmalayip, bekara karı boşamak kolay dedim, sonra uymadı falan![]()
Okulda hocalar böyle gözlerine inanamadan bakıyorlardıAaaa o arkadaşın da benden. Aynen iki poğaça iki açma alıp öyle giderdim okula.
Çok şükür canımTeşekkür ederim canım benim, daha iyi bugün çok şükür
Keşke canım. Ve hiç üzülmeseler... Hasta olunca ilacını verip iyileştiriyorsun ama psikolojik dertler daha zorÇok şükür canımkeşke çocuklar hiç hasta olmasa
Ben de öyle bakıyorum.Okulda hocalar böyle gözlerine inanamadan bakıyorlardı![]()
Aynen canımPek benzetemedim belki deama tokken, pişman oldum demek çok kolay.
Benim iştahımın ucu bucağı yok hep diyorum cordişyamBen de öyle bakıyorum.![]()
Tamam canim yesile ekliyorumBen şmdilik yeşilde oşayım.Spor yaparsam da bonusum olsun
Kesinlikle haklısın canım ama ne bileyim keşke herkes dünyaya çocukların gözüyle baksa dünya çok daha yaşanılır olurduKeşke canım. Ve hiç üzülmeseler... Hasta olunca ilacını verip iyileştiriyorsun ama psikolojik dertler daha zor
Yapalım canım. Jumping Jack yarışması yapalim haftaya olur mu?Zipzip-
Cordelia @She-Raa aklıma ne geldi
biz eskiden takımımızda iki gün adım bir gün de zıp yarışı yapardık.Spora teşvik ediyordu.Mesela 10a kadar herkes adım ya da zıp sayısını özelden gönderiyordu.O kişi de sonrasında sonuçları açıklıyordu.Heyecanli oluyordu
Biraz önce bin tane ziplarken aklıma geldi.500 zipalayacaktim aslında, hadi 750 olsun dedim sonra bı baktım 1030 olmuş.Simdi onu 10100e tamamlamak için ziplayacagim ki hızımı alamayıp 1250 falan olacak
ne dersiniz yapak mi
![]()
Olur canim yapalımYapalım canım. Jumping Jack yarışması yapalim haftaya olur mu?Zipzip-
Anladım.kolaylarlasir bir tık işin inşaallahEvet canim ara verdi
Etiket listesinde olup gelmeyenlerde var silmedim
Bir ara toplu temizlik yapacağım![]()
Bende 2 poğaça 1 açma alıyordum açmayı sabah poğaçaları öğlen yiyordumAaaa o arkadaşın da benden. Aynen iki poğaça iki açma alıp öyle giderdim okula.